Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Update πιθανόν αύριο για pc και κινητά. Στους insiders δεν τηρούν patch Tuesday και βγαίνουνε συχνότερα.

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρηκα λιγο χρονο το ΣΚ και αποφασισα να ασχοληθω λιγο με το 820...θα σας περιγραψω τις περιπετειες μου, ισως να βγει μεγαλο το ποστ, μην πειτε οτι δεν σας προειδοποιησα...

long story short, το εχω φερει στην creators, εκδοση 15063.2 και εκτοτε δε μου κατεβαζει την .251 και μου βγαζει σφαλμα 0x80070273. Ψαχνοντας λιγακι, βλεπω οτι ουτε με hard reset φτιαχνεται, και η προτεινομενη λυση ειναι επιστροφη σε 8.1 και update ξανα μανα στην creators με τους γνωστους τροπους...η αποδοση στην creators μου φαινοταν πολυ καλη, παρολα αυτα αποφασισα να δοκιμασω ενα hard reset που δεν ειχα ξανακανει, να δω τι θα γινει.

Λοιπον, μετα το hard reset η creators πηγαινε ακομα καλυτερα, ενθουσιαστηκα με την αποδοση του κινητου!

Η κινηση πολυ καλη, κολληματα μηδεν, η καμερα δεν εκανε περιεργα, οι χαρτες μονο δεν εμφανιζοταν σωστα, μου εδειχνε μονο ονοματα οδων χωρις να μου «ζωγραφιζει» καλα τα υπολοιπα, αλλα αυτο ειδα το εχουν κι αλλοι, υποθετω με επομενο update πιθανον να διορθωθει..Εκανα τα σχετικα χακαρισματα, δοκιμασα ξανα update, αλλα φευ, παλι το σφαλμα 0x80070273...

Οποτε εκει, αναμεσα στο διλημμα να μεινω για παντα στην 15063,2 ή να δοκιμασω να παω στην ,251, πηρα την μεγαλη αποφαση της επιστροφης στα 8.1...δυσκολευτηκα λιγο, αλλα λιγο η νοσταλγια για τα 8, που προσωπικα τα αγαπησα πολυ, εκανα την μεταβαση. Και τωρα ειμαι σε χειροτερο διλημμα, το 820 στα 8 πεταει, δεν ξερω πως να το πω αλλιως, η καμερα ανοιγει ακαριαια, οπως και οι επαφες, τα μηνυματα, τα τηλεφωνα, ολα, εχω glance screen, game hub, fm radio με rds, το people tile με τετραγωνακια...

δυσκολη αποφαση :)

• Like 1
Δημοσ.

Για ψάξτε τα updates...υπάρχει ψωμί!!!!:)

Οι εκδόσεις είναι δυο, για τα τηλέφωνα που πέρασαν το creator κ τα " απλά" !!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα localization for greek μου βγάζει για update.

και σε μένα σε επίσημη έκδοση localization for Greek.

Είναι η νέα έκδοση .297

Σε φαστ δεν βρίσκει τίποτα νέο (σε αγγλική γλώσσα είμαι)

Επεξ/σία από cameranek
Δημοσ.

Κατεβάζω σε 650 φαστ 15213

Στα κινητά που έχεις κ κάνεις παρατηρήσεις, πρόβλημα τυπου scrolling έχεις κάπου μετά την creators ;;;( στον edge)
Δημοσ.

μετα την 1066 εχω προβληματακια με το σερφαρισμα, αλλα νομιζω αρχιζουν να φτιαχνουν.

το βασικο κινητο το εχω ακομα με την 1066

• Like 1
Δημοσ.

μετα την 1066 εχω προβληματακια με το σερφαρισμα, αλλα νομιζω αρχιζουν να φτιαχνουν.

το βασικο κινητο το εχω ακομα με την 1066

Η απλή που πέρασα (επίσημη) στο 532 είναι μια χαρά κ το μικρό παντού πάει σφαίρα.

Η creator που έβαλα σε ένα 550 που πρόλαβα να προμηθευτώ τέλος Μάρτη από κατάστημα σκρουτζ πριν τα πάνε επάνω σε τιμές κ μετά εξαφανίσουν έχει θέματα ο edge .Κ δεν έφτιαξαν κ στο δεύτερο γύρο. Πάμε για Ιούνιο τώρα...Αυτό σαν το πιο μεγάλο θέμα . Αλλού δεν έχει πέσει μάτι από χρήση ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...