Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρεις τι έχω το εξής πρόβλημα που μου το έκανε από την αρχή , είναι αργός και βλέπω να κάνει κολλήματα με 3-4 tabs ανοιχτά με περιεχόμενο κειμένου , και ένα 1 tab με ένα απλό παιχνίδι (ούτε καν σκάκι δεν παίζω για να καταλάβεις τα γραφικά που χρησιμοποιεί).

Και να πως είναι από το λειτουργικό(windows 8.1--->10 με πλήρη εκκαθάριση του δίσκου αφού είχα κάνει διάφορους ελέγχους) , από τα προγράμματα (ένα chrome , skype και viber) ή γενικά από το υλικολογισμικό θα σου πω ψέματα 

Ανέβασε μνήμη ραμ και αν θες γραφικά βάλε καμια καρτούλα.

Μην αλλάξεις επεξεργαστή ;) 

(είμαστε offtopic εδώ)

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

(είμαστε offtopic εδώ)

Nα σου πω την αλήθεια είναι της γυναίκας μου (ο υπολογιστής) και όταν το πήρα αρχικά δεν μου έκανε κάτι , αλλά με τον καιρό άρχισε να κάνει διάφορα (δεν καταλαβαίνω τον λόγο αφού τουλάχιστον 2 φορές κάνω ελέγχους στα κομμάτια του υπολογιστή , άλλαζω την πάστα του cpu κάθε 4μηνο και κάνω καθαρισμό των windows κάθε 6μηνο)

(είμαστε offtopic εδώ)

Οφείλω πάντως να πω ένα ευχαριστώ

Και συγνώμη που είμαι off topic

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! Πόσο θα μπορούσα να πουλήσω το παρακάτω λαπτοπ;
Link.png Site: ASUS Zenbook UX31 13-Inch Laptop [OLD VERSION]

Είναι εκτός εγγύησης φυσικά και υπάρχει και το κουτί του.

Ευχαριστώ πολύ! :)

Δημοσ.

ποσες καρτες εχεις δει να χαλανε ; Εμενα 30 χρονια που ασχολουμαι με υπολογιστες δεν χαλασε ποτε καμια ! Εξαλλου αμα πας στο πλαισιο με χαλασμενη καρτα θα σου πουνε εσυ την χαλασες και το ξερεις καλα αυτο... :)

Xάλασε GTX 295 πρόσφατα.

Και από πλαίσιο........πήρα μια GT 730 Affox να την δώ και την βάζω απάνω.....Με το καλημέρα....artifacts...Την άλλη μέρα πλαίσιο πάλι και μετά από μισή ώρα καυγά μου δώσαν τα λεφτά πιστωτικό (επιλογή μου).

Αλλά καλό καυγά....

Δημοσ.

Παιδια πιστευετε αξιζει να δωσω 120ε για Asus p5qd turbo + core2quad q9550 + 1x4GB ram ? ή να παω σε κατι καινουργιο? 

θα ειναι για ελαφρυ gaming με μια HD 6850 ..

Δημοσ.

Παιδια πιστευετε αξιζει να δωσω 120ε για Asus p5qd turbo + core2quad q9550 + 1x4GB ram ? ή να παω σε κατι καινουργιο? 

θα ειναι για ελαφρυ gaming με μια HD 6850 ..

Δεν αξιζει. Αν χαλασει τι θα κανεις? Εγγυηση εχει? Α το ξεχασα, ειναι εξαρτημα 10ετιας, οποτε δεν εχει.

Τζαμπα λεφτα λοιπον. Με 120 παιρνεις πολυ πολυ καινουριο πραμα (ραμ παιρνεις και μεταχειρο δεν υπαρχει θεμα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο εδω ποσο να το δωσω;

Operating System Windows 10 Pro 64-bit
CPU Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz G0
RAM 4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18)
Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5KPL-CM (Socket 775)
512MB NVIDIA GeForce 9600 GT
465GB Seagate ST3500630AS ATA Device (SATA)
HL-DT-ST DVD-RAM GH22LS30 ATA Device
WIFI TL-WN951N
Κουτι Turbo-X Sphere III Mini Tower με τροφοδοτικο Premier 450W

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.

Για 120 δεν συμφερει να το κανω κομματια;  ο επεξεργαστης με την ψυκτρα παει 40 αλλα 30 η μητρικη αλλα 20 ο σκληρος αλλα 30 οι μνημες αυτα μονο ειναι 120 ευρω και μενει κουτι τροφοδοτικο καρτα γραφικων καρτα ασυρματη και dvd-rw

Δημοσ.

140 το εβαλα. Που να δεις αγγελιες με 100-120 ευρω με 80αρη δισκο χωρις καρτα γραφικων με 2gb μνημη και επεξεργαστες 1.86-2.2 dual core

Δημοσ.

140 το εβαλα. Που να δεις αγγελιες με 100-120 ευρω με 80αρη δισκο χωρις καρτα γραφικων με 2gb μνημη και επεξεργαστες 1.86-2.2 dual core

Ναι ισχύει. Δοκίμασε και 150, μπορεί να φύγει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...