Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προτείνω να επανέλθει η αρνητική ψήφος αποκλειστικά στα ποστ του Άθλιου.

Με εχω σιχαθει ειναι η αληθεια.

Ερωτηση , απο Βολο μπορεις να πας Ικαρια?

Δημοσ.

Ναι!!! ΚΤΕΛ για αθήνα κι απο εκεί κάποιο Ε για λιμάνι και με το πλοίο της γραμμής τσουπ έφτασες

Μη σε πάρω στο λαιμό μου, τηλεφώνησε στο λιμεναρχείο.

Δημοσ.

Παίδες έχω κλείσει με την παρέα μου (4 αγόρια ^^) για Πάρο φέτος.. μπορεί κανείς να μου δώσει τα φώτα του για το πως να "κινηθούμε" εκεί πέρα... έχουμε κλείσει στην Παροικία ξενοδοχείο, έχω ακούσει αρκετά για διάφορα κλαμπ αλλά δεν παίζει να προλάβουμε να πάμε σ' όλα, οπότε επιλέγουμε τα καλύτερα. Ακούω πολύ βαβούρα για αυτή την Πούντα Μπιτς αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι σε σχέση με τα υπόλοιπα.. αξίζει?!!

Δημοσ.

Δίκτυα & Ασφάλεια...dry.gif Προσπαθώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό μπήκε σ'αυτή τη κατηγορία.

Επεξεργαστές & Μητρικές πχ δεν σου κάνει; laugh.gif

Καλή διασκέδαση στη Πάρο!!! smile.gif

Δημοσ.

Δίκτυα & Ασφάλεια...dry.gif Προσπαθώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό μπήκε σ'αυτή τη κατηγορία.

Επεξεργαστές & Μητρικές πχ δεν σου κάνει; laugh.gif

Καλή διασκέδαση στη Πάρο!!! smile.gif

χαχαχαχαχαχαχ έχεις δίκιο φίλε έκανα πατάτα... γίνεται να το αλλάξω?!

Δημοσ.

Μάλλον εννοεί πως θα δικτυωθεί στη Πάρο με θηλυκή παρέα σε ασφαλή μέρη :)

Εφόσον θα πάτε αγοράκια μάλλον θα προσεγγίσετε τα μέρη στα οποία κυκλοφορεί αρκετός λυγερόκορμος κόσμος (και με πλούσια εσωτερικά ελέη για άλλους) οπότε στη Παροικιά και Νάουσα θα βρείτε πλούσια νυκτερινή ζωή, απ'όσο θυμάμαι. Η παραλία της πούντα, κυρίως το beach bar έχει βαβούρα, όχλο και αλκοόλ. Το προτιμούν αρκετοί νέοι και μη.

Το καλό με τη Πάρο είναι η ποικιλία της. Έχει για όλα τα γούστα. Υπέροχο νησί ιδιαίτερα η Νοτιοανατολική πλευρά του.

Δημοσ.

Βαρκελωνη 5 μερες, DO and DON'T ?

οποιος μπορει να πει και για πορτο!!αυγουστο μηνα!8 μερες!2 αγορια 2 κοριτσια!

Δημοσ.

Ναι παρο ειδικά πουντα γίνεται της ποπης αν θες βαβουρα εκει θα πας

Πάντως έχει μέρη για όλα τα γούστα

Sent from my iPad using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...