leftermann Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 γαμώ, όλα τα καλά κλείνουν ε. Θενκιου Φύζικζ! Το φαγητό στο νησάκι, βατράχια και χέλια και τέτοια, λέει η μπα;
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Προσωπικά δε βρίσκω νόημα για βατράχια, γούστα είν' αυτά.
panosem Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα παιδες. Εχω κλεισει για φλεβερη 7 μερες Πραγα. Ειχα κερδισει ενα αεροπωρικο εισητηριο ως 150€ για οπουδηποτε και εβαλα αλλα 100 και θα παμε πραγα με την κοπελα μου. Επειδη ακομα δεν εκλεισα ξενοδοχειο, και θελω να μαι καπου κεντρο να κινουμε με τα ποδια, ξερει κανεις να προτεινει 2-3 ξενοδοχεια? Και μετα τι πρεπει να δω στην Πραγα.?
FilipposMD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Πάνο, δώσε μπάτζετ για ξενοδοχείο. 7 μέρες για Πράγα είναι πολλές, κατά τη γνώμη μου, οπότε κανονίστε να κάνετε εκδρομές (Κάρλοβι Βάρι, Δρέσδη, Μπρατισλάβα, Κρακοβία ή κάτι τέτοιο). Στην Πράγα θα δεις αυτά που λένε οι οδηγοί και θα περπατήσεις πολύ, αλλά νομίζω ότι θα βαρεθείτε μια βδομάδα.
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ό,τι είπε ο αποπάνω, αλλά χωρίς τη μπρατισλάβα.
panosem Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Απο μια πρωτη ερευνα που εκανα για ξενοδοχεια, για κεντρο αν θυμαμαι περιοχη prague1 κοιταζω με μπατζετ να μην ξεπερασω τα 270-280. Εχω δει πολλα με 30€ τη μερα, οποτε μπορει να πεσει κ απο αυτα που χω ως ταβανι. δλδ αναζητειται ενα value for money, με κυριοτερο χαρακτηριστικο για μενα το πρωινο.. ειχα κλεισει βαρκελωνη χωρις πρωινο και το μετανιωσα.. Δεν με πειραζουν οι μερες, ξερω ειναι πολλες, αλλα θελω να παω καπου και να ειμαι ανετος. Γιατι σε πολλα ταξιδια μου με 3 και 4 μερες επρεπε να τρεχω για να δω 5 πραγματα.. Περαν του πρωινου, θελω να ειναι κεντρο ωστε να περπαταω με τα ποδια, η την αστικη συγκοινωνια. Και σας ευχαριστω για τις συμβουλες...
vierinia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μιας και είσαι off season μπορείς με 40 τη βραδιά να μείνεις σε αρκετά καλό ξενοδοχείο. Απ'οτι βλέπω έχει πολύ καλά ξενοδοχεία σε χαμηλές τιμές τον Φεβρουάριο. Αν μας πεις ακριβώς τις μέρες που θέλεις μπορώ να προτείνω κάποιο
panosem Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 7-14/02/13. 7διανυκτερευσεις. απο booking εχει πολλα, απλα το θεμα μου ειναι επειδη δεν το χω ψαξει, που ακριβως θα πρεπει να μεινω. δλδ σε ποια περιοχη. Ευχαριστω.
vierinia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 7-14/02/13. 7διανυκτερευσεις. απο booking εχει πολλα, απλα το θεμα μου ειναι επειδη δεν το χω ψαξει, που ακριβως θα πρεπει να μεινω. δλδ σε ποια περιοχη. Ευχαριστω. Με τα χαρακτηριστικά που το θες εγω θα έκλεινα σε αυτό. Απο τα σχόλια φαίνεται ότι η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι εξαιρετική
panosem Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 ωραιο, αλλα νομιζω ειναι λιγο ποιο εξω απ το κεντρο.Αν ειδες το κεντρο πρεπει να ειναι στην περιχη Prague 1, ενω αυτο βρισκεται στην περιοχη Prague 2. οχι οτι ειναι πολυ μακρυα, αλλα μην χρειαζεται παντα αν θελω να παω καπου να κοιταζω να παιρνω ΜΜΜ.
leonidas_fs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ενω είναι η τρίτη φορά που ταξιδεύω Αγγλία πάντα μπερδεύομαι. Πετάω απο Θεσσαλονίκη στις 21:40 το βράδυ με ryanair. Τι ώρα θα φτάσω στο stansted? To 23:20 που λέει το εισητήριο είναι ώρα Ελλάδος σωστά;
tehAllantin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ενω είναι η τρίτη φορά που ταξιδεύω Αγγλία πάντα μπερδεύομαι. Πετάω απο Θεσσαλονίκη στις 21:40 το βράδυ με ryanair. Τι ώρα θα φτάσω στο stansted? To 23:20 που λέει το εισητήριο είναι ώρα Ελλάδος σωστά; Έχουμε και μία διαφορά ώρας της τάξεως του -2 ρε παιδάκι μου!
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Η ώρα άφιξης είναι πάντα στη ζώνη του προορισμού. Το 23.20 είναι ώρα Αγγλίας. Σκέψου τις προηγούμενες 2 φορές: έκανες ποτέ 1 ώρα και 40 λεπτά χωρίς να είσαι σε F-16; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις