Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον τον ρωτησα και το ειχε διαλεξει απο εδω

https://www.airbnb.gr/

Το να μενεις στο σπιτι του αλλου ενω αυτος ειναι παρων το θεωρω απαραδεκτο αλλα ενταξει περι ορεξεως....

Παντως για παρισι οντως ειναι αργα να επιλεξει κανεις κατι αξιολογο.

Σαν γενικο μπουσουλα δε θα προτεινα μονμαρτη και τις περιξ περιοχες (επικινδυνες το βραδυ).

Για να ειμαι ελικρινης το ΠΑρισι ειναι η μονη ευρωπαικη πρωρευουσα που εχω επισκεφτει στην οποια το βραδυ ψιλοειχα θεμα.

Στο κεντρο ειναι οκ στα περιχωρα παλι θελει προσοχη (αν και τον ιουνιο που θα παει ο φιλος νυχτωνει μετα τις 10).

ΠΑντως κατι καλο κα φτηνο τωρα δεν προκειται να βρεθει .Ισως πολυ πιο εξω το οποιο θα σημαινει και τρενο καθημερινα χωρις αυτο να ειναι υποχρεωτικα προβλημα απλα λιγη ταλαιπωρια παραπανω.

Πχ αυτο.

http://www.booking.com/hotel/fr/hipark-serris-val-d-europe.el.html?aid=356980;label=gog235jc-index-el-XX-XX-unspec-gr-com-L%3Ael-O%3Aunk-B%3Aunk-N%3AXX-S%3Abo;sid=4d1d70099690edd7d0a66d2de83c7c7b;dcid=1;checkin=2014-06-10;checkout=2014-06-18;ucfs=1;srfid=6d1af815af2b5a7ce30b22dd71cbb18ec67d378cX2#map_opened

στο οποιο δεν εχω μεινει βεβαια....

Δημοσ.

Καλημέρα! Καμιά ιδέα για το 3ήμερο του αγ Πνεύματος; έχουμε σκεφτεί ήδη Σπέτσες και Πήλιο, σίγουρα να έχει θάλασσα και μην ξενιτευτούμε πολύ μακριά απ την Αθήνα...

Δημοσ.

χανια με 40/60 ευρω αλερετουρ με ryanair απο αθηνα.

όχι χανιά μωρέ πολύ χαμός... κάπου κοντά σχετικά ούτε πολλές ώρες πλοία κτλ, για ξεκούραση...

Δημοσ.

Γαλαξειδι καπου πηρε το ματι μου για 5αστερο ξενοδοχειο με 50-70 ευρω η βραδια τσεκαρε το ομως.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

Ξέρει κανείς τι παίζει από παραλίες στην περιοχή Πλαταμώνα;;

Tι ακριβως θες?

Δημοσ.

αυγουστος 2014 επιλογες..χανια-ναξος-μηλος!! θελω γνωμες..ζευγαρι για 10 μερες περιπου!

Ναξος 5 μερες, αμοργος αλλες 5 και εισαι τζετε...

Δημοσ.

Για Αττάλεια Τουρκίας είμαι καλλυμένος με διαβατήριο ή χρειάζεται και τίποτα άλλο;

Αν πας με κοπέλα να μην έχει κατάλευκο δέρμα... δεν κάνω πλάκα

Δημοσ.

Για Αττάλεια Τουρκίας είμαι καλλυμένος με διαβατήριο ή χρειάζεται και τίποτα άλλο;

ΝΑ πας να κανεις τι ρε φιλε?Αν θες παραλιες και ηλιο η ελλαδα ειναι γεματη κατα τα αλλα με ryanair πετας με 100 ευρω πηγαινε-ελα οπουδηποτε στην ευρωπη.

ΚΑι οντως αν πας με γυναικα εχεις θεμα(και αν βγειςι το βραδυ επισης).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...