Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάποιον προορισμό για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, εκτός από τις γνωστές τοποθεσίες (Ξάνθη, Πάτρα, Κοζάνι);

Δημοσ.

Τελος του μηνα παω Βουδαπεστη και θα μεινω εκει για 4 μηνες. Οποια συμβουλη-προταση εχετε ειναι ευπροσδεκτη. Και τι πραγματα να δω και τι πρεπει να προσεχω. Θενκς

Δημοσ.

<p>Τελος του μηνα παω Βουδαπεστη και θα μεινω εκει για 4 μηνες. Οποια συμβουλη-προταση εχετε ειναι ευπροσδεκτη. Και τι πραγματα να δω και τι πρεπει να προσεχω. Θενκς</p>

;) τυχερός, ζηλεύω απιστευτα!

Εννοείται θα δεις τα παλάτια, τις γέφυρες στον Δούναβη, θέατρο, όπερα, μουσεία. Όλα τα κλασσικά αξιοθέατα.

Πάρε επίσης ένα μίνι βιβλιαράκι που να έχει φράσεις/λέξεις στα ουγγρικα. Δύσκολη γλώσσα αλλά ενδιαφέρουσα. Οι νέοι άνθρωποι μιλάνε αγγλικά αλλά οι πιο μεγάλης ηλικίας δεν το'χουν.

Να είσαι προσεκτικός με τα χρήματα κ πολύτιμα αντικείμενά σου. Γίνονται αρκετές κλεψιές.

Το καλό είναι ότι στην Ουγγαρία όλα μας φαίνονται φθηνά. Π.χ. πίτσα 12 κομμάτια με περίπου 2€ αν κάνουμε την μετατροπή. Γενικά ψαχνε, έχει διάφορα μικρά εστιατόρια με καλό φαγητό κ τέλειες τιμές. Επίσης, αρκετή πέραση έχει ο γύρος, τον οποίο βάζουν μέσα σε πίτα που μοιάζει με πουγκί. Εννοείται δοκίμασε ντόπια προϊόντα ε!

Τέλος, μην κάθεσαι όλο Βουδαπέστη. Η επαρχία κρύβει ομορφιές. Οπωσδήποτε εκδρομή στο Εγκερ. Να δεις το κάστρο κ τα τουνελ/διαδρόμους κάτω απ'την πόλη. Και να πιεις τα ντόπια κρασιά που είναι σούπερ.

• Like 3
Δημοσ.

Θέλω να πάω Ρωσία το καλοκαίρι,όμως το αεροσκάφος κάνει και μια μέρα στάση στο Κίεβο της Ουκρανίας,πρέπει να βγάλω βίζα και για Ουκρανία;

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω, γιατί έχω να πετάξω κάτι χρόνια...

Πετάω μεθαύριο Αλεξανδρούπολη-->Αθήνα με Aegean και άνοιξε από σήμερα το Web Check-in και το Mobile Check-in. Επειδή στο 1ο link διαβάζω αυτό:

Λάβετε την κάρτα επιβίβασής σας με 4 τρόπους:
• Εκτύπωση της κάρτας επιβίβασής σας
• Λήψη της κάρτας επιβίβασής σας μέσω e-mail
• Λήψη της κάρτας επιβίβασής σας στο κινητό σας τηλέφωνο
• Παραλαβή της κάρτας επιβίβασής σας από ένα Self check-in Kiosk ή check-in counter στο αεροδρόμιο

1). Μπορώ να λάβω κάρτα επιβίβασης με 2 τρόπους ταυτόχρονα; Π.χ. και με e-mail και στο κινητό.

2). Όταν λέει με mail; Δηλαδή θα έχει μέσα στο mail κανα pdf αρχείο; Κι αυτό τι το κάνω; Πρέπει να πάω σε κανα φωτοτυπάδικο (δεν έχω μελάνια στο σπίτι :P) και να το εκτυπώσω; Σε απλο χαρτί κι όλα ok;

3). Αν κάνω τα παραπάνω, αλλά γίνεται της π@#$@νας και ξέρω γω ξεχνάω το εκτυπωμένο χαρτί στο σπίτι και πέφτει κι η μπαταρία του κινητού όταν φτάσω στο αεροδρόμιο... Εκεί μπορούν να μου βγάλουν κάρτα επιβίβασης; Χρεώνουν κάτι γι' αυτό;

Δημοσ.

1) Ναι. Και με 3.

2) Συνήθως έτοιμο το στέλνουν, κάποιες και pdf. Ναι σε όλα τα άλλα.

3) Ναι, είναι η 4η επιλογή στο quote σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο άσχετο.
Τους πόντους από alpha bonus σε aegean τους έχει εξαργυρώσει κάποιος να μας πει εμπειρία;

Επεξ/σία από kid
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...