Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπάνιο κάνουν σίγουρα. Στην δεξιά άκρη της Ιτέας (όπως κοιτάς τη θάλασσα) έχει μια συμπαθητική μικρή παραλία που είναι και σχετικά οργανωμένη. Έχει 1-2 καφετέριες, ταβερνάκια, ένα μικρό ξενοδοχείο και κάνανε και θαλάσσια σπορ θυμάμαι. Άλλη παραλία για μπάνιο στην Ιτέα πρέπει να έχει στην ακριβώς αντίθετη πλευρά (τέρμα αριστερά).

Στο Γαλαξίδι επίσης έχει μικρές παραλίες και αρκετά ταβερνάκια κλπ, όπως και σε κάποια κοντινά χωριά που βρίσκεις στο δρόμο από Ιτέα προς Ναύπακτο αλλά δεν θυμάμαι ονόματα.

Μιλάς για του χρόνου ή για τώρα;

Στην Άμφισσα να πας στο Καπνοπωλείο (μεζεδοπωλείο - ταβερνάκι), πολύ ωραίο μαγαζάκι και πιστεύω να υπάρχει ακόμα!

thanks zio!

Σκεφτομαι για του χρονου, αλλα θελω να το οργανωσω καλυτερα απο φετος, καθως ειναι και δυσκολες εποχες.

Πιστευω ειναι καλος προορισμος, και χειμωνα και καλοκαρι (Παρνασσος-Δελφοι-all time classic), και καλοκαιρι μπανιο Ιτεα, και επισκεψη σε ολα τριγυρω.

• Like 1
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

thanks zio!

Και Μαλίσσιος στην Άμφισσα, για ωραία προβατίνα! :)

(κι αυτό με την προϋπόθεση να υπάρχει ακόμα! )

Δημοσ.

Και Μαλίσσιος στην Άμφισσα, για ωραία προβατίνα! :)

(κι αυτό με την προϋπόθεση να υπάρχει ακόμα! )

Το σημειωνω κι αυτο, thanks!

• Like 1
Δημοσ.

σιγουρο ή τρολλαρεις?

Σίγουρο ρε συ. Πήγα πριν δύο χρόνια. Με ταυτότητα μόνο μπαίνεις Τουρκία, αρκεί να είναι το όνομά σου γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες.

• Like 1
Δημοσ.

σιγουρο ή τρολλαρεις?

χαχαχαχ τω μλκ! θα σ' έστελνα ρε στα σύνορα να σε γυρίσουν πίσω πακέτο οι Τουρκ?!1  Καλά κάνω και σε λέω πεοράμπο!!2  :D

Δημοσ.

Από Τουρκία για Ελλάδα αεροπορικώς θα έχει πρόβλημα φίλος μου να περάσει δύο κινητά καινούρια? Παίζει ρόλο αν τα βάλει στην αποσκευή? Ή καλύτερα χειραποσκευή?

Δημοσ.

Από Τουρκία για Ελλάδα αεροπορικώς θα έχει πρόβλημα φίλος μου να περάσει δύο κινητά καινούρια? Παίζει ρόλο αν τα βάλει στην αποσκευή? Ή καλύτερα χειραποσκευή?

Δε νομίζω να έχει θέμα. Αν μπορεί να ανοίξει το ένα από τα δύο και να το έχει πάνω του, τότε σίγουρα δε θα έχει

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά Θεσσαλονίκη λέει καθόλου τα Χριστούγεννα?? Σκέφτομαι με την παρέα μου να πάμε, αλλά δεν ξέρουμε ποια εποχή είναι καλύτερα...!

Δημοσ.

Γεια σας! Λέμε να παμε τον Ιανουάριο ενα ταξίδι στην Πράγα.

Θα ήθελα να μου πείτε εντυπώσεις, οσοι εχετε παει.. Που μείνατε; Εχω βρει οικονομικο ξενοδοχείο στα 160 ευρω για 4 διανυκτερευσεις με πρωινό, δικλινο δωματιο και 4 αστερων ξενοδοχειο στο κεντρο στη περιοχη ''Πραγα 1'' αξιζει σαν περιοχη; Σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Εμένα 6 μήνες στην Τσεχία. Praha 1 είναι το πιο κεντρικό district της πόλης με τα περισσότερα τουριστικα αξιοθέατα να είναι εκει τα οποία φυσικά επισκέπτεσαι περπατώντας. Παρολαυτα μπορεί να πέσεις σε καμία περίεργη οδό!

Εγώ φαντάσου εμένα Praha 6 στην πανεπιστημιούπολη και ήταν πολύ ωραία και ασφαλής περιοχή 15 λεπτά μακριά απ το κέντρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...