VasPolys Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καπως ετσι ειχα το haf-x μου Link.Το push pull στο μονο ψυγειο δεν ειναι τοσο ωραιο εμφανισιακα και λειτοργικα γιατι ερχεται πολυ μπροστα το ψυγειο ακομα και με εναν ανεμηστηρα.Καλυτερα με εναν κανονικο ή πηγαινε σε δυο slim. Απ οτι ανακαλυψα αυτες τις μερες δεν εχει τοσο σημασια το πως θα βαλεις την σειρα γιατι μετα απο 5-10 λεπτα το υγρο εχει την ιδια θερμοκρασια παντου.
overpower Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 θα συμφωνησω οτι δεν φενεται ωραιο...μπορει να βαλει ομως τον ενα απο εξω
El_ninio Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Το 120.2 push pull το έχω βάλει εδώ και ένα χρόνο, έχει έρθει στο ύψος του block του επεξεργαστή, αλλά δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα, έχω βάλει σε κάθετο προσανατολισμό τα ρακόρ οπότε τα φτάνω άνετα. Ούτως η άλλως στις μνήμες έχω τα δίδυμα ανεμιστηράκια της ocz και ανεβαίνει ψηλά οπότε δεν φαίνεται ξεκάρφωτο. Τώρα θα μου έρθει το 240, το block της gpu και το ρεζερβουάρ και σκεφτόμουνα την λούπα. Ίσως ανεβάσω πιο ψηλά την αντλία και βάλω το 120 κάτω, δίπλα από το τροφοδοτικό, θα φανεί στην πράξη.
VasPolys Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Βασικα αυτο ηθελα να σου πω οτι μονο οταν ερθουν τα κομματια και τα βαλεις πανω στο κουτι θα δεις τι ακριβως πρεπει να κανεις.Η αντλια πιστευω οτι ειναι μια χαρα εκει που την εχεις το tank μπορεις να το βαλεις πισω πανω απο την μητρικη και να δειξει ωραιο και να περασεις τα καλωδια απο το 24pin μπροστα απο το τανκ.Κλασσικη διαταξη αλλα διαχρονικη αξια!!!
Doc1355 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Eίπα μιας που έγινε νέο sleevάρισμα και θα έμπαινε το psu να εκμεταλευτώ (επιτέλους) τα clamps που είχα εδώ και 6-7 μήνες απο mdpc-x!!! Βγήκε όλο το hardware και τα πλαστικά του κουτιού λοιπόν και ανοίχτηκαν τρυπούλες στο πίσω μέρος ώστε να γίνει σωστό cable managment. Αλλάχθηκαν και οι uv cathodes με uv flexlight για ποιοτικότερο φώς. Oρίστε και φώτος 1
Doc1355 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Doc, you need a doc! Oντως! Η μέση μου έγινε για πέταμα σήμερα...μου βγήκε η πίστη
Doc1355 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 μπράβο ρε μάνο, καταπληκτικό. έτσι απλά! Eυχαριστώ Βασίλη!
Padaz Bloody Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ακριβο χόμπι ρε γαμωτο.Να φανταστω ηταν απο mdpc η αγορα???Δεν το πετυχαινω ποτε ανοιχτο για εγγραφη να δω τι παιζει Και θέλει αρκετή υπομονή, αρκετό χρόνο και λίγο γερά νεύρα...
mariyn27 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Thessaloniki Case- Coolermaster Haf 922 Power Supply - Coolermaster 700W Silent Pro Motherboard - MSI Z68A-GD65 (G3) Processor - i5 2500k Graphics - EVGA GTX 460 FPB Memory- Corsair XMS 3 2GB x 4 Reservoir - EK-Multioption RES X2 - 250 Advanced Pump - Aquastream XT Ultra Waterblock - XSPC Raystorm Radiator - XSPC EX240. Fittings - EK Black + 2 x 45 degrees Aquacomputer fittings Fluid - Distilled Water + PT Nuke/silver kill coil 1x XSPC RX 120 Radiator 1x GT 1850 rpm UV Blue Primochill lrt tubing (10/13mm) 2 x Koolance Quick release fittings. 120cm Phobya High intensity UV led strip. UV Blue 120 Gelid Wing 8x Enzotech copper vrm heatsinks 2x 90 degree EK fittings (Black) 2x 45 degree EK fittings (Black) 2x Jon Lund Reservoir Lighting plugs Επεξ/σία 27 Απριλίου 2012 από mariyn27
Vaggos02 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πολύ όμορφο! Μια ερώτηση όμως, τα ρακορ αμέσως πριν και αμέσως μετά απ το tank για ποιο λόγο υπάρχουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα