haris_216 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ψάχνω να βρω μια χρησιμότητα σε όλο αυτό το σάπισμα που έχω ρίξει με τις κλασσικές ελληνικές ταινίες (Αναρωτιέμαι αν υπάρχει άνθρωπος που δεν τις έχει δει τουλάχιστον διψήφιο αριθμό)
paoad Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Η απάντηση του φίλου Haris_216 με ικανοποιεί απόλυτα. Βασικά μου αρκούσαν μόνο τα τρία ποιήματα που απαγγέλλει ο Φανφάρας στην ταινία αλλά ο Haris έκανε τον κόπο και τα έγραψε όλα. Σου στέλνω pm για τα λοιπά Haris.
tigergreg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ψάχνω να βρω μια χρησιμότητα σε όλο αυτό το σάπισμα που έχω ρίξει με τις κλασσικές ελληνικές ταινίες (Αναρωτιέμαι αν υπάρχει άνθρωπος που δεν τις έχει δει τουλάχιστον διψήφιο αριθμό) Πολλες απ αυτες ειναι παντα επικαιρες και με βαθια αισθηση χιουμορ και αυτος ο λογος ειναι που εχουν γινει διαχρονικες ηθογραφιες. Θα τις βλεπουμε παντα, γεννηθηκαμε μ αυτες και θα πεθανουμε μ αυτες...... Ποιος καθοταν στο τραπεζι.... http://www.youtube.com/watch?v=ElLHWusgbk4
haris_216 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πολλες απ αυτες ειναι παντα επικαιρες................. Είναι όντως εντυπωσιακό. Λες και με εξαίρεση ορισμένες "αισθητικές" διαφοροποιήσεις, σαν λαός, δεν αλλάξαμε καθόλου. Ακόμα όμως πιο εντυπωσιακό είναι όταν διαβάσει κανείς την σατυρική ποιήση του Σουρή (γραμμένη προ 120ετίας) και δει ότι πολλά (κακώς κείμενα) παραμένουν ίδια 1
gms31 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Προς υποψηφιο παραληπτη ελικοπτερου. Καλο θα ηταν οταν θα κανεις την πρωτη δοκιμαστικη πτηση να μην ειναι αλλος στο σπιτι γιατι εχω δει ελικοπτερα να περνουν πρωτοβουλιες να κυνηγανε ανθρωπους. Χαχαχαχαχαχαχχα. Αντε καλες πτησεις. 1
haris_216 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα Έχω ένα ελικοπτεράκι lama v3.................................... Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον paoad για το ελικοπτεράκι. Αλλά πάνω απ' όλα για την ευγένειά του στην επικοινωνία μας, την προθυμία του (σχεδόν χρειάστηκε να "τσακωθούμε" για να μην μου το φέρει σπίτι) αλλά και την υπομονή του (αφού τον έστησα λίγο στο ραντεβού). Πραγματικά ένας πολύ ωραίος άνθρωπος. Εύχομαι Αντώνη τίποτα ποτέ να μην σου χαλάσει αυτή την τόσο θετική ενέργεια που βγάζεις προς τους άλλους
paoad Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Να είσαι καλά Χάρη μου αν και υπερβάλλεις λίγο. Ειλικρινά χαίρομαι που το λαμάκι έπεσε σε τόσο καλά χέρια.
~mxls~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω μια 7600GT χωρίς κουτί/παρελκόμενα.http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150140Η κάρτα λειτουργεί, απλώς σε κάποια φάση άρχισε να βγάζει πιξελς και γραμμές στο άκυρο. Την φλάσαρα και της πέρασα νέο bios, ξανά τα ίδια. Την δοκίμασα σε δυο συστήματα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Εννοείται με πρόσφατους οδηγούς. Επειδή δεν έχω χρόνο και βαριέμαι για περαιτέρω προσπάθεια, όποιος τη θέλει για δοκιμές και οτιδήποτε άλλο.
ROG Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω μια 7600GT χωρίς κουτί/παρελκόμενα. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150140 Η κάρτα λειτουργεί, απλώς σε κάποια φάση άρχισε να βγάζει πιξελς και γραμμές στο άκυρο. Την φλάσαρα και της πέρασα νέο bios, ξανά τα ίδια. Την δοκίμασα σε δυο συστήματα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Εννοείται με πρόσφατους οδηγούς. Επειδή δεν έχω χρόνο και βαριέμαι για περαιτέρω προσπάθεια, όποιος τη θέλει για δοκιμές και οτιδήποτε άλλο. αν εισαι θεσσαλονικη με ενδιαφερει ακυρο ,ειδα οτι εισαι Αθηνα. Οποτε ας παει στον επομενο. Ευχαριστω παντως
~mxls~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Η κάρτα είναι κρατημένη για τον batistapao13
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Με ένα reflow θα φτιάξει για κάμπωσους μήνες πάντως λογικά.
Sadako Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Χαρίζεται παλιός εκτυπωτής LaserJet 4P σαν κι αυτόν: Έπεσε στα χέρια μου πριν 4-5 χρόνια (όντως ήδη μεταχειρισμένος), δούλεψε κανονικά, αν εξαιρέσει κανείς ότι είναι αρκετά αργός (τα specs γράφουν για 4 σελίδες το λεπτό), αν βάλεις για εκτύπωση αρκετές σελίδες θέλει κάποια υπομονή. Κατά τα άλλα όμως ήταν πραγματικό σκυλί, και απίστευτα οικονομικός. Το πρώτο τόνερ που του έβαλα μου είχε κρατήσει για 2,5 χρόνια με πάρα πολλές εκτυπώσεις.. Σε κάποια φάση όμως, όταν άλλαξα τόνερ, παρήγγειλα ένα φθηνό από eBay και από τότε πολύ συχνά τρώει κάτι σκαλώματα και εκτυπώνει ολόκληρη την σελίδα μαύρη. Μάλλον έπαθε ζημιά ο φούρνος ή κάτι τέτοιο, γιατί δοκίμασα να ξαναβάλω το παλιό τόνερ (που έβγαζε μια σκούρη λωρίδα, δείγμα του ότι τελείωνε) και πάλι έκανε το ίδιο, δηλαδή έβγαζε ολόμαυρη σελίδα. Δεν κατάφερα να προσδιορίσω ούτε πότε ακριβώς το κάνει, ούτε πώς ακριβώς επανέρχεται. Είναι με τις μέρες του, με τις μαύρες σελίδες δυστυχώς να είναι η πλειοψηφία. Αν θέλει κανείς να ασχοληθεί, ίσως και να το επισκευάσει αν έχει τις γνώσεις και πιστεύει πως αξίζει τον κόπο, δικό του. Εγώ ήδη πήρα καινούριο LaserJet οπότε τώρα μου πιάνει απλά χώρο. Παραλαβή από Θεσσαλονίκη ανατολικά, κοντά στην Βούλγαρη με Εγνατία. ΥΓ. Λόγω παλαιότητας, ο εκτυπωτής δουλεύει με παράλληλη σύνδεση. Βέβαια είχα πάρει κάποια ανταπτοράκια για μετατροπή σε USB και το δούλευα έτσι κανονικά σε Windows 7 64bit. Πού και πού έτρωγε κάτι σκαλώματα και δεν έστελνε ολόκληρο το αρχείο στον εκτυπωτή, άλλαζα το ανταπτοράκι και δούλευε. Αν τον πάρει κανείς, θα του δώσω και όσα μου έχουν μείνει, νομίζω είναι κανά 2.. ΥΓ2. Η αγγελία θα μπει μάλλον και σε άλλο φόρουμ, το αναφέρω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων..
dhmak Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χαρίζονται: Διαμορφωτής/Αποδιαμορφωτής Zoom 56K V.92 PCI Modem Δύο ενσύρματοι διαμορφωτές/δρομολογητές: Thomson SpeedTouch 530 Thomson SpeedTouch 536 v6 Παραλαβή: Καλλιθέα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις