dhmhtri0s Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 οκ περιμένω. Να ευχαριστησω δημοσια το μελος billst21 για την προσφορα του! Να σαι καλα! 1
Vaguras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Το πακετο του δορυφορικου πιατου πήγε στον artshadows!!! (βάσει προτεραιότητας ενδιαφεροντος εννοείται) Καλες λήψεις και ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον 1
talos_2002 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Χαρίζω ένα Dazzle DVC-80.Είναι άκρως λειτουργικό αλλά δεν βρήκα οδηγούς για Windows 7, κι αφού έχω δεν το χρησιμοποιώ πια λέω να το δώσω.Η συσκευή είναι μια usb κάρτα εισόδων για να περνάτε εύκολα εικόνα και ήχο από άλλες συσκευές.Υπάρχουν για όποιον χρειάζεται και κάποια καινούρια καλώδια s-video, στο σακουλάκι τους.Θεσσαλονίκη, δημαρχείο Παύλου Μελά (Σταυρούπολη).Για αποστολή, μόνο με την μέθοδο των φακέλων ΕΛΤΑ.
pesis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 ενδαφερομαι ειμαι απο κορδελιο αυριο το προι σου στελνω πμ
idet2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Χαρίζω ένα Dazzle DVC-80. Είναι άκρως λειτουργικό αλλά δεν βρήκα οδηγούς για Windows 7, κι αφού έχω δεν το χρησιμοποιώ πια λέω να το δώσω. Η συσκευή είναι μια usb κάρτα εισόδων για να περνάτε εύκολα εικόνα και ήχο από άλλες συσκευές. Υπάρχουν για όποιον χρειάζεται και κάποια καινούρια καλώδια s-video, στο σακουλάκι τους. Θεσσαλονίκη, δημαρχείο Παύλου Μελά (Σταυρούπολη). Για αποστολή, μόνο με την μέθοδο των φακέλων ΕΛΤΑ. Αν δεν τελεσφορησει με το φιλο "pesis" τοτε θα ενδιαφερομουν κι εγω. Γ.
christos_0b Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Χαριζω Closed Beta key για το Strife https://strife.com/ Οποιος παιζει moba (μοιαζει ποιο πολυ με LoL) και το θελει μιλαει. 1
AlienTechGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Χαρίζω ένα Dazzle DVC-80. Είναι άκρως λειτουργικό αλλά δεν βρήκα οδηγούς για Windows 7, κι αφού έχω δεν το χρησιμοποιώ πια λέω να το δώσω. Η συσκευή είναι μια usb κάρτα εισόδων για να περνάτε εύκολα εικόνα και ήχο από άλλες συσκευές. Υπάρχουν για όποιον χρειάζεται και κάποια καινούρια καλώδια s-video, στο σακουλάκι τους. Θεσσαλονίκη, δημαρχείο Παύλου Μελά (Σταυρούπολη). Για αποστολή, μόνο με την μέθοδο των φακέλων ΕΛΤΑ. Εάν είμαι τυχερός και δεν γίνει κάτι με τους πιο πάνω με ενδιαφέρει άμεσα και μένα!
serdakis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Χαρίζω ένα Dazzle DVC-80. Είναι άκρως λειτουργικό αλλά δεν βρήκα οδηγούς για Windows 7, κι αφού έχω δεν το χρησιμοποιώ πια λέω να το δώσω. Η συσκευή είναι μια usb κάρτα εισόδων για να περνάτε εύκολα εικόνα και ήχο από άλλες συσκευές. Υπάρχουν για όποιον χρειάζεται και κάποια καινούρια καλώδια s-video, στο σακουλάκι τους. Θεσσαλονίκη, δημαρχείο Παύλου Μελά (Σταυρούπολη). Για αποστολή, μόνο με την μέθοδο των φακέλων ΕΛΤΑ. Ας μπω και εγω στην σειρα αν και δεν το βλεπω. Tρελη ζητηση η καρτα!!!!!
christos_0b Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Χαριζω Closed Beta key για το Strife https://strife.com/ Οποιος παιζει moba (μοιαζει ποιο πολυ με LoL) και το θελει μιλαει. Δωθηκε στον χρηστη Labfrog.
pesis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 να ευχαριστησω πολυ για την καρτουλα και απο εδω τον φιλο μας talos_2002 πραγματικα το χρειαζομουν! ευχαριστω πολυ!!!
talos_2002 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Χαίρομαι που θα πιάσει τόπο και θα βγάλει δουλειά!
Labfrog Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Να ευχαριστήσω και γω τον christos_0b για τον κωδικό
tasan13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 χαλασμενη pentax optio m60 χαριζεται, η μπαταρια και ο φορτιστης δουλεουν κανονικα,στειλτε μου πμ
pesis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 ενδιαφερομαι μονο αν ταιριαζει η μπαταρια στην olympous μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις