billkost Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τις πέτυχα για κολο πατάτες. Βγήκανε πολύ γαμάτες!!! αλλα άφαγα πολύ ώρα να τις κάνω Πια συνταγή ακολούθησες; Τις έβρασες σε νερό και ξύδι;
traganeus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ξύδι δεν μπορώ να βάλω με τίποτα έχω μεγάλο πρόβλημα. Τα υπόλοιπα τα έκανα όπως μου είχες πει. Καθόμουν με το πιστολάκι να στεγνώνω τις πατάτες, το σκέφτομαι και γελάω σα βλάκας, αλλα είχε αποτέλεσμα τελικά!
billkost Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ξύδι δεν μπορώ να βάλω με τίποτα έχω μεγάλο πρόβλημα. Τα υπόλοιπα τα έκανα όπως μου είχες πει. Καθόμουν με το πιστολάκι να στεγνώνω τις πατάτες, το σκέφτομαι και γελάω σα βλάκας, αλλα είχε αποτέλεσμα τελικά! Τρως κέτσαπ με τις πατάτες; Ή μαγιονέζα;
traganeus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Αυτή την φορά τις έφαγα σκέτες την επόμενη λέω να πάρω κέτσαπ
leftermann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 "Μερέντα". Να τρώνε τα παιδάκια, μικρά και μεγάλα, με το ψωμί τους, το πτι-μπερ τους, το τσουρέκι τους, με το κουτάλι ή το δάχτυλο. Χωρίς συντηρητικά και λοιπές αηδίες. 1 πακέτο βιτάμ (εγώ που είμαι λίγο κάφρος έβαλα μισό βιτάμ-μισό αγελαδινό. 5 βαρβάτες κουταλιές σούπας κακάο 1 μικρό κουτί ζαχαρούχο γάλα Βλάχας (και Σαρακατσάνας πιστεύω καλό θα είναι ) 3 κουταλιές σούπας μέλι φουντούκια πολύ καλά τριμένα, να γίνουν σκόνη (προαιρετικά) Αφήνουμε τα βουτύρατα σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσουν. Κοσκινίζουμε το κακάο (με το σουρωτήρι για το τσάι) τα χτυπάμε με το μίξερ να γίνουν ένα προσθέτουμε το ζαχαρούχο, συνεχίζουμε να χτυπάμε προσθέτουμε μέλι αν θέμε φουντούκια, βάζουμε και τα φουντούκια δοκιμάζουμε και προσθέτουμε κακάο ή μέλι ανάλογα τα βίτσια μας. Βάζουμε στο ψυγείο. Πήζει λίγο, και είναι έτοιμη.
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 μπορεις αντι για κακαο να βαλεις μαυρη σοκολατα με αναλογιες 250γρ μαργαρινη 150γρ μαυρη σοκολατα 1 μεγαλο κουτι ζαχαρουχο γαλα και φουντουκια σε σκονη. η διαδικασια ειναι ακριβως η ιδια με την δικια σου.
leftermann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 αν βάλεις μαύρη σοκολάτα, γίνεται πιο σκούρη, έχει πιο βαριά σοκολατένια γεύση (λογικό ), αλλά πήζει πολύ στο ψυγείο... Πρέπει να την αφήσεις να ζεσταθεί λίγο για να την αλείψεις...
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 αν βάλεις μαύρη σοκολάτα, γίνεται πιο σκούρη, έχει πιο βαριά σοκολατένια γεύση (λογικό ), αλλά πήζει πολύ στο ψυγείο... Πρέπει να την αφήσεις να ζεσταθεί λίγο για να την αλείψεις... ναι γι αυτο το ειπα γτ μου φαινεται λιγο χλωμη για τα γουστα μου. μπορεις να την ζεσταινεις στα μικροκυμματα.
billkost Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Η μερέντα είναι σκέτη καύλα αλλά μου φαίνεται δύσκολο να την πετύχει κάποιος σπίτι του. Πάντως αντί για μαργαρίνη ή βούτυρο, θα έβαζα βούτυρο κακάο. Μετά θα έβαζα όπως είπε η Εύα σοκολάτα, αλλά έχεις δίκιο, θα παγώσει στο ψυγείο. Μήπως η μαργαρίνη το βοηθήσει να μη παγώσει πολύ; Δε ξέρω, είμαι μπερδεμένος, όμως δε θα δοκιμάσω να κάνω μερέντα, θα την παίρνω πάντα έτοιμη απ' έξω. Εκτός αν κάποιος βρεθεί και εγγυηθεί πως είναι η αυθεντική γεύση. Αχ τι γαμάτη που είναι.
saya Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 http://www.sintagespareas.gr/sintages/magioneza-xoris-aygo.html Eδω μια μαγιονεζα χωρις αβγο. Απλα επειδη δεν εχει συντηριτικα κραταει κανενα διη,ερο στο ψυγειο. Ε, κανε και εσυ μικρη ποσοτητα και μετα οποτε χρειαστεις ξαναφτιαξε..ενα ανακατεμα θελει.
Toufas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 http://www.seriouseats.com/recipes/2011/10/two-minute-mayonnaise.html εδω εισαι.
saya Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Aκριβως επειδη θες την πραγματικη συνταγη, κανε αυτην που εχει τις θετικες ψηφους και ειναι δοκιμασμενη..επισης το αβγο καλυτερα να μην μπει γιατι το ωμο αβγο θεωρειται επικινδυνο..
Toufas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Aκριβως επειδη θες την πραγματικη συνταγη, κανε αυτην που εχει τις θετικες ψηφους και ειναι δοκιμασμενη..επισης το αβγο καλυτερα να μην μπει γιατι το ωμο αβγο θεωρειται επικινδυνο.. Mayonnaise, is a food spread. It is a stable emulsion of oil, egg yolk and either vinegar or lemon juice. Ε ναι βγαλε το αυγο και βαλε γαλα αφου θες την πραγματικη συνταγη. Οτι του φανει του λωλοστεφανη
saya Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Mayonnaise, is a food spread. It is a stable emulsion of oil, egg yolk and either vinegar or lemon juice. Ε ναι βγαλε το αυγο και βαλε γαλα αφου θες την πραγματικη συνταγη. Οτι του φανει του λωλοστεφανη Kαι βεβαια ειναι καλυτερη γιατι δεν εχει αβγο, μην ζηλευεις επειδη ειμαι καλυτερη σε αυτο απο εσενα.. λες και σου φαγαν την δουλεια κανεις. Σιγα..
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Aκριβως επειδη θες την πραγματικη συνταγη, κανε αυτην που εχει τις θετικες ψηφους και ειναι δοκιμασμενη..επισης το αβγο καλυτερα να μην μπει γιατι το ωμο αβγο θεωρειται επικινδυνο.. αμα το αυγο ειναι φρεσκο και δεν εχει μενει 2 εβδομαδες στο ψυγειο δεν παθαινεις τπτ. αυτα περι αυγων ειναι ελληνικες δυσδαιμονιες, «τα ωμα αυγα ειναι δηλητηριωδει, αυγο με ψαρι δεν κανει να τρως και αλλα τραγελαφικα» in other news. το γνωστο καταστημα μπαχαρ στην ευριπηδου ειναι μεγαλη απατη υπο την ενοια οτι εχει βγαλει ενα ονομα και πανε ολοι εκει. σημερα πηγα και η καπνιστη του παπρικα ηταν ξεθυμασμενη, τα αστερακια του ολα σπασμενα. στο απεναντι μαγαζακι ηταν ολα καλα κι ας ειχε μικροτερη ποικιλια. δεν λεω οτι ολα στο μπαχαρ ειναι ασχημα απλα θελει προσοχη οταν ψωνιζει καποιος απο εκει και καλο ειναι να ριξει και μια βολτα και στα τριγυρο μαγαζακια. σημερινη απογραφη τσαι βουνου χαμομιλι καπνιστη παπρικα αστερακια κοκκινο πιπερι σε μπαλακια (αγορασα και εναν γυαλινο τριφτη για να το βαλω μεσα, σπαταλη γυναικα που ειμαι) μαυρο σουσαμι μαυρη σταφυδα δαφνοφυλλα. χωρις τον τριφτη ολα αυτα που πηγαν κατι λιγοτερο απο 15 ευρω. επισης εκανα τα πρωτα μου brownies, φωτογραφιες δεν εχω, δεν προλαβα να βγαλω επεσαν ολοι με τα μουτρα πανω του. μπορω να βαλω συνταγη αν ενδιαφερεστε μιας και ειναι δοκιμασμενη και σιγουρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις