Toufas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 τα αστερακια δεν σε νοιαζει αν ειναι ολοκληρα η οχι παντως. Οσο για την παπρικα, θα πρεπε να την εχουν σφραγισμενη οντως.
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 τα αστερακια δεν σε νοιαζει αν ειναι ολοκληρα η οχι παντως. Οσο για την παπρικα, θα πρεπε να την εχουν σφραγισμενη οντως. ναι οκ για τα αστερακια, απλα αμα ειναι σπασμενα δεν μπορεις να τα κανεις ντεκορ γι αυτο μου την εδωσε.
Toufas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μια φορα ειχα ανοιξει 2 μισοκιλα κουτια για να βρω 60 ολοκληρα αστα να πανε.
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μια φορα ειχα ανοιξει 2 μισοκιλα κουτια για να βρω 60 ολοκληρα αστα να πανε. ωρε δολιε! σπασιμο νευρων.
Liverpool89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πειτε πως να κανω τις μπριζολες για αυριο.. Φουρνο ή στο τηγανι..? Με τι συνοδευτικο ..για ρυζι το κοβω αλλα και καμια αλλη προταση δεκτη...
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πειτε πως να κανω τις μπριζολες για αυριο.. Φουρνο ή στο τηγανι..? Με τι συνοδευτικο ..για ρυζι το κοβω αλλα και καμια αλλη προταση δεκτη... πρωτα στο τηγανι να ροδισουν (αλευρομενες) μετα κρασι και μετα ολο στον φουρνο.
UpToDate_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καλα αυτο με τα αστεράκια είναι λίγο pain in the ass
Toufas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 τελικά βγήκαν πολύ proper και γαμηστερά τα BLT σαντουιτς. πρόσθεσα και μπούτι φιλέτο απο σχάρα (ήταν υπέροχο τίγκα στα υγρά του) συνοδευτηκε απο βραστές baby potato λαδάκι λεμόνι μαιντανο ψιλοκομενο. φρι γουιν. Το επομενο βημα ειναι να παρεις ολοκληρο κομματι πανσετα και να βαλεις μεσα ψημενο χοιρινο αντι για μπεικο.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 πρωτα στο τηγανι να ροδισουν (αλευρομενες) μετα κρασι και μετα ολο στον φουρνο. Γιατι να τις αλευρωσω?? Κρασι μαλλον δεν θα εχω.. Εγω θελω να ειναι μαλακες μηπως να τις βαλω κατευθειαν στον φουρνο.. Και σε ευχαριστω για την απαντηση..
Toufas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Για να παρουν χρωμα βαζεις το αλευρι. Μπορεις να κανεις και ενα πολυ απλο σιροπι (νερο+ζαχαρη) να τις αλειψεις για το ιδιο εφφε. Αμα τις παραψησεις θα γινουν σκληρες, οπου και να το κανεις αυτο. Επισης οταν τελειωσεις το μαγειρεμα, αστες να ηρεμισουν 5-10 λεπτα μεσα σε αλουμινοχαρτο.
Toufas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ολοκληρη πανσετα. Αν μπορεις και με το δερμα ακομα καλυτερα. http://www.youtube.com/watch?v=hj6mtleJDq8
traganeus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 ΛΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! μαγεία θέλω και εγώ πανσέτα με 10000000 τριγλυκερίδια!!!!! Αυτό έφαγα σήμερα, με άλλους 2 φίλους. 3€ στον καθένα μας βγήκε και δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε μετά!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις