traganeus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Άμα τύχει φάση θα το δοκιμάσω το μπεφτέκι με σκέτο κιμά αν και έχω αμφιβολίες στον αν θα μου αρέσει. γιατι έχω συνηθίσει τόσα χρόνια έτσι όπως το τρώω και πιστεύω θα μου φανεί κάπως.
billkost Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Άμα τύχει φάση θα το δοκιμάσω το μπεφτέκι με σκέτο κιμά αν και έχω αμφιβολίες στον αν θα μου αρέσει. γιατι έχω συνηθίσει τόσα χρόνια έτσι όπως το τρώω και πιστεύω θα μου φανεί κάπως. Είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο, πρέπει να βρεις καλής ποιότητας μοσχάρι, να είναι και λιπαρό για να παραμείνει ζουμερό. Επίσης, αν δε το φας medium rare, δε ξέρω αν θα σου αρέσει. Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Καλή επιτυχία!
billkost Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αν σου αρέσουν οι φωτογραφίες από τα φαγητά που ποστάρει η Εύα, τότε, σου αξίζει να την παντρευτείς μουχαχαχαχα. Αυτό που έγραψα τώρα μου θύμισε ένα περιστατικό που λένε πως έγινε με τον Τσώρτσιλ. Μια δημοσιογράφος του είπε: "Κύριε Τσώρτσιλ, αν ήμουν γυναίκα σας, θα έβαζα δηλητήριο στο τσάι σας". Και αυτός απάντησε: "Κυρία μου, αν ήμουν άντρας σας, θα το έπινα".
slygeo87 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Εσύ χαλάρωσε με την τελειομάνια γιατί λες μπούρδες.
billkost Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Εσύ χαλάρωσε με την τελειομάνια γιατί λες μπούρδες. Λέω μπούρδες σχετικά με τι; Με το ότι δε θα παντρευόμουν την Εύα επειδή δε μου αρέσουν τα φαγητά της; Δηλαδή εσύ που λες πως θα την παντρευόσουν λόγω των φαγητών της δε λες μπούρδες; Ναι, ξέρω, φυσικά θα πεις πως αστειεύεσαι, μα, και εγώ αστειεύομαι. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ε; Πως στην τελική εσύ λες μπούρδες.
Praetorianos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αν σου αρέσουν οι φωτογραφίες από τα φαγητά που ποστάρει η Εύα, τότε, σου αξίζει να την παντρευτείς μουχαχαχαχα. Ρε παλικάρι, δηλαδή πόσες ώρες τη μέρα μαγειρεύεις και γενικότερα πόσο χρόνο έχεις αφιερώσει στη ζωή σου στο μαγείρεμα για να βγάζεις και το από πάνω μπούρδες? Ειλικρινά αν ό,τι λες εδώ μέσα τα λες και έξω με τους φίλους σου όταν βγαίνετε για φαί, εξηγούνται πολλά πράγματα.
billkost Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ρε παλικάρι, δηλαδή πόσες ώρες τη μέρα μαγειρεύεις και γενικότερα πόσο χρόνο έχεις αφιερώσει στη ζωή σου στο μαγείρεμα για να βγάζεις και το από πάνω μπούρδες? Ειλικρινά αν ό,τι λες εδώ μέσα τα λες και έξω με τους φίλους σου όταν βγαίνετε για φαί, εξηγούνται πολλά πράγματα. Είσαι εκτός θέματος. Ο τύπος έκανε ένα αστείο, απάντησα με ένα αστείο και μου την είπε. Αν δε το κατάλαβες επειδή δε μπήκες καν στη διαδικασία να διαβάσεις τι γράφτηκε, άλλη φορά να διαβάζεις. Αν δε το κατάλαβες επειδή απλά δε μπορείς, τότε απλά δε μπορείς. Τώρα, σχόλια του τύπου "εξηγούνται πολλά πράγματα κλπ" είναι απλά αερολογίες, αν έβγαλες τα συμπεράσματά σου όπως και με τα παραπάνω. Καλά κρασιά.
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 pure butter shortbreads και η συνταγη http://www.joyofbaking.com/shortbreads/shortbreadcookies.html
Praetorianos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Εύα, θα βάλεις σοκολάτα? Καμιά γέμιση? Αν δε το κατάλαβες επειδή απλά δε μπορείς, τότε απλά δε μπορείς. Ωραίο. Το σημειώνω να το λέω στο σχολείο. Κανένα φαγητό θα ποστάρεις να μάθουμε κι εμείς οι άσχετοι ή εσύ που είσαι εντός θέματος θα συνεχίσεις να σχολιάζεις τα φαγητά των πάντων? (Chrisxxx εγώ βλέπεις, το κατά δύναμειν, αλλά δεν βοηθάς). (Snoob το παραπάνω πλάκα, μην αρχίσεις διαγραφές πάλι)
billkost Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ωραίο. Το σημειώνω να το λέω στο σχολείο. Κανένα φαγητό θα ποστάρεις να μάθουμε κι εμείς οι άσχετοι ή εσύ που είσαι εντός θέματος θα συνεχίσεις να σχολιάζεις τα φαγητά των πάντων? Λέγε ότι θες, είτε στο σχολείο, είτε στη δουλειά, είτε στον χασάπη. Θα ποστάρω όταν πάω σε δικό μου σπίτι. Σε κανένα μήνα από τώρα. Αλλά αυτά που θα ποστάρω δε θα σας αρέσουν μάλλον. Δε θα είναι κυρίως Ελληνικά φαγητά.
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Εύα, θα βάλεις σοκολάτα? Καμιά γέμιση? αν δεις στο λινκ, η τυπισα βαζει σοκολατα, εγω δεν θελω. εχουν τοσο εντονη γευση βουτυρου που η σοκολατα μου φαινεται υπερβολη. Λέγε ότι θες, είτε στο σχολείο, είτε στη δουλειά, είτε στον χασάπη. Θα ποστάρω όταν πάω σε δικό μου σπίτι. Σε κανένα μήνα από τώρα. Αλλά αυτά που θα ποστάρω δε θα σας αρέσουν μάλλον. Δε θα είναι κυρίως Ελληνικά φαγητά. ενω η quiche που του αρεσε ειναι τελειως ελληνικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις