Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να παίξει κάποιος το παιχνίδι αρκεί αυτό http://www.skroutz.gr/s/2113628/Starcraft-II-Heart-of-the-Swarm-PC.html?keyphrase=starcraft+2 ή χρειάζεται και το Wings of Liberty?

Οπως ολα τα παιχνιδια για να παιξεις ενα expansion πρεπει να πληρωσεις και το αρχικο παιχνιδι,αρα ναι χρειαζεσαι και το Wings of liberty. 

Με βαση τις τιμες του Skroutz πιο πολυ αξιζει το Battle chest που αναφερω παραπανω.Παρολα αυτα αν καποιος θελει να επωφεληθει απο την προσφορα του Plaisioy και να τα εχει και κουτατα,τα αγοραζει ξεχωριστα και παιρνει και δωρο ενα πολυ ομορφο Mousepad αξιας 11ευρω. Εχει και το Public το Wings of Liberty με δωρο το Mousepad αλλα οταν πατησεις την παραγγελια γραφει για το Mousepad προσωρινα εξαντλημενο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω να πάρω το παιχνίδι δώρο σε φίλο για να μπορεί να παίζει multi (έχει παίξει το campaign από τον θείο)

Τι χρειάζεται να του πάρω? Το Wings of Liberty? To Heart of the Swarm? Και τα δυο?

Νομίζω ότι το vanilla είναι αρκετό, αλλά θα ήθελα επιβεβαίωση. Μην τον ξενερώσω.

Το καλύτερο θα ήταν να του έκανα pre-order το νέο expansion αλλά δεν εχω το βρει πουθενά διαθέσιμο.

Δημοσ.

χρειάζεται οπωσδήποτε το WoL

τώρα αν παίζεται μαζί και εσύ έχεις ήδη το HoTS, τότε μπορείς να κάνεις party οπότε θα έχει και αυτός τα units του HoTS

disclaimer: τουλάχιστον αυτήν την δυνατότητα θυμάμαι πριν μήνες που έπαιζα ακόμη :)

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...