nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Done. 70 ευρώ για ένα χρόνο (από 1/10 θα πάει στα 77). Και στα καπάκια freeze το account μέχρι να αρχίζει η preseason, ώστε να μην μετράνε τζάμπα οι μέρες. Καλή χρονιά να έχουμε. Σε συνδυασμό και με τα 4 ευρώ/μήνα που έχω σκοπό να δίνω για την Ευρωλίγδα (λογικά θα βγει κανα 30άρι μέχρι το F4), κλείσαμε για τη σεζόν. Ελπίζω μόνο να μην τους μπουζουριάσουν και πάνε τζάμπα τα ευρώπουλα...
Panathinaikara Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 nzeppos: μπορω να ρωτησω που βρηκες euroleague subscription για 4 ευρω; αν ειναι ευκολο plz pm me
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εδώ: https://secure.euroleague.livebasketball.tv/buy και εδώ για το global pass: https://secure.livebasketball.tv/buy?WT.mc_id=CmpType:Display*Asset:WhySubscribe*CmpID:Upgrade*Other:EL Το δεύτερο έχει και 33% έκπτωση μέχρι τις 24/10 και κοστίζει 30 ευρώ για ένα χρόνο. Νομίζω πως αυτό θα χτυπήσω. 100 ευρώ για τις δύο διοργανώσεις μαζί (ΝΒΑ+EL) και ας πάνε να πνιγούν τα δορυφορικά κανάλια. Μακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχο και για Premier League ή Champions League. edit: σωστότατη διόρθωση από Panathinaikara. Υπάρχει geolocation check για τον κύριο αγώνα που δείχνει η Nova (προφανώς θα είναι ή του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού) και άρα δεν μπορούμε να τον δούμε με ελληνική ΙΡ. Θα χρειαστεί VPN (ή proxy) που παρέχει ΙΡ εξωτερικού. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2014 από nzeppos 2
ant_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Παει και ο παπανικολαου δεν τον βλεπω καλα... "Θα ήθελα να είμαι κοντά στο γήπεδο, όπως τώρα που το ξενοοχείο μου είναι δυο βήματα από το Toyota Center. Όμως επειδή θα έρθει στο Χιούστον και η οικογένειά μου, ψάχνω για ένα μέρος που θα μπορούν, όταν θα λείπω, να έχει κάτι να κάνουν. Κάπου να πάνε με τα πόδια. Για έναν καφέ ή μια βόλτα." τα ιδια εκανε και ο σπανουλης 25 χρονων ποσο ητανε και ειχε παρει μαζι και την μανα του ο αλλος παιρνει μαζι και τον μπατζανακι του γειτονα απο το χωριο καμια ελπιδα..μονο απο Ελληνες στο Nba θα μπορουσες να δεις κατι τετοιο 3
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.nba.com/bucks/live live κουμπος
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ο Μπλατ ρε παιδιά, ο Μπλατ, ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Ευρωπαίος προπονητής σε τέτοια ομάδα. Χίλια μπράβο. Φέτος είμαι Κλίβελαντ, πάει και τελείωσε (αφού ούτως ή άλλως οι Λέικερς πάλι στη ζώνη του... υποβιβασμού θα βρίσκονται). 2
V for Vagelis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Στο 1:32 τέρμα δεξιά δεν είναι ο Μπατίστ;
jimmy0077 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 αφού ούτως ή άλλως οι Λέικερς πάλι στη ζώνη του... υποβιβασμού θα βρίσκονται Αν μείνουμε υγιείς, θα είμαστε τουλάχιστον στην διεκδίκηση της εισόδου στα playoffs. Δεν είναι άσχημο το ρόστερ, βέβαια στην Δύση το maximum είναι 1ος γύρος playoffs.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειδα το βιντεο αλλά ο Μπατιστ πηγε Κληβελαντ, εννοείται όχι σαν παιχτης. Συμπαθητικη ομαδ το Κλιβελαντ και πιο big-3 από τους big-3 αλλά δεν μπορώ να την υποστηριξω αφού εδωσαν Wiggins.. Πανε κόντρα στην φιλοσοφία μου για το πως χτίζονται ομάδες. Φολα Μπλατ και Ιρβινγκ ειμαστε, αδιάφορος ο Λιμπρον και ο Λοβ.
~mxls~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 ... Φολα Μπλατ ... Υποστηρίζεις την επιχείρηση; «Απόλυτα. Κατά τη γνώμη μου, αυτός ο πόλεμος είναι ο πιο επικριτικός πόλεμος που μπορώ να θυμάμαι στα πρόσφατα χρόνια. Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που συμβαίνει στη Γάζα, αλλά δεν χωρά αμφιβολία ότι έπρεπε να ενεργήσουμε εκεί, έτσι ώστε το Ισραήλ να ησυχάσει μια και καλή και να ζήσουμε εν ειρήνη». Νιώθεις την υποστήριξη για το Ισραήλ στις ΗΠΑ; «Υπάρχει υποστήριξη, παρόλο που μερικές φορές δεν είναι αρκετή. Κατά τη γνώμη μου, παρόλα αυτά, υπάρχει περισσότερη υποστήριξη αυτή τη φορά από ό, τι πριν». ΨΟΦΟΣ 1
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ε καλά, μπασκετικά μιλάμε. Για τα περί Γάζας, Παλαιστίνης και Ισραηλινών (που κοντεύουν να εξελιχθούν σε αυτό που καταπίεζε τους ίδιους πριν δεκαετίες) οι περισσότεροι έχουμε αντίθετη άποψη από του Μπλατ. Αλλά δεν είναι εδώ το κατάλληλο μέρος.
~mxls~ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Το ξέρω ότι θεωρείται φάουλ αλλά δεν γίνεται να το προσπεράσω. Όπως είδαμε πέρσι την ιστορία με τις ρατσιστικές εκφράσεις στους Κλιπερς, και εκεί μάλιστα από μια τηλ. συνομιλία όχι δηλώσεις δημόσια, έτσι και εδώ ο τύπος κανονικά θα έπρεπε να τιμωρηθεί. Το να λες καλώς έγινε τέτοια σφαγή είναι προσβολή στην ίδια την ιδέα του αθλητισμού (και της ανθρώπινης ύπαρξης γενικότερα), που υπάρχει για να φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Όσο και αν μ'αρεσει το μπάσκετ που παίζουν οι Ιρβινγκ-Λεμπρον, μια ενδεχόμενη αποτυχία του συγκεκριμένου "άνθρωπου" θα ήταν ευπρόσδεκτη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα