chill Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Έτσι όπως τα λες είναι Snoob τελικά. Το διαπίστωσα εύκολα με ένα "resume" Με το που πατάς resume μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού σου εμφανίζει μήνυμα πως είναι accessible μόνο τα dlc και πως κατά την διάρκεια αυτών το παιχνίδι "αγνοεί" τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο chapter του παιχνιδιού δηλαδή από την κάθοδο προς την πρωτεύουσα και μετά Διαθέσιμο για όλους τους chars λοιπόν!!!
reinhart84 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 οκ...Βγαίνει και σε επιτραπέζιο....Ενδιαφέρον δείχνει αλλά απλο σε σχέση με D&D...αν ενδιαφέρει κανέναν το νέο το είδα εδώ... http://www.gamebanshee.com/news/96044-dragon-age-tabletop-rpg-available-for-pre-order.html ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:45 ---------- αα..αν ακολουθήσετε καποια link στη σελίδα έχει λεπτομέρειες και προσχέδια του manual....
john2gr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 HD Textures Pack 1.3GB http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=15
ikaruga24 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Καλη φαση, κριμα που το ιδιο το παιχνιδι δεν ηταν και αυτο που περιμενα και δεν μπορω να το ξαναπαιξω για τη χαρη των HD textures.
SilverCloak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ευτυχώς και σε ΄μένα συμβαίνει το ίδιο. Δεν είναι αρκετά εθιστικό ώστε να το ξαναπαίξω. Αρά μάλλον είναι... τέλειο!
Papman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ συμφωνώ...το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο..δεν το έχω τελειώει ακόμα,το παίζω πολύ σιγα,γιατί θέλω να καταλάβω όλη την ιστορία,η οποία φαίνεται να έχει αρκετό βάθος...Είμαι rogue:duelist και αφήνω ένα point για assasin,δεν το έχω ξεκλειδώσει,όταν μαζέψω λεφτά και πέσει λιγο η τιμή θα πάω να το πάρω... Ειδικά για τους πιο νεους gamers που δεν έχουν παίξει Baldur's Gate,πρέπει να τους ικανοποιεί....Και ο φίλος πάνω καλά λέει, τα παιχνίδια που σε πωρώνουν 48 ώρες το 24ωρο δεν πληρούν τον ρόλο των παιχνιδιών,ειναι mind controllers και δεν βγαίνουν σε καλό...
LuxJaja Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 κόλλα στον Zavrian και θα σου το δώσει το specialization.
Papman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 κόλλα στον Zavrian και θα σου το δώσει το specialization. ναι ναι,τελείωσα το trial of crows που πρεπει να σκοτώσεις 3-4 για έναν νταβατζή assasin,θα δώ αν μετα θα με μάθει ο zevran!σε ευχαριστώ!
LuxJaja Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 βασικά μπορείς να του δίνεις και τα αντικείμενα που γουστάρει και μη ξεχνάς σε όλους τους χαρακτήρες να μιλάς αρκετά στο camp. πέρα από το γεγονός ότι γίνονται δυνατότεροι ξεκλειδώνεις και αποστολές.
manost Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Video Game Awards 2009: BEST RPG Dragon Age: Origins BEST PC GAME Dragon Age: Origins ελληνικά ελληνικά ελληνικά ελληνικά ελληνικά ελληνικά
ikaruga24 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Καλα καθε site εχει τα δικα του charts. Απο ποιο site ειναι αυτα?
chill Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Από εδώ πήρε μάλλον την είδηση. Για GoTY πάντως στα συγκεκριμένα awards το DAO δεν ήταν καν υποψήφιο ενώ στην κατηγορία για best pc game έπαιζε vs Sims3, L4D2 και Plants Vs Zombies........... GTP βραβεία εν ολίγοις
reinhart84 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Καθένας σίγουρα εχει τη δική του αποψη...Αν παιξεις το παιχνιδι χωρίς να εισαι προκατειλημμένος συνδέοντας το με Baldur's Gate (αφου κιολας δεν εχει καμια σχεση) και το δεις σαν ενα καινουριο rpg με νεο κοσμο νομίζω οτι ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι που αξίζει να ασχοληθεις...Αν διορθωθουν και καποια προβληματακια που υπάρχουν εμενα με ικανοποιει παρα πολυ σαν τιτλος...Σεναριο καλό εχει, To gameplay του ειναι αρκετά εθιστικό ειδικά στο πρωτο playthrough που με καθε τρόπο θες να συνεχισεις να θες να δεις ολο και πιο κατω την ιστορια, τα γραφικά αποδίδουν τον κοσμο του ικανοποιητικά, ήχος και μουσική δεν νομίζω να γίνεται καλύτερα.Εχει replaylability value (6 ολοκληρα origins και πολλους διαφορετικους τερματισμους για το καθένα) Αρνητικη θεωρω την υπαρξη dlc που δεν αξιζουν και πολυ τα λεφτα τους καθως και καποια χαζοevents μεσα στο παιχνιδι.. Ολα αυτα δεν παυουν να ναι γνωμη μου, αλλα τη σημερον ημερα δυσκολα βρισκεις καλα παιχνιδια και χαιρομαι που που και που κυκλοφορουν τετοια...
manost Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλα καθε site εχει τα δικα του charts. Απο ποιο site ειναι αυτα? Από εδώ πήρε μάλλον την είδηση. Sorry, αλλά ξέχασα να βάλω το link της πηγής. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2009 από manost
ikaruga24 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Από εδώ πήρε μάλλον την είδηση. Για GoTY πάντως στα συγκεκριμένα awards το DAO δεν ήταν καν υποψήφιο ενώ στην κατηγορία για best pc game έπαιζε vs Sims3, L4D2 και Plants Vs Zombies........... GTP βραβεία εν ολίγοις Καλα φετος γενικα δεν ειχαμε τιποτε αξιολογο εκτος του uncharted 2 για PS3. Το PC δεν ειχε πραγματικα τιποτα και το plants VS zombies ειναι το καλυτερο χαλαρα απο αυτη τη λιστα. Αφου ολοι οι developers μετεφεραν την κυκλοφορια των games τους σε αρχες Γεναρη. Πως να μην εχει "ξηρασια" μετα ο χωρος του PC gaming? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:47 ---------- Καθένας σίγουρα εχει τη δική του αποψη...Αν παιξεις το παιχνιδι χωρίς να εισαι προκατειλημμένος συνδέοντας το με Baldur's Gate (αφου κιολας δεν εχει καμια σχεση) και το δεις σαν ενα καινουριο rpg με νεο κοσμο νομίζω οτι ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι που αξίζει να ασχοληθεις...Αν διορθωθουν και καποια προβληματακια που υπάρχουν εμενα με ικανοποιει παρα πολυ σαν τιτλος...Σεναριο καλό εχει, To gameplay του ειναι αρκετά εθιστικό ειδικά στο πρωτο playthrough που με καθε τρόπο θες να συνεχισεις να θες να δεις ολο και πιο κατω την ιστορια, τα γραφικά αποδίδουν τον κοσμο του ικανοποιητικά, ήχος και μουσική δεν νομίζω να γίνεται καλύτερα.Εχει replaylability value (6 ολοκληρα origins και πολλους διαφορετικους τερματισμους για το καθένα)Αρνητικη θεωρω την υπαρξη dlc που δεν αξιζουν και πολυ τα λεφτα τους καθως και καποια χαζοevents μεσα στο παιχνιδι.. Ολα αυτα δεν παυουν να ναι γνωμη μου, αλλα τη σημερον ημερα δυσκολα βρισκεις καλα παιχνιδια και χαιρομαι που που και που κυκλοφορουν τετοια... Σωστα ολα αυτα αλλα εμενα 2 πραγματα και μονο κατεστρεψαν την εμπειρια μου που θεωρω οτι για τετοιο τυπο παιχνιδιου ειναι οχι απλως σημαντικο αλλα θα -επρεπε- να το εχει ως στανταρ. Τα υπολοιπα προβληματακια απλα μεγενθυναν το προβλημα αυτων των 2. 1. Δεν εχει πραγματικη εξερευνηση. Πας μονο απο ενα point of interest στο αλλο. 2. Τα μεγαλοπρεπεστατα αυτα περιβαλοντα δεν προκειται να τα περπατησεις εις βαθος ποτε. Ειναι γεματο απο 5χ5 δωματια (ακομα και στις μεγαλες περιοχες) που συνδεονται μεταξυ τους με στενους διαδρομους και ειναι γεματα με αορατους τοιχους. Western RPG και μαλιστα απο τη Bioware χωρις να εχει μεσα μια στοιχειωδη ελευθερια κινησεων μου καταστρεφει ολη την εικονα του παιχνιδιου. Σιγουρα γουστα ειναι και σιγουρα δεν γουσταρουν ολοι την ελευθερια που σου παρεχει το witcher ας πουμε που ειναι παρομοια σαν γενικος σχεδιασμος αλλα ειμαι απο τους "αλλους". Τη θελω την ελευθερια μου. Γενικα δεν θελω το παιχνιδι να μου κραταει το χερι ή χειροτερα να μου εχει βαλει ενα λουρι και να με παει οπου γουσταρει εκεινο. Δεν πειραζει, το παιχνιδι εχει μπροστα του προοπτικες. Ελπιζω το 2 να συμπεριλαβει αυτα που "ξεχασε" το πρωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα