Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οχι πηρα αλλο κωδικο.

ΠΑω στο site manager toy flashget bazo host http://rapidshare.com/ το καινουργιο ονομα και κωδικο και οκ αλλα μολις παω να κατεβασω κατι αυτοματα μου το απορριπτει.Εννοειται χειροκινητα κατεβαζει μια χαρα.Τι φταιει??ΝΑ εκανα τη διαδικασια απο την αρχη(του flashget εννοω)??Κατεβασα και την τελευταια εκδοση του.Τι να κανω????

host δεν βάζω καθόλου εγώ..;)

απλά με το που αντιγράφω το link από το rapidshare και μου ανοίγει το παράθυρο της λήψης βάζω εκεί usernam + pass , αυτόματα και αποθήκευση ως προεπιλογή.

και μετά αρχίζει και κατεβάζει..

το μόνο πρόβλημα δημιουργείται όταν έχεις ήδη αρχεία μέσα προς download..

τότε μπορεί να μην το πάρει με την πρώτη..:-)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα παιδια.

Θα ηθελα μερικες απαντησεις αν καποιος γνωριζει.

Βασικα εχω premium λογαριασμος στο Rs και ρωταω το εξης

1. Υπαρχει καποιος λογος να τικαρω το Direct download?Αν ναι γιατι;

2.Επειδη μερικα αρχεια ειναι μεγαλα και τα "σπανε σε κομματια" πως μπορω να βαλω τα λινκ ολα μαζι στο FDM χωρις να τα προσθετω ενα-ενα;

Ελπιζω να μην εγινα κουραστικος.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Καλησπερα και απο εμενα παιδια.

Θα ηθελα μερικες απαντησεις αν καποιος γνωριζει.

Βασικα εχω premium λογαριασμος στο Rs και ρωταω το εξης

1. Υπαρχει καποιος λογος να τικαρω το Direct download?Αν ναι γιατι;

2.Επειδη μερικα αρχεια ειναι μεγαλα και τα "σπανε σε κομματια" πως μπορω να βαλω τα λινκ ολα μαζι στο FDM χωρις να τα προσθετω ενα-ενα;

Ελπιζω να μην εγινα κουραστικος.

Ευχαριστω.

1)το Direct download sta options βοηθάει γιατί..

με κάθε ένα που πας να κατεβάσεις,αντί να σου ζητάει να διαλέξεις από κάποιο server κάθε φορά, στο κατεβάζει αυτόματα.

2) τα αντιγράφεις όλα και πατάς επικόληση από το πρόχειρο. :-)

Δημοσ.
πως μπορω στο multi-upload να ανεβασω πανω απο 100mb?

παω εκει θελοντας να ανεβασω μια ταινια 700mb πχ και την σπαω σε 8 μερη. παω τα βαζω και τα 8 και μου λεει μονο μεχρι 100mb μπορω να ανεβασω. πως γινεται να ανεβασω το 1ο κομματι και μετα μολις τελειωσει να ανεβει μονο του το επομενο και παει λεγοντας? μπορω να χρησιμοποιησω καποιο αλλο προγραμμα ή υπαρχει λυση?

Για δες αυτό.

Δημοσ.

γεια σας παιδιά.έχω account εδω και καιρο στο rapidshare.τις τελευταίες μέρες κατέβασα αρκετα και μου λέει ότι τις τελευταίες 5 μέρες έχω κατεβάσει πάνω απο 25 gb. το μήνυμα αυτό μου το έχει ξαναεμφανίσει αλλά με το πέρασμα μίας μέρας μπορουσα να κατεβάσω ξανα.έχουν περάσει νομίζω 2 μέρες και δεν μπορω να κατεβάσω...γιατί?άλλαξα password ktl αλλά τίποτα...τι να κανω?

Δημοσ.
γεια σας παιδιά.έχω account εδω και καιρο στο rapidshare.τις τελευταίες μέρες κατέβασα αρκετα και μου λέει ότι τις τελευταίες 5 μέρες έχω κατεβάσει πάνω απο 25 gb. το μήνυμα αυτό μου το έχει ξαναεμφανίσει αλλά με το πέρασμα μίας μέρας μπορουσα να κατεβάσω ξανα.έχουν περάσει νομίζω 2 μέρες και δεν μπορω να κατεβάσω...γιατί?άλλαξα password ktl αλλά τίποτα...τι να κανω?

Αν πχ μέσα σε 2 μέρες κατεβάσεις 25GB, θα πρέπει να περιμένεις άλλες 3 κι όχι μόνο μία για να μπορέσεις να ξανακατεβάσεις. Κάτι τέτοιο λογικά θα σου συμβαίνει.

Δημοσ.

πήγαινε εκεί που λέει logs και δες πόσα σου γράφει ότι κατέβασες κάθε μέρα.δες τις 3 τελευταίες μέρες τι σου λέει..

Δημοσ.

Γειά σας. Έχω ανεβάσει 2 αρχεία στο Free Zone Collector's του Rapidshare όπου όταν κατεβάζουν το αρχείο σου παίρνεις πόντους και αν και έχουν κατεβάσει 9 άτομα τα αρχεία μου(το δείχνει άλλωστε στις downloads) μου λέει ότι έχω ακόμα 0 πόντους. Ξέρετε μήπως γιατί;

Τα αρχεία μου είναι πάνω από 1ΜΒ.

*Δεν έχω premium

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Γειά σας. Έχω ανεβάσει 2 αρχεία στο Free Zone Collector's του Rapidshare όπου όταν κατεβάζουν το αρχείο σου παίρνεις πόντους και αν και έχουν κατεβάσει 9 άτομα τα αρχεία μου(το δείχνει άλλωστε στις downloads) μου λέει ότι έχω ακόμα 0 πόντους. Ξέρετε μήπως γιατί;

Τα αρχεία μου είναι πάνω από 1ΜΒ.

*Δεν έχω premium

Ευχαριστώ.

Απλά και οι 9 που το κατέβασαν,ήτανε premium user.Πόντους παίρνεις μόνο απο τα downloads που σου κάνουνε οι free users.

Δημοσ.

δεν είναι πολύ εύκολο τώρα πια να παίρνεις πόντους.

πάρα πολλοί έχουν premium accounts έτσι καταντά λίγο δύσκολο..

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι:

1) Έχω 9000 πόντους στο rapidshare και αύριο λήγει η premium account μου, πρέπει να ανανεώσω κετευθείαν για να πάρω άλλους 1000 πόντους και να φτάσω 10000 ή όποτε και να ανανεώσω αυτοί οι 9000 πόντοι που έχω μαζέψει μένουν στο account μου;

2) Αφού φτάσω 10000 πόντους, μπορώ να πάρω και ένα μήνα premium account δωρεάν, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι:

1) Έχω 9000 πόντους στο rapidshare και αύριο λήγει η premium account μου, πρέπει να ανανεώσω κετευθείαν για να πάρω άλλους 1000 πόντους και να φτάσω 10000 ή όποτε και να ανανεώσω αυτοί οι 9000 πόντοι που έχω μαζέψει μένουν στο account μου;

2) Αφού φτάσω 10000 πόντους, μπορώ να πάρω και ένα μήνα premium account δωρεάν, έτσι δεν είναι;

απο την στιγμη που θα ληξει,εχεις 1 μηνα περιθωριο η να το ανανεωσεις,η να μαζεψεις 10000 ποντους και να παρεις αλλο 1 μηνα.εννοειτε ομως οτι σε αυτον τον 1 μηνα δεν θα μπορεις να κατεβασεις τιποτα....

γιατι δεν δινεις 30 ευρω να παρεις 1 εξαμηνο να ξεμπερδευεις; ειναι πολυ δυσκολο να μαζεψει 1 ατομο που διατηρει το λογαριασμο μονος του 10000 ποντους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...