Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι ισχύει τώρα με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό και προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος;

Υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν υπάρχει προμήθεια π.χ. για ποσά < €100; Αν στείλω σε revolut χρεώνομαι κάτι;

Δημοσ.
4 hours ago, ioanniskar said:

Τι ισχύει τώρα με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό και προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος;

Υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν υπάρχει προμήθεια π.χ. για ποσά < €100; Αν στείλω σε revolut χρεώνομαι κάτι;

Τι θες να κάνεις ακριβώς γιατί δεν καταλαβαίνω, να βγάλεις λεφτά από το paypal ή να βάλεις; Σε revolut δεν χρεώνεσαι όχι, ενώ η προμήθεια πλέον των τραπεζών για εισερχόμενο έμβασμα είναι μόνο €0,50.

Δημοσ.
13 hours ago, stavros750 said:

Τι θες να κάνεις ακριβώς γιατί δεν καταλαβαίνω, να βγάλεις λεφτά από το paypal ή να βάλεις; Σε revolut δεν χρεώνεσαι όχι, ενώ η προμήθεια πλέον των τραπεζών για εισερχόμενο έμβασμα είναι μόνο €0,50.

Ναι από paypal σε τράπεζα, γι΄αυτό ρώτησα για προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος. Νομίζω μου απάντησες. Απλά δεν ήξερα ότι το €0.50 ισχύει και από paypal.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Ναι από paypal σε τράπεζα, γι΄αυτό ρώτησα για προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος. Νομίζω μου απάντησες. Απλά δεν ήξερα ότι το €0.50 ισχύει και από paypal.

Αυτο το 0.5 είναι χρεώσεις της ελληνικής  τράπεζας σου δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το ππ ούτε με την ρεβο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή σε λίγες μέρες θα αλλάξω ταυτότητα(Από την παλιά στη νέα ψηφιακή), πρέπει να αλλάξω και κάτι στο paypal λογαριασμό μου?

Λογικά όχι γιατί δεν άλλαξε κάτι από τη διεύθυνση που μένω κ.τ.λ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Επειδή σε λίγες μέρες θα αλλάξω ταυτότητα(Από την παλιά στη νέα ψηφιακή), πρέπει να αλλάξω και κάτι στο paypal λογαριασμό μου?

Λογικά όχι γιατί δεν άλλαξε κάτι από τη διεύθυνση που μένω κ.τ.λ.

Μόνο αν σε μπλοκάρουν και ζητήσουν στοιχεία. Από τη στιγμή που δεν έγινε ακόμα κάτι τέτοιο, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Δημοσ.

Μα και να σε μπλοκάρουν τα βασικά στοιχεία δεν αλλάζουν.

Δηλαδή διεύθυνση κατοικίας, κινητό τηλέφωνο κ.τ.λ.

Οπότε μάλλον δεν χρειάζεται να αλλάξω κάτι σωστά?

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/6/2025 στις 1:28 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Eίχες δώσει ταυτότητα όταν άνοιξες ΡΡ;Εγώ ειλικρινά δεν θυμάμαι,πάνε 15; χρόνια απο τότε.

Δημοσ.
Στις 9/6/2025 στις 3:28 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Όχι δεν αλλάζουν απλά η Paypal τελευταία παίρνει πολύ αυστηρά μέτρα για λόγους ασφαλείας υποτίθεται.

Οπότε μόνο αν σου ζητήσουν να ξανανεβάσεις ταυτότητα ή άλλα δικαιολογητικά. 

Τα στοιχεία μένουν όπως ήταν πριν εκτός και αν έχεις αλλάξει κάτι ή αλλάξεις γενικά.

Για το μπλοκάρισμα με είχαν κάνει και σε μένα επειδή μια φορά μετά από τόσα χρόνια ήθελα να σβήσω μια κάρτα μου και από τότε έφαγα κανονικότατα μπλοκάρισμα μέχρι να τους δώσω αυτά που θέλουν. 

Για την ώρα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι οπότε μην ανησυχείς. Αν σου ζητήσουν κάτι, θα σε ενημερώσουν.

Δημοσ.
Στις 9/6/2025 στις 3:15 ΜΜ, L-Griever είπε

Μόνο αν σε μπλοκάρουν και ζητήσουν στοιχεία. Από τη στιγμή που δεν έγινε ακόμα κάτι τέτοιο, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Στις 9/6/2025 στις 3:28 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Αν τυχει και χρειαστει να επιβεβαιωσεις την ταυτοτητα για ανακτηση λογαριασμου, καλη τυχη να αντιστοιχησεις παλια ταυτοτητα με νεα. Το οτι το ονομα παραμενει το ιδιο, δεν λεει κατι.

Επειδη και εγω δεν θυμαμαι, αν οντως στειλαμε ταυτοτητα, θα την στειλω και εγω οταν εκδωσω την νεα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

καλη τυχη να αντιστοιχησεις παλια ταυτοτητα με νεα.

Δεν χρειάζεται να αντιστοιχίσεις τίποτα.

Η ταυτότητα αποδεικνύει πως είσαι αυτός που λες πως είσαι, ταυτότητες αλλάζει όλος ο κόσμος και το ξέρουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...