Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιο κινητρο βρεεεε :mrgreen: , ηθελες να δεις την ηθοποιο πως ξεκινησε ε τα πρωτα της βημματα! ^_^

για να γελασω ρε. 5 λεπτα επαιξε κι αυτα ηταν σαν μαστουρωμενη

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Blitz: Ωράια αστυνομική περιπέτεια, έχει βέβαια και κάποια σεναριακά κενά αλλά σε γενικές γραμμές βλέπεται ευχάριστα. Jason Statham rulez!

Middle Men: Πολύ καλή και θυμίζει σε στυλ το Social Network. Δε σε κάνει να βαρεθείς και είναι λέει βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Δημοσ.

127 hours!Αληθινη ιστορια αλλα δε με ενθουσιασε!Μου κανει εντυπωση το 7,9 sto imdb!

Σίγουρα όμως σε τσίτωσε...

εκεί που έκοψε το νεύρο.

Δημοσ.

127 hours!Αληθινη ιστορια αλλα δε με ενθουσιασε!Μου κανει εντυπωση το 7,9 sto imdb!

Τραγικα υπερεκτιμημενη οντως.Οσα τρυκ κι αν εκανε ο σκηνοθετης βαριοσουν σε καποια φαση.

Δημοσ.

Bad Teacher: 7/10

To Hachiko που ανέφερε ο φίλος είναι αρκετά καλό αλλά μετά από ένα σημείο βαρετό. Θα μπορούσε να είναι ταινία 1 ώρας το πολύ.

Δημοσ.

horrible bosses...

6,5/10. απλα περασε ευχαριστα ενα διωρακι. εξυπνοι διαλογοι, εκπληκτικη Τζεννιφερ, αρκετο γελιο... δεν περιμενεις κατι αλλο απο τετοιου ειδους ταινιες!

Δημοσ.

Bad Teacher: 7/10

To Hachiko που ανέφερε ο φίλος είναι αρκετά καλό αλλά μετά από ένα σημείο βαρετό. Θα μπορούσε να είναι ταινία 1 ώρας το πολύ.

Που βαρεθηκες στο Hachiko?Γιατι εγω απο το κλαμα δεν εβλεπα μπροστα μου :cry: .

Δημοσ.

JCVD

Προσκυνώ!

Εκτός από όλα τα άλλα, Jean Claude Van Damme can act!

10/10 μόνο και μόνο για πάρτη του.

Ένα 7.5/10 αν το πάμε αντικειμενικά. Πολύ καλή ταινία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...