Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Take him to the greek.Χθες αρκετα καλο!Αν και ιδιαιτερο χιουμορ ισως να μην κανει για ολους.

Δημοσ.

A Man Escaped : Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο ! Η καλυτερη ταινια αποδρασης ever. Σε κανει να νιωθεις οτι εισαι εσυ ο ηρωας της αποδρασης εκεινη τη στιγμη. Φοβερη η ωσμωση συναισθηματων ! Αυτες ειναι ταινιες, οχι "σκουπιδια" τυπου Inception !

10

7083_a-man-escaped-5.jpg

Δημοσ.
A Man Escaped : Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο ! Η καλυτερη ταινια αποδρασης ever. Σε κανει να νιωθεις οτι εισαι εσυ ο ηρωας της αποδρασης εκεινη τη στιγμη. Φοβερη η ωσμωση συναισθηματων ! Αυτες ειναι ταινιες, οχι "σκουπιδια" τυπου Inception !

10

7083_a-man-escaped-5.jpg

Ασπρόμαυρο είναι αυτό?

Δημοσ.

Ναι, το ένα χρώμα είναι το άσπρο και το άλλο το μαύρο. :-) Το επιβεβαιώνω κι εγώ, παρότι έχω αχρωματοψία.

Δημοσ.
Αυτες ειναι ταινιες, οχι "σκουπιδια" τυπου Inception !

Έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, ή έτσι μας το είπες για να προκαλέσεις και να σε προσέξουμε?

Μόλις είδα το Eraserhead. Πολύ καλή ταινία. Καμία σχέση με ''σκουπίδια'' του στυλ A Man Escaped.

Δημοσ.

Sellers εγω παντως το Eraserhead δε καταφερα να το δω ολοκληρο. Μου φανηκε πως επρεπε να το 'χα βαλει μαστουρωμενος για να τα καταφερω. Θα προσπαθησω να το ξαναδω καποτε, κι ισως ελλειψει της αρχικης παραλειψης.

ΥΓ. Δε κανω πλακα. Ειχε σιγουρα ενδιαφερον η ατμοσφαιρα αλλα μου φανηκε απιστευτα αργο (αν και το Begotten το 'χει ανετα) και σε πολλες περιπτωσεις αχρειαστα ασυναρτητο, που μπορει και να μην ειναι αλλα ετσι το πηρα με την πρωτη γευση.

Δημοσ.
Ειχε σιγουρα ενδιαφερον η ατμοσφαιρα αλλα μου φανηκε απιστευτα αργο και σε πολλες περιπτωσεις αχρειαστα ασυναρτητο

Σαν το Carnivale δηλαδη ε Σελλερς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...