kjtzemis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Αν ειναι ετσι τοτε προχωρα στην αγορα νεου DS3. Ψαξε και σε ξενα site, σιγουρα θα βρεις πολυ φθηνοτερα απο τα ελληνικα, εκει οπου οι τιμες ειναι "τσιμπιμενες"... Υ.Γ. mados λεγομαι μου ειπες πριν για το amazon!!αυτο δεν ειναι αμερικανικο?τι παιζει με το τελωνιο? σορρυ για το ονομα δεν το ειχα δει, ειχα αρχισει το γραψιμο πιο πριν αστα mtzs και σημερα που μου ηρθανε τα παιχνιδια του naruto δεν μπορεσα να τα παιξω
mados Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 μου ειπες πριν για το amazon!!αυτο δεν ειναι αμερικανικο?τι παιζει με το τελωνιο? σορρυ για το ονομα Απο οσο ξερω τα προιοντα που στοιχιζουν πανω απο 25£ εχουν δωρεαν εξοδα αποστολης... Το amazon στο εφερα ως παραδειγμα για να ξεκινησεις να ψαχνεις. Απο κει και περα εσυ θα πρεπει να ψαξεις για οσο το δυνατον καλυτερες τιμες σε ελληνικα αλλα και σε ξενα site.
kjtzemis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια να ρωτησω κατι!παιζει ναναι και ακυρο αλλα δεν το εχω καταλαβει!!! τα DS3 SIXAXIS τι διαφορα εχουνε με το DS3 που εχει μεσα του κουτι του ps3?
mtzs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 τα ιδια ειναι, απλα το sixaxis ειναι το λεγομενο γυροσκοπιο του DS3 που ειναι χαρακτηριστικο των χειριστηριων 3ης γενιας της Sony Με αυτο μπορεις και κανεις κινησεις στον χωρο φαντασου σα να παιζεις wii karts (που στριβεις το wiimote) και να στριβεις κινωντας (γερνοντας) ολο το DS3 και οχι τους μοχλους. Στο heavy rain ας πουμε χρησιμοποιειται κατα κορον. Επισης στο GTAIV εχει option αν θες να στριβεις αμαξια και μηχανες χρησιμοποιοντας το sixaxis
naruto14 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μου φαίνεται πως ο kjtzemis ρωτάει για την διαφορά χειριστηρίων Sixaxis και Dualshock 3. Το Sixaxis ήταν το πρώτο χειριστήριο που έβγαλε η Sony για το ps3. Έχει ίδια εμφάνιση με το DS3. Αυτό ήταν το πρώτο χειριστήριο που έβγαλε η Sony με γυροσκόπιο. Όμως δεν μπόρεσε να προσθέσει δόνηση γιατί έλεγε είναι αδύνατον να το συνδυάσει με το γυροσκόπιο. Μετά από 2 χρόνια (νομίζω τόσα) έβγαλε το DS3 που ήταν η πετυχημένη συνταγή του Sixaxis, δηλαδή γυροσκόπιο+δόνηση. Ελπίζω να σε κάλυψα.
mados Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εγω παντως ειχα ακουσει οτι η sony ειχε μαλωσει με την εταιρεια που φτιαχνει την δονηση με αποτελεσμα τα πρωτα ps3 να μην εχουν την δυνατοτητα δονησης, τα λεγομενα sixaxis. Αργοτερα βγηκε το sixaxis που περιεχει οπως ειπανε και οι προηγουμενοι γυροσκοπιο και δονηση μαζι.
konstantinos77 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εγω παντως ειχα ακουσει οτι η sony ειχε μαλωσει με την εταιρεια που φτιαχνει την δονηση με αποτελεσμα τα πρωτα ps3 να μην εχουν την δυνατοτητα δονησης, τα λεγομενα sixaxis. Αργοτερα βγηκε το sixaxis που περιεχει οπως ειπανε και οι προηγουμενοι γυροσκοπιο και δονηση μαζι. Αυτο ακριβως ειχα ακουσει και εγω...
kjtzemis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 τα ιδια ειναι, απλα το sixaxis ειναι το λεγομενο γυροσκοπιο του DS3 που ειναι χαρακτηριστικο των χειριστηριων 3ης γενιας της Sony Με αυτο μπορεις και κανεις κινησεις στον χωρο φαντασου σα να παιζεις wii karts (που στριβεις το wiimote) και να στριβεις κινωντας (γερνοντας) ολο το DS3 και οχι τους μοχλους. Στο heavy rain ας πουμε χρησιμοποιειται κατα κορον. Επισης στο GTAIV εχει option αν θες να στριβεις αμαξια και μηχανες χρησιμοποιοντας το sixaxis δλδ ολα τα DS3 εχουνε sixaxis?? οταν ειχα νοικιασει το heavy rain στην αρχη μου ζηταγε καπου να κανω πανω κατω ολον τον μοχλο χωρις να παταω καποιο κουμπι αλλα δεν εκανε τπτ!λετε αν ειχα DS3 να το εκανε?ειχα το αλλο της speedlink που μου χαλασε προχθες! επειδη εκει μου εδιχνε καπου δεξια στην εικονα τον μοχλο πως να τον κανω πανω κατω το δοκιμασα αλλα δεν εκανε τπτ και λεω θα θελει το move!
naruto14 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 δλδ ολα τα DS3 εχουνε sixaxis?? οταν ειχα νοικιασει το heavy rain στην αρχη μου ζηταγε καπου να κανω πανω κατω ολον τον μοχλο χωρις να παταω καποιο κουμπι αλλα δεν εκανε τπτ!λετε αν ειχα DS3 να το εκανε?ειχα το αλλο της speedlink που μου χαλασε προχθες! επειδη εκει μου εδιχνε καπου δεξια στην εικονα τον μοχλο πως να τον κανω πανω κατω το δοκιμασα αλλα δεν εκανε τπτ και λεω θα θελει το move! Ναι όλα τα DS3 έχουν πια sixaxis. Δύσκολα θα βρεις τα παλιά χειριστήρια Sixaxis.
kjtzemis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ναι όλα τα DS3 έχουν πια sixaxis. Δύσκολα θα βρεις τα παλιά χειριστήρια Sixaxis. ωραια για να μην παω και παρω καμια πατατα και δεν παιζει στο heavy rain! naruto να σε ρωτησω ρε!!!στο gow ο δεξης αναλογικος χρειαζετε τπτ?πχ για να γυρισεις την καμερα ή οτιδηποτε αλλο?
naruto14 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ωραια για να μην παω και παρω καμια πατατα και δεν παιζει στο heavy rain! naruto να σε ρωτησω ρε!!!στο gow ο δεξης αναλογικος χρειαζετε τπτ?πχ για να γυρισεις την καμερα ή οτιδηποτε αλλο? Ο δεξής αναλογικός μοχλός είναι για να κάνεις κολοτούμπες
kjtzemis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ο δεξής αναλογικός μοχλός είναι για να κάνεις κολοτούμπες δλδ χρειαζετε?
naruto14 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 δλδ χρειαζετε? Άμα το παίξεις στο easy δεν νομίζω να σου χρειαστεί. Αλλά μπορεί να υπάρχουν μερικά πράγματα που το χρειάζεσαι όπως να αποφύγεις κάτι που κλείνει γρήγορα κλπ.
kjtzemis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Άμα το παίξεις στο easy δεν νομίζω να σου χρειαστεί. Αλλά μπορεί να υπάρχουν μερικά πράγματα που το χρειάζεσαι όπως να αποφύγεις κάτι που κλείνει γρήγορα κλπ. ποοοοοοο ρε φιλεεε!!! δεν μπορω να παιξω παιχνιδι μεχρι να παρω joystick! γαμωωω τελειως ψευτικα τα κανουνε
naruto14 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ποοοοοοο ρε φιλεεε!!! δεν μπορω να παιξω παιχνιδι μεχρι να παρω joystick! γαμωωω τελειως ψευτικα τα κανουνε Όντως τα DS3 δεν μου φάνηκαν αρκετά ποιοτικά σε σχέση με τα DS2. Anyway, καλύτερα να βιαστείς να πάρεις το DS3 από τον κωτσόβολο πριν τελειώσει η προσφορά και ψάχνεις στα 60 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις