JohnVani18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Παιδιά κάνουν συντήρηση το SEN, γι' αυτό και σας έβγαλε error. kjtzemis όχι, μην ανυσηχείς. Χρηστάρα, για τη δικιά σου περίπτωση πάω πάσο..
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 το ειδα κ εγω κατα καιρους μου πεταγε οτι ειναι υπο συντηρηση κλπ η πλακα ειναι οτι εκανα δευτερο χρηστη μπηκα κανονικα εκανα register και δουλευανε ολα,με τον δικο μου ειχα θεμα. ασε γιατι εχω ψιλονευριασει,εχασα τοση προοδο στο GT5... ξενερα.
mtzs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 το ειδα κ εγω κατα καιρους μου πεταγε οτι ειναι υπο συντηρηση κλπ η πλακα ειναι οτι εκανα δευτερο χρηστη μπηκα κανονικα εκανα register και δουλευανε ολα,με τον δικο μου ειχα θεμα. ασε γιατι εχω ψιλονευριασει,εχασα τοση προοδο στο GT5... ξενερα. και να τα εσωνες σε στικακι παλι δε θα στα αναγνωριζε. τουλαχιστο σιγουρα οχι μεχρι την 1.09 εκδοση. δεν αναγνωριζει ακομη και του ιδιου χρηστη μετα απο restore (καρατσεκαρισμενο) Και για να γινω κακος καλα να παθετε οσοι αλαξοπιστησατε και μου θελετε online !!! πλακα κανω στο τελευταιο ε !!
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 εμενα το αναγνωρισε κανονικα παντως ειχα σωσει 23/2 στην 2.05 εκδοση του παιχνιδιου βεβαια. ωρες ωρες σκεφτομαι τι μλκια εκανα και δεν διαβασα τι μου εγραψε και πατησα yes..... απο τις 1.15 το μεσημερι τωρα τελειωσε το backup που εβαλα να κανει η κονσολα. 42γιγα backup!!! και αλλα saves που εχω κανει κατα καιρους σε αλλα παιχνιδια μου τα εχει αναγνωρισει παντως... το στικακι που ειχα για το cfw(για .pkg κλπ)γινεται πλεον το δευτερο μεσο αποθηκευσης των saves Μου.Αν το ξαναπαθω πραγματικα θα την πουλησω μετα :Ρ δε λες ευτυχως που δεν μου εχασε τα dlc 20ευρω περιπου του GT5,να κατεβαινα ιαπωνια χαχαχαχαχα
mtzs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 δε λες ευτυχως που δεν μου εχασε τα dlc 20ευρω περιπου του GT5,να κατεβαινα ιαπωνια χαχαχαχαχα Αν ειναι αγορα μεσω PSN store παντως εχω διαβασει οτι σιγουρα μπορεις και τις ξανακατεβαζεις. Καπου εχει ιστορικο αγορων και το κραταει στον λογαριασμο σου. Για ψαξτο Αυτό για τα saves ισχύει και για τις cfw κονσόλες? Μπορεις να τραβας saves + trophies στον υπολογιστη σου μεσω ftp dev_HDD0/home/XXXXXX/savedata dev_HDD0/home/XXXXXX/trophy οπου ΧΧΧΧΧΧ ειναι καποιος αριθμος (εμενα παραδειγμα ειναι 00000004)
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ναι ρε συ τα βρηκα απο το account management και τα κατεβαζω παλι οσες φορες θελω δεν ειναι εκει το θεμα,τα ξερω αυτα
sokos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά από που, μπορώ να αγοράσω άλλο FIFA 12 online pass γιατί το έχασα το κλειδί μου
naruto14 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αν ειναι αγορα μεσω PSN store παντως εχω διαβασει οτι σιγουρα μπορεις και τις ξανακατεβαζεις. Καπου εχει ιστορικο αγορων και το κραταει στον λογαριασμο σου. Για ψαξτο Μπορεις να τραβας saves + trophies στον υπολογιστη σου μεσω ftp dev_HDD0/home/XXXXXX/savedata dev_HDD0/home/XXXXXX/trophy οπου ΧΧΧΧΧΧ ειναι καποιος αριθμος (εμενα παραδειγμα ειναι 00000004) Ευχαριστώ mtzs! Υ.Γ Έχω πολλά ερωτήματα. Σε περιμένω skype.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Σε περιμένω skype. θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:-D:-D:-D:-D
naruto14 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:-D:-D:-D:-D Στείλε pm να σε κάνω add.
mados Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Καλή τύχη τότε! Πάντως προς το τέλος θα μάθεις τα πάντα προς την ιστορία και θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον για να παίξεις και το 2. Εγώ απλά επειδή θέλω να ξεδώσω λίγο με άλλο παιχνίδι θα ασχοληθώ με το naruto μέχρι να το τερματίσω. Μετά πάω σε gow 2. Ετσι ακριβως ειναι. Αν δεν τερματισεις το 1 και πας αμεσως στο 2 θα εχεις πολλα κενα... εγω θα τερματισω το gow1 και μετα δεν ξερω αν θα παω κατευθειαν στο gow2, πιστευω να εχω παρει μεχρι τοτε το heavy rain και να παιξω εκεινο αλλιως μπορει να ασχολειθω λιγο και με το MGS4 που δεν το εχω παιξει καθολου λογου του παλιου μοχλου και τωρα που πηρα τον καινουριο επαιξα μονο φιφα/Gow! Νομιζω οτι οταν τελειωσεις το gow1 θα θες να πας αμεσως στο 2... Καλά θα κάνεις. Αν παίζεις συνεχόμενα gow όσο καλό παιχνίδι και να είναι μπορεί να το βαρεθείς κάποια στιγμή! Φυσικα και ειναι τρομερη σειρα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να τα βαρεθει κανεις, αν σκεφτεις οτι ολα τα gow δεν εχουν και μεγαλη διαρκεια...
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ετσι ακριβως ειναι. Αν δεν τερματισεις το 1 και πας αμεσως στο 2 θα εχεις πολλα κενα... Νομιζω οτι οταν τελειωσεις το gow1 θα θες να πας αμεσως στο 2... Φυσικα και ειναι τρομερη σειρα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να τα βαρεθει κανεις, αν σκεφτεις οτι ολα τα gow δεν εχουν και μεγαλη διαρκεια... 1)αυτο δεν παιζει αφου το ξεκινησα και το εχω φτασει ως την μεση θα το τελειωσω και μετα θα παω στο 2 και επειτα στο 3! 2)δεν ξερω παιζει να παω κατευθειαν στο 2 γιατι δεν παιζω καθημερινα gow ετσι ωστε να το εχω βαρεθει!
mados Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 1)αυτο δεν παιζει αφου το ξεκινησα και το εχω φτασει ως την μεση θα το τελειωσω και μετα θα παω στο 2 και επειτα στο 3! 2)δεν ξερω παιζει να παω κατευθειαν στο 2 γιατι δεν παιζω καθημερινα gow ετσι ωστε να το εχω βαρεθει! Αυτο λεω και γω!! Αφου την αρχισες δεν λεει να την αφησεις την μεση... :rolleyes:
JohnVani18 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά από που, μπορώ να αγοράσω άλλο FIFA 12 online pass γιατί το έχασα το κλειδί μου Το κλειδί είναι πίσω απο το manual. Μπορείς να αγοράσεις απο το psn store.
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Το κλειδί είναι πίσω απο το manual. Μπορείς να αγοράσεις απο το psn store. αληθεια απορια το ειχα, αν πχ καποιος αγωρασει ενα μεταχειρισμενο παιχνιδι και εχει χρησημοποιειθει το online pass μετα γινετε να βρει αλλον κωδικο απο το psn store και αν ναι με ποσα λεφτα πανω κατω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις