Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ήταν αστείο τουλάχιστον να γίνεται σύγκρισή των 2 κονσολών τα προηγούμενα χρόνια για τον απλό λόγο και μόνο ότι βρίσκονταν στην αρχή του κύκλου ζωής τους σαν προϊόντα κ ιδιαίτερα κιόλας αφού το xbox βγήκε ένα χρόνο νωρίτερα.

το xbox έχει δείξει γιατί είναι ικανό πχ με το g.o.w 2, forza και το ps3 ξεκίνησε με το uncharted 2 πέρυσι και God Of War3 να δείχνει και αυτό τα δόντια του ( περιμένοντας Uncharted 3 που θα είναι ακόμα καλύτερο σύμφωνα με την naughty dog). [υπάρχουν και άλλα παιχνίδια και για τις 2 κονσόλες αλλά τέσπα μην μεγαλώσω πολύ το post μου]

από εδώ και πέρα έρχονται τα καλύτερα ρε γατάκια.....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ειναι κριμα να ατιμασουν αλλον εναν FF τιτλο. Δεν θα βγει multi η versus.

Εδω στην Ιαπωνια ηταν θεμα για το αν θα αφηναν το 13 στο Χ360 (προσφατα το εκδοσαν), το versus που θα σκιζει θα βγαλουν?

Και το GT5 στο Ε3 ανακοινωσαν οτι θα βγει 2/11. Το Gears3 και αν αργησει.. Κατι για Απριλιο 2011.

δεν νομιζω να ατιμαζεις ενα τιτλο οταν το βγαζεις και σε αλλη κονσολα εκτος ps3 και οταν προκειται για final fantasy, εγω προσωπικα οταν εμαθα οτι το ff13 θα βγει και για το xbox 360 δεν ειπιρχε αλλος συμαντικος λογος για να παρω το ps3, οσο για το versus που λες αποκλειεται να βγει multiplatform καπου διαβασα οτι μπορει να κανουν port την εκδοση του ps3 στο xbox 360, οσο για τις ημερομηνιες του gt4 και last gurdian τα εκανα σ......α sorry:-)

Δημοσ.
δεν νομιζω να ατιμαζεις ενα τιτλο οταν το βγαζεις και σε αλλη κονσολα εκτος ps3 και οταν προκειται για final fantasy, εγω προσωπικα οταν εμαθα οτι το ff13 θα βγει και για το xbox 360 δεν ειπιρχε αλλος συμαντικος λογος για να παρω το ps3, οσο για το versus που λες αποκλειεται να βγει multiplatform καπου διαβασα οτι μπορει να κανουν port την εκδοση του ps3 στο xbox 360, οσο για τις ημερομηνιες του gt4 και last gurdian τα εκανα σ......α sorry:-)

τον ατίμασαν το τίτλο κάνοντας κακό πορτ,όσο για το versus μην ξεχνάς οτι ο nomura έχει τον πρώτο λόγο και είναι πιο ξεροκέφαλος απο τον kojima.

Δημοσ.
τον ατίμασαν το τίτλο κάνοντας κακό πορτ,όσο για το versus μην ξεχνάς οτι ο nomura έχει τον πρώτο λόγο και είναι πιο ξεροκέφαλος απο τον kojima.

νομιζω υπερβαλεις δεν ηταν και τοσο κακο Port η μονη ουσιαστικη διαφορα ηταν στα cgi στο κοματι gameplay τα γραφικα ηταν ιδια αδε ενα 5% να υπερειχε το πσ3. οσο για τον nomura ελπιζω να αγαπαει το χρημα:-D

Δημοσ.
νομιζω υπερβαλεις δεν ηταν και τοσο κακο Port η μονη ουσιαστικη διαφορα ηταν στα cgi στο κοματι gameplay τα γραφικα ηταν ιδια αδε ενα 5% να υπερειχε το πσ3. οσο για τον nomura ελπιζω να αγαπαει το χρημα:-D

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει port το FF vs 13 στο 360. Ξέρεις πόσα PS3 πουλήθηκαν στην Ιαπωνία την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του; Και το χρήμα να αγαπάει, πίστεψέ με, η Sony θα προτιμήσει να δώσει η ίδια τη διαφορά.

Δημοσ.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει port το FF vs 13 στο 360. Ξέρεις πόσα PS3 πουλήθηκαν στην Ιαπωνία την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του; Και το χρήμα να αγαπάει, πίστεψέ με, η Sony θα προτιμήσει να δώσει η ίδια τη διαφορά.

Kαλα μη παιρνεις και ορκο. Ολα να τα περιμενεις απο ms. Και καλα κανει

εδω που τα λεμε...

Εγω προσωπικα δε θα πεσω και απ τα συννεφα αν παει στο x-360

Δημοσ.
Kαλα μη παιρνεις και ορκο. Ολα να τα περιμενεις απο ms. Και καλα κανει

εδω που τα λεμε...

Εγω προσωπικα δε θα πεσω και απ τα συννεφα αν παει στο x-360

Αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι στο χέρι της M$.

Δημοσ.
Αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι στο χέρι της M$.

τα πάντα αγοράζονται και πωλούνται στο χώρο. αν προσφέρει αρκετά η ms (αν δεν υπάρχει προσύμφονο με την σόνυ)τότε το πέρνει άνετα,αλλα σύμφωνα με τις πωλήσεις του ffxiii που ήταν και ο main τίτλος(όχι απαραίτητα καλύτερος)δεν πρώκειται να δώσει η ms λεφτά για να το πάρει το Multi.

άποψη μου καλά θα κάνει να τα σκάσει και να το παρει,θα είναι απίστευτο action rpg και θα έχει μέχρι και world map ...nuff said.

Δημοσ.
τα πάντα αγοράζονται και πωλούνται στο χώρο. αν προσφέρει αρκετά η ms (αν δεν υπάρχει προσύμφονο με την σόνυ)τότε το πέρνει άνετα,αλλα σύμφωνα με τις πωλήσεις του ffxiii που ήταν και ο main τίτλος(όχι απαραίτητα καλύτερος)δεν πρώκειται να δώσει η ms λεφτά για να το πάρει το Multi.

άποψη μου καλά θα κάνει να τα σκάσει και να το παρει,θα είναι απίστευτο action rpg και θα έχει μέχρι και world map ...nuff said.

O nomura δηλωσε στο twiter οτι μπορει να το κανουνε multi και οτι δεν ειναι στο χερι του να τό κρατησει αποκλειστικο για το πσ3

Δημοσ.
O nomura δηλωσε στο twiter οτι μπορει να το κανουνε multi και οτι δεν ειναι στο χερι του να τό κρατησει αποκλειστικο για το πσ3

Και πότε ακριβώς το είπε αυτό; ο Nomura δεν είχε twitter και τώρα που απέκτησε έχει μόνο 1 tweet, οπότε υποθέτω το είπε σε κάποιο άλλο twitter όπως πχ των μελών της SE. Παρόλα αυτά στο interview που έγινε στο συγκεκριμένο twitter με τον Nomura δεν βλέπω τέτοιο σχόλιο.

Δημοσ.
Και πότε ακριβώς το είπε αυτό; ο Nomura δεν είχε twitter και τώρα που απέκτησε έχει μόνο 1 tweet, οπότε υποθέτω το είπε σε κάποιο άλλο twitter όπως πχ των μελών της SE. Παρόλα αυτά στο interview που έγινε στο συγκεκριμένο twitter με τον Nomura δεν βλέπω τέτοιο σχόλιο.

andriasang.com/e/blog/2010/09/08/nomura_versus_xiii_tweet/

Δημοσ.
andriasang.com/e/blog/2010/09/08/nomura_versus_xiii_tweet/

το συγκεκριμένο tweet ήταν καθαρά damage control για τα δολοφονικά μηνύματα που δέχτηκαν για το release του ffxiii στην ιαπωνία στο 360.το έστειλε μια μέρα μετά την ανακοίνωση δεν έχει να κάνει με το versus.

προσωπικά δεν με νοιάζει αν γίνει πορτ,αλλα αν καθυστερίσουν το release date για να βγουν και τα 2 ταυτόχρονα όπως έκαναν με το ffxiii τότε δεν θέλω με τπτ να γίνει ported.έχει 4 χρόνια που έχει ανακοινωθεί και απότι φαίνεται ίσως να έχουμε καινούριο xbox μέχρι να βγει (καλό 2012 λογικά έτσι πως πάει ),αν κάνουν και κάνα χρόνο για port 2013 και βάλε.....

Δημοσ.
το συγκεκριμένο tweet ήταν καθαρά damage control για τα δολοφονικά μηνύματα που δέχτηκαν για το release του ffxiii στην ιαπωνία στο 360.το έστειλε μια μέρα μετά την ανακοίνωση δεν έχει να κάνει με το versus.

προσωπικά δεν με νοιάζει αν γίνει πορτ,αλλα αν καθυστερίσουν το release date για να βγουν και τα 2 ταυτόχρονα όπως έκαναν με το ffxiii τότε δεν θέλω με τπτ να γίνει ported.έχει 4 χρόνια που έχει ανακοινωθεί και απότι φαίνεται ίσως να έχουμε καινούριο xbox μέχρι να βγει (καλό 2012 λογικά έτσι πως πάει ),αν κάνουν και κάνα χρόνο για port 2013 και βάλε.....

Το βλέπω να βγαίνει Μάρτιο του 2012 και port στο 360 μέχρι Χριστούγεννα του 2012. Το γεγονός πως καθυστερεί παρά την ανακοίνωσή του εδώ και καιρό δεν οφείλεται στο 360 skanjos, οφείλεται στην ανικανότητα της Square Enix να βγάλει ένα σωστό FF αυτή τη γενιά. Γιατί μη μου πεις πως το linear gameplay του 13 ήταν κάτι το επαναστατικό;

Απλοποίησαν το παιχνίδι, και το έκαναν μέχρι το κεφάλαιο 10 πολύ εύκολο, και ουσιαστικά τα πρώτα 6 κεφάλαια είναι κάτι σαν τεράστιο tutorial. Έλεος....ας δουν καλύτερα το Lost Odyssey και τα γραφικά που είχε για 2008 να πάρουν κανά παράδειγμα. Γιατί μου φαίνεται στο τέλος, θα καταντήσει το FF να σημαίνει τρομερά CGI γραφικά και ένα απλό gameplay. Έχει χαθεί η μαγεία που είχαν τα παλιά FF, όπως το Χ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...