Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα unpaid case ανοιχτό στο ebay. Δεν πρόκειται να πληρώσω γιατί ο π@π@ρ@ς ο seller άλλη φωτογραφία είχε βάλει και άλλο μοντέλο (αμπεροτσιμπιδα) πουλαγε.Υπάρχει περίπτωση εκτός από αρνητικο feedback να μου απενεργοποιησει το Ebay το λογαριασμό;

Δημοσ.

Για ένα τέτοιο case δεν προκειται να γίνει τίποτα.

Αν όμως το κάνεις σύστημα πολύ πιθανό να έχεις επιπτώσεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα ,παιδιά
Ως νεοεισερχόμενος (newbie-eBay buyer) και εγώ  αγόρασα πριν μερικές μέρες κάτι ρολόγια με free standard shipping  από κίνα αξίας 3,50E (7-6-17) όλα καλά μέχρι στιγμής κανένα θέμα μέχρι που το tracking που μου έχει δώσει ο πωλητής, έχει κολλήσει στο αεροδρόμιο Ελλάδος! Γράφοντας στο site που κάνω tracking (yanmen είναι ο μεταφορέας)
 (2017-06-15
07:00:00
Greece Arrive at Greece airport.,

Από εκεί κ πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει κολλήσει κ δεν προχωρεί περαιτέρω , όποιος μπορεί εάν ξέρει κάτι εάν μπορεί ας βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Δημοσ.

Καλησπέρα ,παιδιά

Ως νεοεισερχόμενος (newbie-eBay buyer) και εγώ  αγόρασα πριν μερικές μέρες κάτι ρολόγια με free standard shipping  από κίνα αξίας 3,50E (7-6-17) όλα καλά μέχρι στιγμής κανένα θέμα μέχρι που το tracking που μου έχει δώσει ο πωλητής, έχει κολλήσει στο αεροδρόμιο Ελλάδος! Γράφοντας στο site που κάνω tracking (yanmen είναι ο μεταφορέας)

(2017-06-15

Από εκεί κ πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει κολλήσει κ δεν προχωρεί περαιτέρω , όποιος μπορεί εάν ξέρει κάτι εάν μπορεί ας βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Απλά περιμένεις…. Εμένα έχει κολλήσει μια παραγγελία 16 μέρες τώρα…

• Like 1
Δημοσ.

Απλά περιμένεις…. Εμένα έχει κολλήσει μια παραγγελία 16 μέρες τώρα…

φίλε  γνωρίζεις μήπως για πιο λόγο αυτή η καθυστέρηση γίνεται , η απλά μιλάμε για το κλασσικό ελληνικό δημόσιο  , σε ευχαριστώ κ πάλι για την απάντηση σου .

Δημοσ.

φίλε  γνωρίζεις μήπως για πιο λόγο αυτή η καθυστέρηση γίνεται , η απλά μιλάμε για το κλασσικό ελληνικό δημόσιο  , σε ευχαριστώ κ πάλι για την απάντηση σου .

Θα σε γελάσω, άλλες παραγγελίες έρχονται σε 15 μέρες και άλλες έχουν κολλήσει αδικαιολόγητα…!

Παντός στην δική μου περίπτωση δεν δείχνει ούτε τελωνείο… απλά ότι έχει φτάσει στην Ελλάδα με NL post

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ,παιδιά

(2017-06-15

Μήπως εννοείς YanWen και όχι yanmen ; Διότι σε αυτήν την περίπτωση, από όσο ξέρω από φίλους και κάποια άρθρα online (π.χ. http://www.juliaandtania.com/blog/?p=3115 ) - το λέω με επιφύλαξη καθώς εγώ προσωπική εμπειρία δεν έχω με YanWen  - η ενημέρωση στο tracking number σταματά μόλις φθάσει το πακέτο στη χώρα προορισμού. Πριν 2 μέρες μου έλεγε φίλος από Αμερική ότι φαίνεται σαν να έχει κολλήσει το πακέτο του 2 εβδομάδες στην Νέα Υόρκη.

Δημοσ.

Μήπως εννοείς YanWen και όχι yanmen ; Διότι σε αυτήν την περίπτωση, από όσο ξέρω από φίλους και κάποια άρθρα online (π.χ. http://www.juliaandtania.com/blog/?p=3115 ) - το λέω με επιφύλαξη καθώς εγώ προσωπική εμπειρία δεν έχω με YanWen  - η ενημέρωση στο tracking number σταματά μόλις φθάσει το πακέτο στη χώρα προορισμού. Πριν 2 μέρες μου έλεγε φίλος από Αμερική ότι φαίνεται σαν να έχει κολλήσει το πακέτο του 2 εβδομάδες στην Νέα Υόρκη.

Αγαπητέ φίλε όντως έκανα λάθος false typing ΥanWen , όποτε σε αυτή τη περίπτωση τη γίνεται ? υπάρχει δυνατότητα για περαιτέρω track του δέματος , πέρα από το αεροδρόμιο

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε όντως έκανα λάθος false typing ΥanWen , όποτε σε αυτή τη περίπτωση τη γίνεται ? υπάρχει δυνατότητα για περαιτέρω track του δέματος , πέρα από το αεροδρόμιο

Το δέμα σου ειναι untracked, οι ενημερώσεις που βλέπεις είναι απο σάκο που μπορεί να έχει αλλά 50αρια δέματα σαν το δικο σου. Αν πχ χανόταν σε ενα ενδιάμεσο προορισμό εσύ παλι θα το έβλεπες οτι μπήκε αεροδρόμιο.

Περιμένεις απλά, μπορεί να κανει μέχρι κ 20 μέρες καποιες φορες η διανομή στο εσωτερικό λογο του καταπληκτικου συστήματος μας :P

• Like 1
Δημοσ.

Το δέμα σου ειναι untracked, οι ενημερώσεις που βλέπεις είναι απο σάκο που μπορεί να έχει αλλά 50αρια δέματα σαν το δικο σου. Αν πχ χανόταν σε ενα ενδιάμεσο προορισμό εσύ παλι θα το έβλεπες οτι μπήκε αεροδρόμιο.

Περιμένεις απλά, μπορεί να κανει μέχρι κ 20 μέρες καποιες φορες η διανομή στο εσωτερικό λογο του καταπληκτικου συστήματος μας :P

Ευχαριστώ φίλε μου, όποτε keep waiting

Δημοσ.

Κοιτουσα κατι tablet και ρολογια στο ebay που ηταν απο Αμερικη και ελεγε "Gobal Shipping Programme" και " No additional import charges on delivery. This item will be sent through Global Shipping Programme and includes international tracking".

http://pages.ebay.co.uk/help/buy/shipping-globally.html

Ξερει καποιος λεπτομεριες? Δλδ οτι ειναι να πληρωσεις απο δασμους το πληρωνεις στο checkout και μετα τιποτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...