Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το μόνο βιντεο που εχω βρει δεν δειχνει τη φάση από την αρχή αλλά κάτι τέτοιο

294jvyp.jpg

Αν υπάρχει κάτι καλύτερο ευχαρίστως.

Τεσπα δεν έχει νοημα εκτός αν προσπαθήσεις να πείσεις οτι η Ρεαλ δεν σπρώχθηκε οπότε ΟΚ διαφωνουμε

Εβαλα ηδη βιντεο που φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι οφσαιντ.

Δεν προσπαθω να πεισω οτι δεν σπρωχτηκε η Ρεαλ ισα ισα ημουν ο πρωτος που αναγνωρισε την κατασταση.

Εχω δωσει ηδη την αποψη μου για το θεμα, δεν ωφελει πουθενα να μιλαμε συνεχεια για τα ιδια και τα ιδια.

Η Ρεαλ περασε ( με τον τροπο που εγινε αυτο ), παει και τελειωσε.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά στο βίντεο που έβαλες δεν φαινονται οι παίκτες την ώρα της πάσας οπότε δεν δείχνει κάτι. Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Case closed που λενε

Δημοσ.

@linkin έχεις ποστάρει άπειρες φορές στο θέμα της Barca περί ρεφς.

Ευνοείται σε ένα ματς CL η Ρεαλ Μ.  Ισχυρίζεσαι ότι δεν ευνοείται & ζητάς τα ρέστα για άδικη εις βάρος της Ρεαλ Μ. διαιτησία στο 5λεπτο. Ζητάς συζήτηση και όχι τρόλλινγκ.

ΟΚ...

sSJQgmW.gif

Υ.Γ εννοείται καλύτερη η Ρεαλ Μ. και στα 2 ματς. Αυτό το βλέπει και 10χρονο.

Ναι...και? Δεν ειπα σε κανεναν να μην πει για την διαιτησια (πως θα μπορουσα αλλωστε?). Ειπα οτι αφου μιλαμε για διαιτησια, ας τα δουμε τα πραγματα απο την αρχη, οχι απο το τελος. Ηταν καραμπινατη κοκκινη του Βιδαλ στο 5', ναι ή οχι?

Αν και ειμαι σιγουρος οτι κανεις δεν θα απαντησει γιατι χαλαει το παραμυθι.

Δημοσ.

Ναι...και? Δεν ειπα σε κανεναν να μην πει για την διαιτησια (πως θα μπορουσα αλλωστε?). Ειπα οτι αφου μιλαμε για διαιτησια, ας τα δουμε τα πραγματα απο την αρχη, οχι απο το τελος. Ηταν καραμπινατη κοκκινη του Βιδαλ στο 5', ναι ή οχι?

Αν και ειμαι σιγουρος οτι κανεις δεν θα απαντησει γιατι χαλαει το παραμυθι.

Φυσικα και δεν ειναι κοκκινη... Δεν την ζηταει καν κανεις απο την Ρεαλ την κοκκινη.Εκει τελειωνει και το παραμυθι σου!

Αποβολη Κασεμιρο που δεν δωθηκε ποτε

Κοκκινη στον Βινταλ που δεν ειναι καν φαουλ

Οφσαιντ γκολ 1 μετρο ο Ροναλντο

Ο Λεβαντοφσκι κοβεται ως οφσαιντ ενω δεν ειναι και ενω βγαινει τετ α τετ

Αλλα οχι, αδικηθηκε η ρεαλ συμφωνα με εσενα και αφου ηταν καλυτερη περασε δικαια, αντρικια, μαδριλενικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σορρυ κιόλας αλλά σύμφωνα με τον κανόνισμο είναι καθαρή κόκκινη. Το τι πιστεύεις εσύ είναι αδιάφορο.Καλή συνέχεια και καλή χώνεψη.

Επεξ/σία από linkin
Δημοσ.

Ατλετικο στους 4.

Εγω προσωπικά τους ήθελα περισσότερο γιατί σε διπλά παιχνίδια μπορείς να σώσεις καταστάσεις και σε τελικό θα ήταν ποιο κλειστά τα πράγματα όπως και είδαμε το 14.

70-30 υπερ μας η πρόκριση.

Δημοσ.

Ατλετικο στους 4.

Εγω προσωπικά τους ήθελα περισσότερο γιατί σε διπλά παιχνίδια μπορείς να σώσεις καταστάσεις και σε τελικό θα ήταν ποιο κλειστά τα πράγματα όπως και είδαμε το 14.

70-30 υπερ μας η πρόκριση.

Εγώ δεν θα ήμουν τόσο αισιόδοξος. Μπορεί η Ατλέτικο να μην είναι η ομάδα που ήταν τις προηγούμενες χρονιές αλλά και η Ρεάλ δεν είναι κάνα τέρας σταθερότητας. Θα προτιμούσα Μονακό-Γιουβε ημιτελικό και Ατλέτικο τελικό που θα έμπαιναν οι άλλοι με μεγάλη εσωστρέφεια στο γήπεδο. Ειδωμεν.

Δημοσ.

Mαρσελο γαμω την τρελα μου ΣΠΑΣΤΟΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, παρα διακοσες αγωνιστηκες ποινη ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ.

Να υποθέσω ότι δεν κυριολεκτείς, έτσι;

• Like 3
Δημοσ.

Να υποθέσω ότι δεν κυριολεκτείς, έτσι;

Κυριολεκτει αλλα δεν τον αδικω. Δεν χωνευεται το αποψινο με τιποτα...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...