Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2007 - Madrid

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 795
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πολύ ευνοική η διαιτησία σε κάποια σημεία, δε μπορώ να πω!

αλλά, έλεος με τον παπαδόπουλο, τον έκανε ... γιο-γιο ο μίλισιτς!

ρε παιδιά, δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει με τον μπουρούση...

(γενικότερα μου φάνηκε πολύ ντεφορμέ , τόσο η ομάδα, όσο και ο γιαννάκης)!

Το παιχνίδι το πήραμε από 3 τρίποντα της πλημμύρας, (2 του δήμου,1 του μήτσου)! Τρομερά κακή επιθετική λειτουργία!

Τέλος πάντων, ας θεωρήσουμε ότι επειδή ποτέ στην 1η φάση δεν είμαστε καλοί, έτσι και τώρα, είναι για το γούρι...

Δημοσ.

Την άθλια επιθεση μας την έσωσε η παρα πολύ καλή άμυνα! Αλλιώς ούτε με σφαίρες δεν νικούσαμε. Δεν μπορούμε να σωζόμαστε από μια άμυνα μονο όμως... Δεν υπάρχουν (και δεν βλέπω για το μέλλον) επιθετικές λύσεις ούτε από ένα παίκτη... για να δούμε.

Δημοσ.
Μόνο σε μένα φαίνεται ότι ο Κακιούζης παίζει με μέσο η το πήρε γραμή και άλλος?ΤΟ παλικάρι δεν ξέρει που πάνε τα 4.

Είναι μέχρι να πάει καλά το βιβλίο, μετά θα σταματήσει.

Δημοσ.
Κι ο Παπαδόπουλος γνωστός είναι τόσα χρόνια, μην τον βγάλουμε και άσχετο.
Εγω τον λεω ασχετο αποταν ηταν σε μας, δεν αλλαξα γνωμη
Δημοσ.
Εγω τον λεω ασχετο αποταν ηταν σε μας, δεν αλλαξα γνωμη

ω ναι, ήμασταν δύο από τότε...

(δηλαδή, θέλετε να μου πείτε, ότι αν ήταν γάλλος, θα λέγατε, τι κρίμα που δνε έχουμε τέτοιο παίχτη)???

Προσωπική μπασκετική άποψη:

προτιμώ τουλάχιστον....5 φορές παραπάνω τον μπουρούση!!!!

Δημοσ.

Και εγω ενας τρεις.. Οπως εχω γραψει και αλλου ειναι για μενα ισως ο πιο υπερτιμημενος παιχτης της Ευρωπης..

Οσο το γιατι ειναι ετσι υπερτιμημενος??

Δειτε απλα το σημερινο πρωτοσελιδο της χειροτερης εφημεριδας για μενα, sportime

http://www.sportime.gr/ypoloipos_typos_quick.asp?article_id=9

Δημοσ.

εντωμεταξύ, η σπόρταιμ είναι από τις ελάχιστα συμπαθητικές φυλλάδες, αλλά το σημερινό πρωτοσέλιδο, δε θα το έγραφε ούτε ο πατέρας του ψηλού...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ ο μόνος λόγος για τον οποίο αισιοδοξώ είναι το γεγονός ότι πέρυσι στην πρώτη φάση παίζαμε έτσι και χειρότερα. Όσο για το παιχνίδι με τους Ρώσους η αλήθεια είναι ότι με φοβίζει.

Πάντως το καλό με αυτή την ομάδα είναι ότι όσο κακά και να παίξει, θα αναγκάσει τον αντίπαλό της να παιξει χειρότερα και να τον κερδίσει. Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα!

Δημοσ.

εγω τενις που επαιζα παλια ξερω οτι οσο πιο δυσκολος ο αντιπαλος τοσο καλυτερα επαιζα και εγω. Οποτε ειναι μια παραμαετρος και αυτη, δεδομενου οτι εχει πολυ περισοτερες δυνατοτητες, η ομαδα να της εμφανισει απεναντι σε καλυτερο αντιπαλο. Με σερβια ισραηλ κατεβηκε και ηξερε οτι κουτσα στραβα θα κερδιζε, αλλα τωρα ζοριζουν τα πραγματα, θα ανεβασουν το παιχνιδι τους.

Ασχετο, 3 παιχνιδια σε 3 μερες?? παντα ετσι ηταν το συστημα στο ευρωμπασκετ? δεν ειναι λιγο απανθρωπο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...