soturin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 πωωω σ' ευχαριστώ πολύ ρε, έχω ξεχάσει εδώ και χρόνια την ύπαρξη του reset στις συσκευές δεν πάω καλα
Freakster Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Το firmware update το θυμάσαι; Για κάνε ένα.
soturin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 απλά είμαι λίγο μετανάστης κάθε μέρα κι άλλο pc και δεν έχω ψαχτεί ιδιαίτερα
.:VenoM:. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ειμουν κατοχος του CREATIVE ZEN NANO PLUS 512MB και μολις πριν μια εβδομαδα πηρα το CREATIVE ZEN 4Gb. Ειμαι ΥΠΕΡ-ευχαριστημενος με την επιλογη π εκανα. Πραγματικα it's a must!
thanasis00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 δεν ξερω αν το εχετε σκεφτει, αλλα μπορειτε να βαλετε αλλο skin στο zen σας!!! πηγαινετε στο site epizenter και εκει θα βρειτε πολλα! εγω εχω βαλει το vista skin και ειναι φοβερο!!!
Freakster Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 δεν ξερω αν το εχετε σκεφτει, αλλα μπορειτε να βαλετε αλλο skin στο zen σας!!! πηγαινετε στο site epizenter και εκει θα βρειτε πολλα! εγω εχω βαλει το vista skin και ειναι φοβερο!!! Μπράβο Θανάση, δεν είχα ιδέα ότι γίνεται! Ρίξε λινκ γιατί χανόμαστε
thanasis00 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 http://www.epizenter.net/e107_plugins/forum/forum_viewforum.php?60 ακριβως εκει ειναι το topic μονο για creative zen. Θα δειτε στα sticky εχει εναν οδηγο για το πως να τα περασετε και πιο κατω εχει διαφορα skins να διαλεξετε... δειτε φωτο απο τα vista και πειτε μου αν δεν ειναι τρομερο! :Ρ αλλα και γενικοτερα αυτο το topic ασχολειται γενικα με το zen, tips, προβληματα, λυσεις κλπ
thanasis00 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 τελικα δοκιμασε κανενας να βαλει skin? σας το προτεινω παντως!! P.S. για καποιον mod: ο οδηγος για τις ρυθμισεις του MediaCoder ειναι πολυ χρησιμος, γιαυτο θα παρακαλουσα καποιον mod να το κανει sticky...
Freakster Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Read Ebooks on your MP3 player using “Ebook to Images”
parsifal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 P.S. για καποιον mod: ο οδηγος για τις ρυθμισεις του MediaCoder ειναι πολυ χρησιμος, γιαυτο θα παρακαλουσα καποιον mod να το κανει sticky... Σωστός, έχω καθυστερήσει χαρακτηριστικά να το μεταφέρω στο Wiki section. Ορίστε ένα πρώτο revision: [WIKI]Creative ZEN κωδικοποίηση video[/WIKI]
thanasis00 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 παρα πολυ καλο φιλε!!! ομως εγω επειδη εχω προβληματα με τη διαφορα ηχου-βιντεο, δεν χρησιμοποιω το Media Coder , αλλα το AnyVideoConverter... ειναι αρκετά απλο στη χρηση και εκει δεν εχω τα σχετικα προβληματα.... οποτε αν εχει καποιος προβλημα με αυτο το προγραμμα, να δοκιμασει το AnyVideoConverter...
Kasrith Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Πολυ καλο το καινουργιο Zen, το καταχαρηκα. Πηρα το 8GΒ πριν απο κατι μηνες, με 70ευρω (Go Canada ) και ειναι υπεροχο! Παντως, αυτο με τα skin δεν το γνωριζα, θα το ριξω κανα βλεφαρο να δω τι παιζει, thnx
Madlef86 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα κι από εμένα! Είμαι κι εγώ ένας κάτοχος του Creative Zen 8Gb. Θα θελα να ρωτήσω πως μπορώ να βρω themes για το zen.... Πως τις περνάω.... Ευχαριστλω πολύ!
thanasis00 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 φιλε αν δεις μερικα post πιο πισω, δινω ενα site με ξεκαθαρες οδηγιες για το πως να περασεις τα skins... το site ειναι http://www.epizenter.net μπαινεις στο forum και πας στο θεμα που λεει ZEN...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.