Προς το περιεχόμενο

Race Driver: Grid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδια επειδη εχει γινει χαμος κ εχω ρωτησει ξανα κ δεν εβγαλα ακρη . μπορω να βαλω το DX10 σε xp . χωρις ομως να εχω προβληματα .

Δημοσ.
ρε παιδια επειδη εχει γινει χαμος κ εχω ρωτησει ξανα κ δεν εβγαλα ακρη . μπορω να βαλω το DX10 σε xp . χωρις ομως να εχω προβληματα .

To DX10 σε Xp ξέχνα το. (αν ρωτάς γενικότερα).

Να βελτιώσεις τα γραφικά του GRID συγκεκριμένα με κάποιο mod του, φυσικά μπορείς.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίζει κανείς Online; Τις τελευταίες 2 μέρες είναι αδύνατον να συνδεθώ, μου βγάζει το μήνυμα "Your online connection has failed". Άλλος με το ίδιο πρόβλημα υπάρχει;

Δημοσ.

Όπως συνδεόμουν μέχρι τώρα: Πατάω Multiplayer › Online › Use existing account › Confirm › φαίνεται να κάνει Signing in και αμέσως μετά μου βγάζει το μήνυμα "Your online connection has failed".

Δημοσ.
Όπως συνδεόμουν μέχρι τώρα: Πατάω Multiplayer › Online › Use existing account › Confirm › φαίνεται να κάνει Signing in και αμέσως μετά μου βγάζει το μήνυμα "Your online connection has failed".

Eισαι με original game? Γιατι και εγω εχω το ιδιο προβλημα με εσενα, το παιχνιδι μου το εφερε ο θειος απο την Αμερικη ομως :-D !!!!

Δημοσ.

H codemasters έχει αυτό το καλό.

Και το Dirt έπαιζε online μια χαρά θυμάμαι, χωρίς προϋπόθεση αγοράς του.

Δημοσ.

15 ευρω εχει new στην αγορα, θα παω να το παρω απο βδομαδα....Το παιχνιδακι τα εχει βγαλει τα λεφτα του με τα παραπανω..,μιλαμε για τρελο λιωσιμο στο ebay!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...