Lomar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Πώς εγκαθιστώ την 7.10; Βάζω το .iso στο φάκελλο του wubi; επειδή μόνο επιλογή για download έχει, και όχι εύρεση του .iso απο τον δίσκο...
Lobo1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Φοβερό, είμαι τελείως άσχετος απο Linux και στις προηγούμνες αποπειρες με κατι Live CD που είχα κάνει, εφαγα τέτοια ξενερώματα απο τα απανωτα φορμάτ που αναγκαζόμουν να κάνω, που είχα φτάσει να πιστεύω πως ποτέ δεν θα ασχοληθώ με Linux. Να 'σαι καλά φίλος.:-)
michalis2610 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 ΜπράβοTurboJugend ! Ολοκλήρωσα την εγκατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα σε φορητό υπολογιστή Fujitsu Siemens Amilo Pro V3505 του πατέρα μου (εννοείται πως στο δικό μου το έχω ήδη με κανόνικη εγκτάσταση). Τα πάντα κύλησαν ομαλά και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα παραπάνω από τα απολύτως απαραίτητα. Το μόνο κουραστικό ήταν ότι καθυστέρουσε να κατέβει το iso, αλλά αυτό είναι θέμα ταχύτητας της σύνδεσής μου. Πάντως πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλύτερα αν με κάποιο τρόπο μπορούσαμε να χρησημοποιήσουμε τα iso αρχεία που έχουμε ήδη. Η επιφάνεια εργασίας ορίστηκε αυτόματα στην μέγιστη ανάλυση, μπήκε κατευθείαν στο δίκτυο και αυτή τη στιγμή κατεβάζει πακέτα το automatix. Το ασύρματο δεν το δοκίμασα ακόμα. Ενα "κουφό" πρόβλημα που διαπίστωσα είναι ότι δεν με αφήνει να κάνω copy-paste όταν το πληκτρολόγιο είναι στα ελληνικά. Θα το βρω όμως. Κατά τα άλλα είναι άψογη η εγκατάσταση. Θα δώ αργότερα αν θα κάνω update για την 7.10. Μπράβο ξανά και μακάρι να υπάρξουν περισσότερα pc/laptop με linux.
TurboJugend Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Φοβερό, είμαι τελείως άσχετος απο Linux και στις προηγούμνες αποπειρες με κατι Live CD που είχα κάνει, εφαγα τέτοια ξενερώματα απο τα απανωτα φορμάτ που αναγκαζόμουν να κάνω, που είχα φτάσει να πιστεύω πως ποτέ δεν θα ασχοληθώ με Linux.Να 'σαι καλά φίλος.:-) Να 'σαι καλά φίλε μου
TurboJugend Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 @michalis2610: Χαίρομαι! Αν δεν κάνω λάθος βάζοντας το ISO στο φάκελο που δημιουργεί το wubi αποφεύγεις το κατέβασμα
st2 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 εκανα οτι επρεπε με το wubi 8.04 και ολα πηγαν καλα και το ubuntu ειναι μια χαρα εγκατεστημενο αλλα (παντα ενα αλλαhttp://www.insomnia.gr/forum/images/icons/6.png) εχω προβλημα με την οθονη μαλλον και τις ρυθμισεις της, το δεσκτοπ ειναι κομμενο στη μεση και απο πανω εχει ``νερα`` δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα το συστημα δεν εχει καρτα γραφικων αλλα την on board της mobo ξερει κανεις τι κανουμε;;; thanks in advance
st2 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 μπορειτε να μου πειτε πως γινεται με τη 7,10 εκδοση το εψαξα διαβασα δεν βρηκα wubi7.10 μπερδευτηκα ευχαριστω
ftso Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 μπορειτε να μου πειτε πως γινεται με τη 7,10 εκδοση το εψαξα διαβασα δεν βρηκα wubi7.10 μπερδευτηκα ευχαριστω Δες εδώ: link
TurboJugend Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Ώστε σου δούλεψε με 8.04 μια χαρά έ ; Μπορεί να το επιβεβαιώσουν και κάποιοι άλλοι ώστε να κάνω update τον οδηγό ; PS: Thumbs Up ftso !
elafroxeris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 katarxin oraios o odigos... ego omos exo ta 64aria ubuntu(7.10) kai aporo an tha einai efikto na ta egatastiso mesa apo windows 32aria i tha iparxei kapoio provlima?
TurboJugend Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 @all: Ευχαριστώ πολύ @elafroxeris: κανένα απολύτως πρόβλημα
michalis2610 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μόλις πέρασα την 8.04 έκδοση του Κubuntu που είχα ήδη κατεβάσει και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να την κάνω copy-paste στο φάκελο installs του wubi. Ολα πήγαν καλά και σχετικά γρήγορα. Εκανα και 2-3 update σε ορισμένα προγράμματα. Μέχρι στιγμής οκ. Πρέπει να περάσω γραμματοσειρές σίγουρα όως γιατί είναι χάλαι η κατάσταση και να κατεβάσω την kde4 γιατί δν την έχω δοκιμάσει ακόμα και έχω περιέργεια. Καλη επιτυχία.
TurboJugend Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Καλή επιτυχία και από εμένα .. Άντε κανά δύο ακόμα να γίνει update o οδηγός
elafroxeris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 αν γινεται (επειδη ειμαι και λιγο ασχετος) να μου πειτε αν ειναι απαραιτητη η συνδεση στο internet για να εγκαταστησω τα ubuntu... και επισης αν γινεται μετα την εγκατασταση τους μεσα απο τα windows γινεται να διαγραψω τα windows και να μεινουν μονο τα ubuntu... ευχαριστω...
TurboJugend Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δυστυχώς αν και δεν είναι απαραίτητη είναι πολύ δύσκολο για ένα αρχάριο να τα καταφέρει χωρίς !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.