Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα ουτε και μενα μου αρεσε.

Εχει καταρριψει ολα τα προτυπα που ειχαν φτιαξει στην αρχη.

Μεθυσμενος Σελντον, φιλος με τον Γουιλ. Ανετοιμος να μιλησει, ο ετοιμολογος Χαουαρντ. Ο Λεοναρντ σαν να μην υπαρχει και η Πενυ στον νεο της ρολο να δινει συμβουλες στις αλλες 2 γκομενες, ενω η Μπερναντετ να γινετε εκνευριστικη επεισοδιο με επεισοδιο.

Και επειδη δεν ηταν μονο αυτο το επεισοδιο που (κατα την γνωμη μου)αγγιξε την μετριοτητα, σκεφτομαι αν θα ηταν σωστο να συνεχισει και αλλη σεζον.

Γνωμη μου, να βρουνε ενα καλο τελος και να την κοψουν την σειρα.

Εχει χασει αυτο το "κατι" που την εκανε ιδιαιτερη και εχει γινει μια απλη sitcom χωρις ουσια.

Δημοσ.

ωραίο επεισόδιο

μόνο στην αρχή δε σας φάνηκαν λίγο φτηνά και δεκαετία 80 τα αστεία για τη Ρωσία;

Δημοσ.

πολυ πλακα το season finale!!!

would you like some aloe vera??....

because you just got burned!! χαχχααχ

Δημοσ.

season finale?

τελος δηλαδη για φετος?

εχουμε πληροφοριες για το θα γινει (αν γινει) και το ποτε θα γινει (αν γινει) με την επομενη σεζον?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι, ήταν το τελευταίο επεισόδιο της season το σημερινό...

λογικά από Σεπτέμβριο-Οκτώβριο η νέα...

Δημοσ.

Δηλαδη ειναι σιγουρο πως θα συνεχισει, ετσι?

Γιατι εγω δεν ειμαι σιγουρος πως θελω!

:P

Πιστευω πως ενα καλο (ισως και διπλο) επεισοδιο, αν εκλεινε φετος τον κυκλο και την σειρα, θα ηταν ο,τι καλυτερο.

Εχει κανει κοιλια (λογικο ειναι μετα απο 5 χρονια για geek comedy) και δεν θα ηθελα να το τραβηξουν και αλλη μια ολοκληρη σεζον.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι έχει γίνει renewal, έχει καλές θεαματικότητες η σειρά...

Δημοσ.
Πιστευω πως ενα καλο (ισως και διπλο) επεισοδιο, αν εκλεινε φετος τον κυκλο και την σειρα, θα ηταν ο,τι καλυτερο.

Εχει κανει κοιλια (λογικο ειναι μετα απο 5 χρονια για geek comedy) και δεν θα ηθελα να το τραβηξουν και αλλη μια ολοκληρη σεζον.

Ναι πολύ λογικό μετά από δυο Emmy Awards σερί να την κλείσουν την σειρά :P

Πιστεύω ότι εύκολα θα κλείσει 10 χρονια η σειρά ^_^

Την Penny λίγο να σκοτώνανε και ήμουν ευχαριστημένος 100%

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δηλαδη ειναι σιγουρο πως θα συνεχισει, ετσι?

Γιατι εγω δεν ειμαι σιγουρος πως θελω!

Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή τη φιλοσοφία. Τι σε νοιάζει εσένα αν συνεχίζουν ή δε συνεχίζουν να γυρίζουν επεισόδια; Αν σε κούρασε, σταματάς να τη βλέπεις και ας υπάρχουν στον πλανήτη κι άλλα επεισόδια. Το οξυγόνο σου καταναλώνουν; Δεν είναι δα και το Lost να μου πεις ότι θέλεις να μάθεις το τέλος, γι' αυτό δεν μπορώ να τη σταματήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...