Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε daily χρήση και σε gaming μηδέν διαφορά συμπεραίνω από το 1t vs 2t....... σε cpu benches δίνει ένα ποσοστό (ελάχιστο 1-2%) υπέρ του 1t (στο corona συγκεκριμένα δίνει 1 δευτερόλεπτο καλύτερο αποτέλεσμα 3:34(1t) vs 3:35(2t) )/αλλά για καλύτερα fps σε games (όπως και σε benches σαν το firestrike / heaven /valley ) δεν δίνει τίποτα τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα .....Οπότε το έχω safe αλλά και για full stability στο 2t καθημερινά!Γενικά η μίξη cl με mhz σου δίνουν κάποια διαφορά σε games αλλά και σε daily χρήση παρά το command rate.Οπότε τρέχω καθημερινά 2400/cl11/1.5v και είμαι jet!

• Like 1
Δημοσ.

Θα σπάσουν ρεκόρ σήμερα

http://valid.x86.fr/hax955

Προσπάθησα για τα 5.5Ghz με 1.58V αλλα δεν μπαίνει windows και φοβάμαι να πω την αλήθεια για παραπάνω.Αν και μπορεί να μπει με 1.60 αλλα πολύ ρίσκο

post-244051-0-08721600-1480195481_thumb.jpg

post-244051-0-26757900-1480195483_thumb.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Στανταρακι όμως τρέχεις bench τυλιγμένος με κουβέρτα και ανοιχτή μπαλκονόπορτα ή έβγαλες το κουτί μπαλκόνι!!! ???? :P

Δημοσ.

Ναι custom.2 ψυγεία 360,1 ψυγείο 240.Cpu block EK,Gpu block EK,1 αντλία D5 και θα βαλω και ΄την δεύτερη που έχω μιας και θα αλλάξω την διαδρομή των σωλήνων.1 ρε ζερβουάρ αλλα θα μπεί και δεύτερο φυσικά

post-244051-0-31911700-1480199513_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Στανταρακι όμως τρέχεις bench τυλιγμένος με κουβέρτα και ανοιχτή μπαλκονόπορτα ή έβγαλες το κουτί μπαλκόνι!!! ???? :P

Αυτή ή καραμελιτσα μπορεί κάποια στιγμή να σταματήσει;

Τουλάχιστον άλλοι είναι αυτοί που τα ξεβρακωνουν και πάει περίπατο ή εγγύηση ;)

Ναι custom.2 ψυγεία 360,1 ψυγείο 240.Cpu block EK,Gpu block EK,1 αντλία D5 και θα βαλω και ΄την δεύτερη που έχω μιας και θα αλλάξω την διαδρομή των σωλήνων.1 ρε ζερβουάρ αλλα θα μπεί και δεύτερο φυσικά

Το 2ο μόνο για εφφέ είναι φίλε μου.

• Like 2
Δημοσ.

Ε πες έτσι και έχουμε πάθει υποθερμία για ένα bench!!! Μόνο στον κεντρικό λέβητα δεν είναι συνδεδεμένο το loop!!! Μπράβο πάντως και για το oc και για το loop !!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...