Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@4744-77 Καντο edit , πατα δεξια το κουμπι/μενου που λεει "εισαγωγη αλλων μεσων" , εισαγωγη εικονας απο url και βαλε εκει λινκς απο τις 4 εικονες. Και για να μην σπαμαρει το ποστ εικονες , πριν απο ολα αυτα πατα και το "ματακι" (spoiler) και βαλτα εκει μεσα :)

Κατα αλλα , ιεροσυλια...απλα! εδω ειμαστε χακερς..γκουρου..βουτηγμενοι σε κονσολα και διανυσματικα γραφικα..και ερχεσαι εδω με windows theme ? Πωπω αναψτε την πυρα...ηρθε πελατης!! :)

Περα απο την πλακα δωσε πληροφοριες για το theme..δεν ειναι κακο καποιος νεοεισερχομενος να το χρησιμοποιησει για να μην του ρθει αποτομα η αλλαγη σε kde/gnome/xfce/κλπ...

• Like 3
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_2020-12-30_19-59-15.png

Screenshot_2020-12-30_20-16-09.png

Δεν εχει καμια σημασια ποση μνημη δεσμευει το λειτουργικο, με λιγες καρτελες youtube οταν φορτωνεις σκρολαροντας ολη την αρχικη σελιδα του youtube σε καθε tab απο τα τοσα thumbnails υλικου η μνημη απορροφαται σαν σφουγγαρι μαζι και υπολογιστικη ισχυ για rendering εικονων, το ιντερνετ γενικα ειναι το πιο βαρυ μερος εξω απο καθε λειτουργικο, οποτε ειναι ανουσιο η οποιαδηποτε συγκριση διανομων-λειτουργικων 

Επεξ/σία από μπουρτζοβλαχος
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφυγα από Manjaro γιατί για κάποιο λόγο μου έσπαγε το feature που προσπαθούσα να αναπτύξω στο Kodi και πήγα στο pop. Έβαλα το look του Manjaro όπως το είχα, όλα πάνε ομαλά μέχρι στιγμής.

ss_desktop.jpg

Edit: Βρήκα και το Manjaro screenshot, κύκλωσε τις διαφορές είναι η κατάσταση 😛

Spoiler

ss_desktop.jpg.ccc6ef2980227a9c9a89d70ab3baebee.jpg

Επεξ/σία από Dinos_12345
  • Like 3
Δημοσ.

Καλή χρονιά από το KDE στο Void Linux και τα μόλις 273 mb ram. Πολύ σημαντικό να έχεις μια διανομή που καταναλώνει μόλις 273 mb ram. Το ότι το διαδίκτυο είναι βαρύ το ξέρουμε και αυτός είναι ένας λόγος για λιγότερη καταπόνηση της ram. Πόσο εύκολο είναι να κάνουμε ένα παλιό μηχάνημα να ζωντανέψει με το Void KDE(vanilla) χωρίς τις περιττές για πολλούς εφαρμογές του KDE. Αν δεν έχουμε πολύ ραμ και τα 300 mb είναι πολύτιμα. Αλλά και αν έχουμε πάλι κερδισμένοι βγαίνουμε. Καλοδουλεμένο το Void - KDE αν και το KDE ανέκαθεν έχει θεματάκια εδώ κι εκεί.

Screenshot_20201231_221409.png

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αυτούς που τους αρέσουν τα futuristic και neon. Highly customizable etc

Παίζω όταν έχω ελεύθερο χρόνο με τέτοιες βλακείες.

Το έκανα σε ubuntu μηχάνημα ενός φίλου το συγκεκριμένο. Όσοι έχετε arch μπορείτε να βρείτε τον Compositor στο AUR. Θα σας πάρει λιγότερο χρόνο από το να το κάνετε build σε ubuntu όπως έκανα εγώ. Παίζει και ο απλός picom αλλά το blur είναι σκατένιο για όποιον ενδιαφέρεται. Building software sometimes is fun anyways.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Terminal: Alacritty

WM: Qtile

Compositor: jonaburg/picom

Application Run/Window Switcher: Rofi

Notifications: Rofi python wrapper

Επεξ/σία από ShevaGR
  • Like 10
  • Thanks 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω αρκετό καιρό i3 με plasma, τι περισσότερο προσφέρει αυτό?
μονο το minimize βλέπω με μια γρήγορη ματιά οτι μου λείπει ας πούμε

Επεξ/σία από warlock9_0
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, johnzoro750 είπε

Γενικα οι tiling window managers βολευουν όντως πιο πολύ; Ποιον προτείνετε για πρώτη δοκιμή;

Ναι , αν εισαι οπισθοδρομικος και δεν γουσταρεις μια βλακωδη ανακαλυψη που ακουει στο ονομα "ποντικι"...βολευουν :)
Απο την αλλη αν εισαι προγραμματιστης (ή χακερ :) )και θες να ακολουθεις την μοδα που λεει "μην σηκωνεις το χερι απο το πληκτρολογιο"...οι tiling window managers ειναι για σενα :)
Προσωπικα αν δεν μπορω να κανω resize ενα παραθυρο επιτοπου τραβωντας το απο την γωνια  και πρεπει να παλευω με shortcuts και μαλακιες...δεν βολευομαι με την καμμια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...