Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάπου είχα διαβάσει για το μαρούλι, ότι δρα σαν υπνωτικό, μλστ οι αρχαίοι έβραζαν φύλλα και έπιναν τον ζωμό του !

ας το δοκιμάσει κάποιος insomniac να μου πει, γιατί εγώ δόξα τω θεώ αϋπνίες ποτέ δεν είχα στο ξύπνιο μου. μπορεί καμιά φορά αν πέσω στο κρεβάτι να σπαστώ και να στριφογυρίζω

Και η γυμναστική βοηθά πολύ.

Μια άλλη καλή συνταγή είναι η εξής:

Προηγούμενη Κυριακή και παίρνω και γω να δω μια ταινία.

Μου είχαν πει τα καλύτερα γι αυτήν…

12 :30 – 1:00 με παίρνει ο ύπνος ενώ έχω δει την αρχή.

Συνεχίζω την Δευτέρα, πάλι τα ίδια..

Γαμώ τον μπελά μου γαμώ λέω την Τρίτη θα την ξεπετάξω, φτάνω μέχρι την μέση, παπαλα, όνειρα γλυκά, ξυπνάω και συνεχίζω με το κουτί της Πανδώρας…είχε ενδιαφέρον – αστυνομία , χρυσαυγίτες, κνίτες κτλ...μια χαρά κρατήθηκα, ευτυχώς γιατί άρχιζα να ανησυχώ, από τότε δεν ξαναπροσπάθησα. Το βαλα πείσμα όμως δε μου ξεφεύγει.

Η ταινία λέγεται: θα σε βρω στον Παράδεισο με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Για δοκιμάστε την…

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εξεταστικη ε??? και διαβασες ατελειωτα χωρις καν να σταματησεις για 36 ωρες?? ποιον δουλευεις ρε φιλε...ελεος...ο εγκεφαλος αρπαζει ενα διωρο μετα θελει ενα μισαωρο να δει καμια μ@!#$κια μετα παλι ενα διωρο...μαξιμουμ 9ωρο τη μερα...μην καιγεσαι ετσι...και εγω εκανα αυτες τις μαλακιες συγκεκριμενα 48ωρο αυπνια μετα 8ωρο υπνο και μετα παλι τα ιδια...επινα μια κανατα εσπρεσσο 3 πακετα τσιγαρα και διαβαζα φαρμακολογια...παω στο μαθημα η καταληξη? μπερδεψα δοσεις,εδωσα σε εικονικα παιδακια βαρβιτουρικα με μπολικα διουρητικα και μου λεει ο καθηγητης το θεικο..το γαμησες και ψοφησε μεγαλε..ελα την επομενη φορα...την επομενη φορα χτυπησα ενα 12ωρο πριν το μαθημα 3ωρο διαβασμα καθε μερα και το πηρα...μην καιγεσαι...δεν ξερω τι σπουδαζεις αλλα αργοτερα θα εχεις πολλα παλουκια...δλδ εφημεριες 12ωρα και μετα να γυρισεις και να διαβασεις οτι κανω και εγω τωρα...

μπορεις να δοκιμασεις αμφεταμινη αλλα δεν το συνιστω....μετα εισαι ονλαιν κανα τριημερο χαλαρα...η να σνιφαρεις κοκα..δεν τα λεω απο προσωπικη εμπειρια αλλα η φαρμακολογια :o

Δημοσ.

η έλλειψη ύπνου έχει πολύ σοβαρές συνέπειες στην υγεία!!

θυμάστε το τηλεπαιχνίδι που τελικά σταμάτησε?

όσο νέος και να είσαι και να αντέχεις μην παίζεις με αυτό!

καληνύχτα!

Δημοσ.
sublingual melatonin suppluments και θα σας παρει ο υπνος σε μιση ωρα το πολυ

what's this ?

i like it

κολημμένος A.D.D.-eR:-)

αλήθεια φέρνει κανείς melatonin Ελλάδα?

Δημοσ.
εξεταστικη ε??? και διαβασες ατελειωτα χωρις καν να σταματησεις για 36 ωρες?? ποιον δουλευεις ρε φιλε...ελεος...ο εγκεφαλος αρπαζει ενα διωρο μετα θελει ενα μισαωρο να δει καμια μ@!#$κια μετα παλι ενα διωρο...μαξιμουμ 9ωρο τη μερα...μην καιγεσαι ετσι...και εγω εκανα αυτες τις μαλακιες συγκεκριμενα 48ωρο αυπνια μετα 8ωρο υπνο και μετα παλι τα ιδια...επινα μια κανατα εσπρεσσο 3 πακετα τσιγαρα και διαβαζα φαρμακολογια...παω στο μαθημα η καταληξη? μπερδεψα δοσεις,εδωσα σε εικονικα παιδακια βαρβιτουρικα με μπολικα διουρητικα και μου λεει ο καθηγητης το θεικο..το γαμησες και ψοφησε μεγαλε..ελα την επομενη φορα...την επομενη φορα χτυπησα ενα 12ωρο πριν το μαθημα 3ωρο διαβασμα καθε μερα και το πηρα...μην καιγεσαι...δεν ξερω τι σπουδαζεις αλλα αργοτερα θα εχεις πολλα παλουκια...δλδ εφημεριες 12ωρα και μετα να γυρισεις και να διαβασεις οτι κανω και εγω τωρα...

μπορεις να δοκιμασεις αμφεταμινη αλλα δεν το συνιστω....μετα εισαι ονλαιν κανα τριημερο χαλαρα...η να σνιφαρεις κοκα..δεν τα λεω απο προσωπικη εμπειρια αλλα η φαρμακολογια :o

Όχι δεν διαβάζω αυτές τις 36 ώρες όπως είπα και πιο πάνω(καλά θα κάνουμε να διαβάζουμε και κανα ποστ πιο πάνω) έγραφα στις 8 το πρωί αλλά επειδή δεν ήθελα να πέσω για ύπνο μεσημέρι ή απόγευμα για βραδινό είπα να το πάω σερί και να κοιμηθώ κανονικά στην ώρα μου.

Τόσο δύσκολο ήταν να το καταλάβεις?

Μήπως έχεις ιδία άποψη επί του spoiler σου????Έτσι φαίνεται...

Δημοσ.

Πάντως στην Ελλάδα χορηγείται η μελατονίνη κανονικά χωρίς συνταγή όπως μόλις διαπίστωσα, οπότε κυριλέ.

Edit: Τώρα είδα ότι αναφερόσουν στο spoiler.

Δημοσ.

Και εγώ έχω δοκιμάσει να κάνω κάτι τέτοιο χωρίς αποτέλεσμα... Τους τελευταίους 2 μήνες πέφτω για ύπνο 4-7 το πρωί και ξυπνάω μεσημέρι και δεν έχω βρει τρόπο να μπω στο σωστό ωράριο...

Με συνέπεια από τις 1-2 το μεσημέρι που ξυπνάω μέχρι τις 6 να σέρνομαι :(

Δημοσ.

Πιτσιρικάς σε 5ήμερη εκδρομή είχα αντέξει να μείνω τέσσερα 24ωρα ξύπνιος.

Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, (σε εκείνη την ηλικία τουλάχιστον, και με τις ανάλογες αντοχές) να το κάνεις, το μυστικό είναι να τρώς καλά.

Πλέον αν δεν κοιμηθώ ένα βράδυ, την επόμενη μέρα κατά το μεσημεράκι έχω γίνει σαν λεμόνι ( πράσινο :eek: ) ...

Λόγω δουλειάς,συνήθως Παρασκευές και Σάββατα δουλεύω μέχρι τις 8 το πρωί, αλλά φροντίζω να ξεραίνομαι στον ύπνο την υπόλοιπη ημέρα... :-)

Δημοσ.
δεν ειναι πρεζα η αμφεταμινη ρε. και σε λιποδιαλυτικα εχει μεσα. α για την κοκα οκ τωρα ειδα.

ειναι, (και μαλιστα πιο εθιστική απο την κοκα) οταν καποιος την παιρνει χωρις λογο (για να φτιαχτει δηλαδη)

σου κοβεται εντελως η ορεξη, και εχω παρει να φανταστεις κατι παρομοιο με αμφεταμινη (ritalin) για λογους υγειας.

η μελατονινη εδω αγγλια πωλειται απο τα μαγαζια με συμπληρωματα διατροφης, βιταμινες κλπ. την παιρνουνε για να φτιαξουν τον υπνο του jet lag.

απο ebay παντως, πηρα ενα κουτακι με 300 χαπια μεσα, και παιρνω 1-2 καθημερινα, εχω απιστευτο προβλημα με την αυπνια. ο γιατρος μου, μου ειπε οτι καλυτερα να παιρνω μελατονινη παρα αυτα που μου εδειναν αλλοι γιατροι (seroquel, stilnox)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...