NansyM Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δεν παιζει αυτο. Αμα αντικατασταθουνε τον ηπιανε... Εδω ο chandler εκανε drugia,ποτα και δεν ξερω τι και πεσανε ολοι να τον σωσουνε μην παει η σειρα στον αγυριστο. Εχουν καθιερωθει οι χαρακτηρες αμα τους αλλαξουν θα βγαλουν τα ματια τους... Πιο πολύ ακούγετε για τον Neil Patrick Harris δηλαδή τον Barney και τον Jason Siegel δηλαδή τον Marshall παρά για τους άλλους μακάρι να μην τους αλλάξουν γιατί θα είναι και το τέλος φυσικά αλλά παίζουν πολύ οι φήμες στα ξένα σαιτ
vaso7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αυτό που λες απλά δεν παίζει. ΌΛΟΙ έχουν υπογράψει μεχρι 8 σεζον! Απλά αυτό που ειπώθηκε από τους σεναριογράφους μετά το φινάλε ήταν οτι θα ήθελαν να ξέρουν μέχρι τον Ιούλιο αν όντως είναι η τελευταία τους σεζον για να πουν στο κοινό οτι εδώ κλείνει ο κύκλος δείτε τα τελευταία επεισόδια.
NansyM Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Στο τελευταίο επεισόδιο που είδαμε την ρόμπιν με νυφικό πιστεύετε οτι τελικα παντρεύετε με τον μπάρνει η θα μας αλλάξουν πάλι την ιστορία;
Sellers Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 NansyM το προηγούμενο ποστ σου, σβήστηκε ακριβώς επειδή αναφέρεις σπόιλερ της σειράς χωρίς να χρησιμοποιείς spoiler tag. Αυτήν την φορά θα σου κάνω έντιτ και θα στο βάλω εγώ, αλλά να έχεις στο νού σου πως γενικά δεν αποκαλύπτουμε πράγματα που έγιναν στην σειρά παρα μόνο μέσα σε spoiler tag. Καλώς μας βρήκες.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 NansyM το προηγούμενο ποστ σου, σβήστηκε ακριβώς επειδή αναφέρεις σπόιλερ της σειράς χωρίς να χρησιμοποιείς spoiler tag. Αυτήν την φορά θα σου κάνω έντιτ και θα στο βάλω εγώ, αλλά να έχεις στο νού σου πως γενικά δεν αποκαλύπτουμε πράγματα που έγιναν στην σειρά παρα μόνο μέσα σε spoiler tag. Καλώς μας βρήκες. http://www.youtube.com/watch?v=gx4jn77VKlQ
bnvdarklord Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 NansyM το προηγούμενο ποστ σου, σβήστηκε ακριβώς επειδή αναφέρεις σπόιλερ της σειράς χωρίς να χρησιμοποιείς spoiler tag. Αυτήν την φορά θα σου κάνω έντιτ και θα στο βάλω εγώ, αλλά να έχεις στο νού σου πως γενικά δεν αποκαλύπτουμε πράγματα που έγιναν στην σειρά παρα μόνο μέσα σε spoiler tag. Καλώς μας βρήκες. Αν ηταν αντρας ειχε φαει ban επιτόπου.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αν ηταν αντρας ειχε φαει ban επιτόπου. Μπα, αλλιως θα ειχε ηδη μπαναρει όσα τα μελη του φορουμ γραφουν στο τοπικ του κινηματογραφου.
Sellers Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ήμουν πολύ σκληρός λετε; Βρε νανσάκι... βάλε και κανένα σπόιλερ βρε. Όχι για μένα... Εγώ το είδα. Για τους άλλους...
alexzzz Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Νομίζω φαίνεται η διαφορά επιπέδου μεταξύ των mod, έτσι; Δεν χρειάζεται να μιλήσω άλλο....
Spiros83 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Νομίζω φαίνεται η διαφορά επιπέδου μεταξύ των mod, έτσι; Δεν χρειάζεται να μιλήσω άλλο.... Απ'ότι φαίνεται πάντα υπάρχει ο good cop και ο bad cop...
NansyM Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το έβαλα το spoiler και τις δύο φορές δεν ξέρω γιατί δεν το εμφάνισε επίσης το επεισόδιο έχει βγει εδώ και πόσο καιρό σιγά το spoiler και επίσης αν θέλετε να με κάνετε ban κάντε το
aris1986 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ...επίσης αν θέλετε να με κάνετε ban κάντε το Χαχαχα! Αντιδραστικια! Σιγα μην σε κρεμασουν κιόλας..!
vlachaquito Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 μην φοβασαι, οποιος τολμησει να σε κανει μπαν τηα περασει απο το πτωμα μου!!! φαλοκρατες μοντ του ινσομνια δεν σας φοβομαστε!!!!
NansyM Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 μην φοβασαι, οποιος τολμησει να σε κανει μπαν τηα περασει απο το πτωμα μου!!! φαλοκρατες μοντ του ινσομνια δεν σας φοβομαστε!!!! Ακούσατε κανένας δεν με αγγίζει έχω μπράβο να με προσέχει
feodor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 [...] επίσης το επεισόδιο έχει βγει εδώ και πόσο καιρό σιγά το spoiler [...] Υπαρχουν κι αλλοι που δεν εχουν ξεκινησει τη σειρα ή που ειναι στις αρχες. Φαντασου καποιος που ειναι στο 1ο ή 2ο κυκλο, να μαθει οτι ο μπαρνευ θα παντρευτει τη ρομπιν (αν τη παντρευτει τελικα, γιατι μ αυτα που εχουμε δει..). Θα του χαλασει ολη τη σειρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα