Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παιζει αυτο.

Αμα αντικατασταθουνε τον ηπιανε...

Εδω ο chandler εκανε drugia,ποτα και δεν ξερω τι και πεσανε ολοι να τον σωσουνε μην παει η σειρα στον αγυριστο.

Εχουν καθιερωθει οι χαρακτηρες αμα τους αλλαξουν θα βγαλουν τα ματια τους...

Πιο πολύ ακούγετε για τον Neil Patrick Harris δηλαδή τον Barney και τον Jason Siegel δηλαδή τον Marshall παρά για τους άλλους μακάρι να μην τους αλλάξουν γιατί θα είναι και το τέλος φυσικά αλλά παίζουν πολύ οι φήμες στα ξένα σαιτ

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που λες απλά δεν παίζει.

ΌΛΟΙ έχουν υπογράψει μεχρι 8 σεζον!

Απλά αυτό που ειπώθηκε από τους σεναριογράφους μετά το φινάλε ήταν οτι θα ήθελαν να ξέρουν μέχρι τον Ιούλιο αν όντως είναι η τελευταία τους σεζον για να πουν στο κοινό οτι εδώ κλείνει ο κύκλος δείτε τα τελευταία επεισόδια.

Δημοσ.

Στο τελευταίο επεισόδιο που είδαμε την ρόμπιν με νυφικό πιστεύετε οτι τελικα παντρεύετε με τον μπάρνει η θα μας αλλάξουν πάλι την ιστορία;

Δημοσ.

NansyM το προηγούμενο ποστ σου, σβήστηκε ακριβώς επειδή αναφέρεις σπόιλερ της σειράς χωρίς να χρησιμοποιείς spoiler tag. Αυτήν την φορά θα σου κάνω έντιτ και θα στο βάλω εγώ, αλλά να έχεις στο νού σου πως γενικά δεν αποκαλύπτουμε πράγματα που έγιναν στην σειρά παρα μόνο μέσα σε spoiler tag.

Καλώς μας βρήκες. :rolleyes:

Δημοσ.

NansyM το προηγούμενο ποστ σου, σβήστηκε ακριβώς επειδή αναφέρεις σπόιλερ της σειράς χωρίς να χρησιμοποιείς spoiler tag. Αυτήν την φορά θα σου κάνω έντιτ και θα στο βάλω εγώ, αλλά να έχεις στο νού σου πως γενικά δεν αποκαλύπτουμε πράγματα που έγιναν στην σειρά παρα μόνο μέσα σε spoiler tag.

http://www.youtube.com/watch?v=gx4jn77VKlQ

Δημοσ.

Αν ηταν αντρας ειχε φαει ban επιτόπου.

Δημοσ.

Αν ηταν αντρας ειχε φαει ban επιτόπου.

Μπα, αλλιως θα ειχε ηδη μπαναρει όσα τα μελη του φορουμ γραφουν στο τοπικ του κινηματογραφου.

Δημοσ.

Ήμουν πολύ σκληρός λετε;

Βρε νανσάκι... βάλε και κανένα σπόιλερ βρε. Όχι για μένα... Εγώ το είδα. Για τους άλλους...

Δημοσ.

Νομίζω φαίνεται η διαφορά επιπέδου μεταξύ των mod, έτσι; Δεν χρειάζεται να μιλήσω άλλο....

Δημοσ.

Νομίζω φαίνεται η διαφορά επιπέδου μεταξύ των mod, έτσι; Δεν χρειάζεται να μιλήσω άλλο....

Απ'ότι φαίνεται πάντα υπάρχει ο good cop και ο bad cop... mrgreen.png

Δημοσ.

Το έβαλα το spoiler και τις δύο φορές δεν ξέρω γιατί δεν το εμφάνισε επίσης το επεισόδιο έχει βγει εδώ και πόσο καιρό σιγά το spoiler και επίσης αν θέλετε να με κάνετε ban κάντε το

Δημοσ.

...επίσης αν θέλετε να με κάνετε ban κάντε το

Χαχαχα! Αντιδραστικια!

Σιγα μην σε κρεμασουν κιόλας..! :mrgreen:

Δημοσ.

μην φοβασαι, οποιος τολμησει να σε κανει μπαν τηα περασει απο το πτωμα μου!!! φαλοκρατες μοντ του ινσομνια δεν σας φοβομαστε!!!!

Δημοσ.

μην φοβασαι, οποιος τολμησει να σε κανει μπαν τηα περασει απο το πτωμα μου!!! φαλοκρατες μοντ του ινσομνια δεν σας φοβομαστε!!!!

Ακούσατε κανένας δεν με αγγίζει έχω μπράβο να με προσέχει

Δημοσ.

[...] επίσης το επεισόδιο έχει βγει εδώ και πόσο καιρό σιγά το spoiler [...]

Υπαρχουν κι αλλοι που δεν εχουν ξεκινησει τη σειρα ή που ειναι στις αρχες.

Φαντασου καποιος που ειναι στο 1ο ή 2ο κυκλο, να μαθει οτι ο μπαρνευ θα παντρευτει τη ρομπιν (αν τη παντρευτει τελικα, γιατι μ αυτα που εχουμε δει..). Θα του χαλασει ολη τη σειρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...