Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είμαι τόσο αρρωστάκι, απλώς είμαι στη δουλειά και σκεφτόμουν αν σχολάσω νωρίτερα να πεταχτώ να το τσιμπήσω, για να μην πάω σπίτι και γυρίσω. :P

ναι αλλά είναι και μλκία να πέσεις σε ουρά, άσε που μπορεί να γίνει καμιά μλκια και να δώσουν την παραγγελία σου σε περίπτωση που δεν φτάσουν τα αντίτυπα :P

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

o blizzard downloader,σας βγαζει οτι πρεπει να κατεβουν 7.6Gb? Καποιοι λενε οτ θα επρεπε να ειναι 8.... Δοκιμασα τα βηματα που αναφερατε πιο πριν?

Να κανω setup απο το game disc?

Δημοσ.

Όχι μπορείς να βρείς και εσύ αν πας σε κάποιο από τα καταστήματα που είναι ανοιχτά με special event.

Δημοσ.
Όχι μπορείς να βρείς και εσύ αν πας σε κάποιο από τα καταστήματα που είναι ανοιχτά με special event.

Επειδή επικοινώνησα με πλαίσιο κα μου είπανε από αύριο το πρωί μόνο! εκτός και αν κάνω λάθος και δεν έχουν special event σε όλα τα καταστήματα πλαίσιο..Αν έχουν κοντά μου είναι να περάσω μια βόλτα..

Δημοσ.

sorry παιδες μολις τελειωσει ο downloader σας αργησε πολυ να ξεκινησει το install? δλδ ενοω ειναι εδω και κανα 10λεπτο στο 0% installing...

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από gameexplorers, είχε πολύ λαό στις 22:15. Κάνω εγκατάσταση :-D

Πάντως πέρα από παιχνίδια ξέρουν να φτιάχνουν και συσκευασίες οι πούστηδες ε?

braindebug αν πας νομίζω θα έχει. Πάρε ένα τηλεφωνάκι βέβαια για καλό και για κακό.

Δημοσ.

sorry παιδες μολις τελειωσει ο downloader σας αργησε πολυ να ξεκινησει το install? δλδ ενοω ειναι εδω και κανα 10λεπτο στο 0% installing...

Εμένα άργησε αρκετά πάντως σε σημείο να νομίζω πως είχε κολλήσει αλλά είπα "θα κάνω υπομονή" και μετά από κάααααααμποση ώρα ξεκίνησε

το θέμα είναι: τα 3 διαφορετικά .MPQE είναι έτοιμα; Δλδ δεν έχει κανένα την κατάληξη .part; Αν ναι τότε όλα είναι οκ, απλά περίμενε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...