Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και ξανά:

Κανα guest pass περισσεύει ρε παιδιά??

και έχω κατεβάσει το παιχνίδι και περιμένω ένα guest!!

Δημοσ.

εμένα μου αρέσει πολυ. κατάφερε να με κρατήσει να παίξω 10 ώρες non stop χωρίς να βαρεθώ και ο μόνος λόγος που το έκλεισα ηταν οτι εχω κάτι δουλειές.

^_^

Δημοσ.

Κανένα guest pass υπάρχει παιδιά ? Δεν θέλω να το αγοράσω αμέσως καθώς σε 6 μέρες ξεκινάει η εξεταστική... Θέλω να το δοκιμάσω κανένα 3ήμερο. Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Μια χαρά παιχνιδάρα είναι, απλά στο Normal είναι λίγο εύκολο..

Πιστεύω από το Nightmare και μετά θα ξεκινάει το πραγματικό ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Ειμαι στον Skeleton King υστερα απο 3 ωρες παιχνιδιου.Το παιχνιδι απλα τα σπαει , με κανει να θελω να το εξερευνησω απο ακρη σ ακρη, εινια ακριβως οπως το περιμενα, τα γραφικα το ιδιο ... Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης ολα ειναι ομαλα.Εχω wizard και τα σπαει !!!! Καλη συναιχεια σε ολους !

• Super Moderators
Δημοσ.

και ξανά:

Κανα guest pass περισσεύει ρε παιδιά??

και έχω κατεβάσει το παιχνίδι και περιμένω ένα guest!!

μια κακία, no offense plz

δεν φτάνει που δεν μπορούμε να μπούμε, έρχονται και τα guest accounts να χειροτερεύσουν την κατάσταση :P

Δημοσ.

εμένα μου αρέσει πολυ. κατάφερε να με κρατήσει να παίξω 10 ώρες non stop χωρίς να βαρεθώ και ο μόνος λόγος που το έκλεισα ηταν οτι εχω κάτι δουλειές.

^_^

αχ να ειχα την ηλικια σου και τον χρονο σου να παιζα και εγω ετσι ...το εχω παρει απο εχτες και μπηκα για λιγο πριν φυγω για δουλεια το πρωι μιση ωρα μονο και τωρα μεχρι να κοιμηθει ο μικρος δεν μπορω να μπω...

αααχχχ

^_^

αχ να ειχα την ηλικια σου και τον χρονο σου να παιζα και εγω ετσι ...το εχω παρει απο εχτες και μπηκα για λιγο πριν φυγω για δουλεια το πρωι μιση ωρα μονο και τωρα μεχρι να κοιμηθει ο μικρος δεν μπορω να μπω...

αααχχχ

Δημοσ.

Αχ, τι μου θυμίζετε... Εποχές Diablo 2, όπου πήρα το παιχνίδι στις 10 το πρωί, έβαλα να του ρίξω μια ματιά και σηκώθηκα κάποια στιγμή να πάω προς νερού μου. Είδα το ρολόι και κουφάθηκα, ήταν 8 το βράδυ και ούτε που είχα καταλάβει πώς πέρασε η ώρα... Αυτά πλέον μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, αφού δεν υπάρχει χρόνος.

Δημοσ.

Παιδια οταν τελειωσω το normal μετα τι γινεται ? παιζεις το επομενο επιπεδο απο την αρχη με τα ιδια quest,bosses,towns κτλ, απλα με την διαφορα οτι κρατας τον παικτη σ και τα τερατα πετανε καλυτερα οπλα ??? Δεν ειναι καπως βαρετο αυτο ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...