Str Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 και ξανά: Κανα guest pass περισσεύει ρε παιδιά?? και έχω κατεβάσει το παιχνίδι και περιμένω ένα guest!!
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 εμένα μου αρέσει πολυ. κατάφερε να με κρατήσει να παίξω 10 ώρες non stop χωρίς να βαρεθώ και ο μόνος λόγος που το έκλεισα ηταν οτι εχω κάτι δουλειές.
Gongor Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Κανένα guest pass υπάρχει παιδιά ? Δεν θέλω να το αγοράσω αμέσως καθώς σε 6 μέρες ξεκινάει η εξεταστική... Θέλω να το δοκιμάσω κανένα 3ήμερο. Ευχαριστώ
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μια χαρά παιχνιδάρα είναι, απλά στο Normal είναι λίγο εύκολο.. Πιστεύω από το Nightmare και μετά θα ξεκινάει το πραγματικό ενδιαφέρον.
Darkpipis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ειμαι στον Skeleton King υστερα απο 3 ωρες παιχνιδιου.Το παιχνιδι απλα τα σπαει , με κανει να θελω να το εξερευνησω απο ακρη σ ακρη, εινια ακριβως οπως το περιμενα, τα γραφικα το ιδιο ... Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης ολα ειναι ομαλα.Εχω wizard και τα σπαει !!!! Καλη συναιχεια σε ολους !
LRoi Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Παιχνιδάρα είναι. Monk να καμπανιάζει τους πάντες και τα μυαλά στα κάγκελα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 και ξανά: Κανα guest pass περισσεύει ρε παιδιά?? και έχω κατεβάσει το παιχνίδι και περιμένω ένα guest!! μια κακία, no offense plz δεν φτάνει που δεν μπορούμε να μπούμε, έρχονται και τα guest accounts να χειροτερεύσουν την κατάσταση
psilos1975 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 εμένα μου αρέσει πολυ. κατάφερε να με κρατήσει να παίξω 10 ώρες non stop χωρίς να βαρεθώ και ο μόνος λόγος που το έκλεισα ηταν οτι εχω κάτι δουλειές. αχ να ειχα την ηλικια σου και τον χρονο σου να παιζα και εγω ετσι ...το εχω παρει απο εχτες και μπηκα για λιγο πριν φυγω για δουλεια το πρωι μιση ωρα μονο και τωρα μεχρι να κοιμηθει ο μικρος δεν μπορω να μπω... αααχχχ εμένα μου αρέσει πολυ. κατάφερε να με κρατήσει να παίξω 10 ώρες non stop χωρίς να βαρεθώ και ο μόνος λόγος που το έκλεισα ηταν οτι εχω κάτι δουλειές. αχ να ειχα την ηλικια σου και τον χρονο σου να παιζα και εγω ετσι ...το εχω παρει απο εχτες και μπηκα για λιγο πριν φυγω για δουλεια το πρωι μιση ωρα μονο και τωρα μεχρι να κοιμηθει ο μικρος δεν μπορω να μπω... αααχχχ
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αχ, τι μου θυμίζετε... Εποχές Diablo 2, όπου πήρα το παιχνίδι στις 10 το πρωί, έβαλα να του ρίξω μια ματιά και σηκώθηκα κάποια στιγμή να πάω προς νερού μου. Είδα το ρολόι και κουφάθηκα, ήταν 8 το βράδυ και ούτε που είχα καταλάβει πώς πέρασε η ώρα... Αυτά πλέον μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, αφού δεν υπάρχει χρόνος.
Darkpipis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Παιδια οταν τελειωσω το normal μετα τι γινεται ? παιζεις το επομενο επιπεδο απο την αρχη με τα ιδια quest,bosses,towns κτλ, απλα με την διαφορα οτι κρατας τον παικτη σ και τα τερατα πετανε καλυτερα οπλα ??? Δεν ειναι καπως βαρετο αυτο ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Τελειώνεις το Normal και το ξαναπαίζεις στο Nightmare, μετά Hell και μετά Inferno.
Προτεινόμενες αναρτήσεις