Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν προλαβαινει τα τσεκαρει καθολου password .

Οτι password και να του βαλεις σου πεταει error 37 ..

ΓΚΡΡ και ειχα πει οτι θα το ελειωνα αποψε . :mad:

Δημοσ.

Εμένα ακόμα Error 37. Είναι για τα πανηγύρια οι άνθρωποι.

Και το χειρότερο είναι ότι με τη μλκια του always online drm δεν μπορείς να παίξεις ούτε single-player. ΕΛΕΟΣ. Μαρέσει που λέγανε κ εδω μέσα κάποιοι σιγά το πράγμα.

Αν ήταν wow όμως που παίρνουνε τα 13 το μήνα θα σου λεγα εγώ. Όταν τους έστελνες για αποχρέωση από τη συνδρομή των ημερών που δεν μπορούσες να παίξεις θα βρισκόταν λύση σε μισή ώρα.

Δημοσ.

Εμένα ακόμα Error 37. Είναι για τα πανηγύρια οι άνθρωποι.

Και το χειρότερο είναι ότι με τη μλκια του always online drm δεν μπορείς να παίξεις ούτε single-player. ΕΛΕΟΣ. Μαρέσει που λέγανε κ εδω μέσα κάποιοι σιγά το πράγμα.

Αν ήταν wow όμως που παίρνουνε τα 13 το μήνα θα σου λεγα εγώ. Όταν τους έστελνες για αποχρέωση από τη συνδρομή των ημερών που δεν μπορούσες να παίξεις θα βρισκόταν λύση σε μισή ώρα.

Όντως, είναι βλακεία το online. Δεν πίστευα ότι θα φτάναμε σε τέτοιο σημείο όμως...

Και εμένα δε μου άρεσε αλλά δεν είχα *τρελαθεί* κιόλας γιατί φανταζόμουν wow εμπειρία, δηλαδή σταθεροί servers με 80-100 ms.

Το είπα και πιο πάνω.

Αυτό μεγάλο φάουλ από blizzard.

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Κάποιος καλός τρόπος να αυξήσεις το crit chance με βάρβαρο?

Emeralds στα όπλα;

Tα σμαράγδια αυξάνουν το damage, εγώ μιλάω για πιθανότητα. Το μόνο που έχω δει είναι ένα passive skill και κάποια ελάχιστα bonuses σε όπλα.

anybody?

Δημοσ.

Aν θυμαμαι καλα,στο Hell mode που ειμαι εγω εχω δει αρκετες φορες items που να δινουν critical chance.. και παλι ρε c πηγαινε 60 πρωτα και μετα ανχωσου αν θα εχεις θεμα με το critical :P

Δημοσ.

Για wizard τι πρεπει να κοιταω εκτος απο intelligence γιατι

ψοφαω με μεγαλυτερη συχνοτητα απο τους αλλους .

• Super Moderators
Δημοσ.

vitality ίσως? για το HP :fear:

πήγα κι εγώ επιτέλους lvl 60, new bow με 50k Gold από AH, 15560dps :P

Δημοσ.

Ξεκίνησα με Demon Hunter και έχω το εξής θέμα:

κρατoύσα 1H crossbow με 16.8dps, 5-16d & 2-3 arcane. Στο συνολικό damage, στα stats μου (κάτω από strenght, vitality κτλ.) γράφει 24.28.

Βάζω και ένα 2ο, απλό 1H crossbow που μόλις βρήκα με 10.3dps, 2-11d και το σύνολο μου πέφτει στο 22.07.

Δεν θα έπρεπε το damage να έχει αυξηθεί ή έχω καταλάβει κάτι λάθος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...