Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

fo2glw.jpg

200 χιλιάρικα στο ah αγοράζοντας ότι έβρισκα μπροστά μου χωρίς να βλέπω καν τι έδιναν. απλά έβαλα 65 str , vit , all resistances και αγόραζα τα ποιο φθηνά απο 6 έως 50 χιλιάρικα. αποτέλεσμα? χωρίς να ξέρω τι αγοράζω , τι παίρνω και που πατάω να περνάω επάνω απο το act 1 για πλάκα... (με σοκαριστική στιγμή όταν με έραβαν 7 ή 8 λέιζερ και καθόμουν και πατούσα revenge revenge revenge)....

ο λόγος που το έκανα ήταν να δω τελικά πόσο επιστήμη είναι αυτός ο βάρβαρος που τόσο πολύ ακούγεται... τελικά είναι πολύπλοκοοοοοοοοοοο

γι' αυτό λέγεται βάρβαρος :)

για να μην την πολυψάχνεις..

ντου στο ψαχνό που λέμε :mrgreen:

πλάκα πλάκα και εγώ βάρβαρο ανεβάζω..

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Act1 μετά το Nerf...

Grats...

Pre-Patch με αυτά τα στατιστικά ήσουν οριακά στο act2

Δε νομίζω να κλαίγεται κανείς Barbarian πλέον.

Παρόμοια πράγματα stackarontas Dexterity έκανες με τον DH και σκότωνες Diablo prepatch κάνω λάθος?

Δημοσ.

Ρε παπάρα τι ώρα είναι αυτή.

Εντάξει όλοι πλέον το facerollaroyn μέχρι το act2 το παιχνίδι.Εκεί στο act3 ζορίζει το πράγμα.

Πρέπει να μπει το pvp. Μόλις μπει , θα αποκτήσει και άλλο νόημα το παιχνίδι.

Δημοσ.

Εντάξει όλοι πλέον το facerollaroyn μέχρι το act2 το παιχνίδι.Εκεί στο act3 ζορίζει το πράγμα.

Πρέπει να μπει το pvp. Μόλις μπει , θα αποκτήσει και άλλο νόημα το παιχνίδι.

And fixed :P

Χθες btw με ολα αυτα που εγιναν με το ΑΗ δεν νομιζω να με χαλασε,κερδισα τα bid που ειχα βαλει δλδ ενα amulet me 120str/5.5crit/60%dmg για 400κ και κατι pants με 310 συνολικο vit/60AR/233armor/70str για 300κ :mrgreen:

Btw jimare δοκιμασε με 2Η weapon αλλη η αιγλη με ενα 1300αρι weapon (κατω το βρηκα :P) οπου ριχνεις τα πιο πολλα mobs μεχρι το act 2 μονοχιτα xD ACt 3 δεν δοκιμασα.. αλλα το revenge 330k critical δεν μας χαλαει καθολου :mrgreen: Eτσι νοιωθεις οτι παιζεις BARBARIAN! :devil:

Δημοσ.

And fixed :P

Χθες btw με ολα αυτα που εγιναν με το ΑΗ δεν νομιζω να με χαλασε,κερδισα τα bid που ειχα βαλει δλδ ενα amulet me 120str/5.5crit/60%dmg για 400κ και κατι pants με 310 συνολικο vit/60AR/233armor/70str για 300κ :mrgreen:

Btw jimare δοκιμασε με 2Η weapon αλλη η αιγλη με ενα 1300αρι weapon (κατω το βρηκα :P) οπου ριχνεις τα πιο πολλα mobs μεχρι το act 2 μονοχιτα xD ACt 3 δεν δοκιμασα.. αλλα το revenge 330k critical δεν μας χαλαει καθολου :mrgreen: Eτσι νοιωθεις οτι παιζεις BARBARIAN! :devil:

Νομιζω προτιμω πολυ περισσοτερο το DW. Αφενος νιωθω οτι θα χασω απειρο aspeed και αφετερου πολυ 150% crit damage. Ηδη βαραω 280k revenge ;p.

Μπορει να εχεις και δικιο παντως δε ξερω. Αν καποια στιγμη πεσει στα χερια μου κατι καλο θα το δω αλλα νομιζω πρωτα θα δοκιμασω throw barb που φαινεται απειρα OP.

• Super Moderators
Δημοσ.

άσε τρώω κάτι φρίκες αυτή την βδομάδα και ξυπνάω 6:30 κάθε μέρα...

Δημοσ.

Νομιζω προτιμω πολυ περισσοτερο το DW. Αφενος νιωθω οτι θα χασω απειρο aspeed και αφετερου πολυ 150% crit damage. Ηδη βαραω 280k revenge ;p.

Μπορει να εχεις και δικιο παντως δε ξερω. Αν καποια στιγμη πεσει στα χερια μου κατι καλο θα το δω αλλα νομιζω πρωτα θα δοκιμασω throw barb που φαινεται απειρα OP.

Δεν εχω ακομα τοσο καλο gear εγω γαμω >.< Ποσο Dps εχεις unbuff? Ναι ειναι πολυ Fun ο throw Barb αλλα παλι δεν τον συνεχισα ετσι γιατι.χμμμ,δεν ειχα gear xD Πλακα πλακα τωρα με 40% crit/320% crit dmg παιζει να αξιζει ανετα. Ι will also give a try B)

Δημοσ.

Τωρα κρατα τα ιδια stats και κανε το dps σου 50k+ να μας πεις ποσο κοστιζει ;p.

έχεις 50k με 45k hp - 800 to all ? Oo γιατί ξέρω ότι με 14-17κ καθαρίζεις τα πάντα (και diablo)

Δημοσ.

Ναι. Παιζω DW με 850res 42k hp και 55k dps unbuffed.

Σε σχεση με το το throw barb ειδα κατι κουλα video με stats χειροτερα απ τα δικα μου να κανουν χοντρη ζημια και να μη σε νοιαζει το fury καν. Βεβαια φαινεται λιγο βαρετο να πω την αληθεια αλλα ηταν OP.

Edit: Υποθετω καθαριζεις τα παντα απλα το θεμα ειναι με τι ταχυτητα και ποσο fun σου προσφερει. Δε νομιζω οτι το να βγαλεις τον diablo σου προσφερει κατι σε σχεση με ενα 15min full act 2 run πχ.

Φιλε αφου εχεις 5 φραγκα βλεπω μπορεις να ξεκινησεις προς DW/crit build. Νομιζω θα το διασκεδασεις και με 17m λογικα μπορεις να παρεις τα αρχικα item για να εισαι viable αν ψαξεις καλα και ασε που θα εχεις χωρο μετα για καλα upgrades με 10m ανα αντικειμενο που υποθετω στον DH δε το εχεις.

Δημοσ.

απλά έλεγα να πήγαινα με το σταυρό στο χέρι μιας και χθες πήγα 60 (για πλάκα) και να έπαιζα με το κλασικό τρόπο σπάτουλα + τηγάνι (1h + shield) για το armor και να "follow the trent" το αστείο είναι ότι εάν κάτσω σήμερα και δώσω άλλα 150-200 θα ξανά αναβαθμίσω όλο το gear με ένα 20% μιας και απλά οι επιλογές μου ήταν λάθος λόγο βιασύνης αλλά απλά ήθελα να δω τι θα κάνω. άρα για αρχή και με 1h + shield δεν με χαλάει να δω τι μπορώ να farm και έως που. Με έκανε εντύπωση τι πλάκα είχε να κάθεσε στα σκατά και να μην στεναχωριέσαι τόσο... εσύ λες να πάμε 50/50 str / vit + ressistances + 2x 1h weaps

ps1: έχω 17 όπου πάνε στα 19-20 με αυτά που έχω για πούλημα + κανα 50άρικο στο rmah

Δημοσ.

Act 2 φαρμαρεις με μια normal ταχυτητα με τα stats σου, kulle θα σκιστεις για να τον βγαλεις, belial μονο αν σε κανει καποιος carry.

Οχι 50/50 str/vit με την καμια. 70/30 str/vit.

Αντι για 65 AR 60 str 60 vit μπορεις να ψαχνεις για 50+AR 120str 0+vita. Ακομη και καποια φτηνα items χωρις πολλα πολλα απλα 250 str 200 vita και τιποτα αλλο. Γενικα μη κολλας στο AR. 800 ειναι καλα.

Crit chance οπου μπορεις και crit dmg.

Η μεταβαση δε χρειαζεται να γινει κατευθειαν. Κανενας δε σε εμποδιζει να συνεχισεις 1h+shield μεχρι να φτασεις τα crit εκει που θες και μια χαρα δουλευει το crit και με shield (υπαρχουν φτηνες shields με 7.5-10% crit chance μεχρι να βρεις chance απο αλλα items).

Δημοσ.

καμία stormshield 25-29% block όχι λες ε? κρίμα και έλεγα να το παίξω μάγκας με το ταψί... άντε να δούμε

Θες και stormshield με μία μέρα 60 κουλούρι! Βολέψου με καμία Sacred shield προς το παρόν και πολύ σου είναι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...