Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτα οτι βγαινει ευκολα βγαινει. Αλλα δεν ειναι για farmαρισμα ακομη. Για να στο πω ξεκαθαρα υπαρχουν packs που χρειαζομαι 2 wotb για να τα βγαλω οποτε εχουμε θεμα στην ταχυτητα και επισης ειναι εκεινοι οι μπασταρδοι οι σκελετοι με τα 2handed axes που γαμ@ν κεφαλι. Γενικα πολυ ενοχλητικα creeps.

Θελω να πω οτι δεν ειναι εξισου αποδοτικο με act 2 οπου ριχνω με το wotb 2 elite packs μαζι οποτε δε πολυαξιζει. Μη ξεχνας οτι η act 3 ειναι για ranged ενω η 2 για melee βαση των creep mechanics.

Παντως ειμαι κοντα. Αν καταφερω να προσθεσω ειτε λιγο loh ή λιγο dps ή κατι σε defence νομιζω θα ειμαι παρα πολυ ανετος και για farmαρισμα. Ενδεχομενως και με ενα διαφορετικο skill built (throw barb ισως?).

Δημοσ.

jim σε αυτο το build θα έπαιρνα weapons με LoH+socket με 300 LoH το καθένα

και θα θυσίαζα μόνο το crit dmg

έτσι πιστεύω είναι πιο βατό

Δημοσ.

Σαφως και εχει

Τα 1,4 βαρανε πιο γρηγορα αλλα healαρεσαι και πιο γρηγορα με το Loh

Αν βρεις βεβαια με αντιστοιχα stats κ dps

Δημοσ.

είχα την εντύπωση ότι 1.2 είναι πιο γρήγορο από το 1.4

Nope, 1.2 σημαινει οτι χτυπας 1,2 φορες το δευτερολεπτο και το 1,4 το αντιστοιχο

Για αυτο axes,maces και spears ειναι πιο αργα ενω swords και daggers πιο γρηγορα

Δημοσ.

Οχι λυπαμαι δε θυσιαζω 150%crit για 400loh στα σιγουρα.

Δε χαραμιζω 10-20% dps για 1% life per hit. Αν μπορεσω να τα συνδιασω εχει καλως

Δημοσ.

Ενα μεγάλο μπράβο μπράβο στην Blizzard απο μένα! (δεν το λέω ειρωνικά..) Έλεγα να σκάσω 3m για ενα crossbow σήμερα, οπότε μπήκα να μαζέψω κανα φράγκο παραπάνω γιατί μου λείπανε κατι ψιλά, και τελικά πρώτο μου drop ήταν ένα με 1180dps στο act2 inf. Νταξει θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο...

Δημοσ.

Το ολο build βασιζεται στο dps δηλαδη να τα σκοτωσεις πριν σε σκοτωσουν. Το loh προφανως μπορει να βοηθησει απλα ή θα σκασω τα μαλλια μου για να βρω 150% crit+loh ή θα χασω dps που ειναι το core του ολου build.

Γενικα η ισορροπια μεταξυ defence/dps παραειναι λεπτη οταν παιζεις DW και πολυ σπανια θα ανεβασεις τοσο defence οσο και dps οποτε απλα ψαχνεις το πιο αποδοτικο.

Δημοσ.

νομιζω τσαμπα κοπος!με 30k dps,50hp και 1 k loh και πιο φθηνα θα σου εβγαινε και θα ειχες ριξει τον diablo μεχρι τωρα!

pre patch με αυτο το build δυσκολα θα εριχνες ακομα και τον butcher!

Δημοσ.

http://osarena.net/news/h-blizzard-banare-olous-tous-christes-linux-apo-tous-servers-tou-diablo-iii.html

Δεν μπορω να κανω καλα 2 φιλαρακια που τοσο οργισμενους ειχα καιρο να τους δω,και παιζανε τουλαχιστον 5ωρα καθε μερα και τωρα φαγανε ban -.- Αν ειναι δυνατον ομως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...