Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευτυχως ειμαι γυναικα :D

ευτυχως που εισαι γυναικα  για μας , δυστυχως για σενα

πλακα κανω μαργαρετττττ :-)

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

2-4 μηνων  ειναι υπο πολλες προυποθεσεις με την πιο σημαντικη απο πιο ποσοστο λιπου ξεκινας και τι σχεση εχεις με το φαγητο . Σε καθε περιπτωση  αυτο που λες ειναι η εξαιρεση και αφορα ελαχιστους το συνηθες ειναι μινιμουμ ενα χρονο .

Αυτα ειναι γυναικεια :P

Μιλαμε για καποιον που ξεκιναει κοντα στο 15 και εχει μυικη μαζα... Ο τυπος εχει 2 pack οποτε μπορει να ειναι και κατω απο 15. Εδω και η αγωνιστκη προετοιμασια για natural bodybuiders (το κοψιμο) κανα 4μηνο κραταει και αυτοι πανε για 5% οχι για 10.-12 που θελει ενα sixpack. Φυσικα δεν ξεκινανε απο 15 αυτοι, ενδεικτικο ειναι το παραδειγμα.

Φυσικα εννοειται οτι ολες οι θυσιες θα γινουνε και η ζυγαρια θα πεσει πολυ, και cardio και πολυ κοπος στην προπονηση.

Γιατι να παρειςνα χρονο; Δυο κιλα τον μηνα χανονται ευκολα διατηροντας την μυικη μαζα.. Ποσα κιλα να χασει πια.

Δημοσ.

Μιλαμε για καποιον που ξεκιναει κοντα στο 15 και εχει μυικη μαζα... Ο τυπος εχει 2 pack οποτε μπορει να ειναι και κατω απο 15. Εδω και η αγωνιστκη προετοιμασια για natural bodybuiders (το κοψιμο) κανα 4μηνο κραταει και αυτοι πανε για 5% οχι για 10.-12 που θελει ενα sixpack. Φυσικα δεν ξεκινανε απο 15 αυτοι, ενδεικτικο ειναι το παραδειγμα.

Φυσικα εννοειται οτι ολες οι θυσιες θα γινουνε και η ζυγαρια θα πεσει πολυ, και cardio και πολυ κοπος στην προπονηση.

Γιατι να παρειςνα χρονο; Δυο κιλα τον μηνα χανονται ευκολα διατηροντας την μυικη μαζα.. Ποσα κιλα να χασει πια.

Αν μιλας αποκλειστικα για αυτη την περιπτωση ισως ...

Δημοσ.

Ψόφησα κάθε μέρα για μπάνιο, 2 μήνες τώρα. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου λέμε, πολύ -και ύπουλη- κούραση η θάλασσα -ειδικά αν έχεις για "μπρατσάκια" ένα παιδί σε κάθε χέρι  :-D

(τώρα μου ρίχνει ιντερνετικές μπούφλες ο Φώτης, στάνταρ λέμε  B) )

• Like 2
Δημοσ.

Ψόφησα κάθε μέρα για μπάνιο, 2 μήνες τώρα. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου λέμε, πολύ -και ύπουλη- κούραση η θάλασσα -ειδικά αν έχεις για "μπρατσάκια" ένα παιδί σε κάθε χέρι  :-D

(τώρα μου ρίχνει ιντερνετικές μπούφλες ο Φώτης, στάνταρ λέμε  B) )

Eτσι χτυπα εκει που ποναει ,γιατι δεν τα εχουμε ολα λυμενα και πρεπει να δουλευουμε ...

• Like 2
Δημοσ.

Eτσι χτυπα εκει που ποναει ,γιατι δεν τα εχουμε ολα λυμενα και πρεπει να δουλευουμε ...

Πέρα από την πλάκα, κι εγώ δουλεύω. Και καλοκαιρινά μαθήματα έχω και ετοιμάζω νέα μεθοδολογία για να βελτιώσω την εκπαίδευση που παρέχω και ετοιμάζω δικό μου βιβλίο για τα προφορικά+γραπτά των πτυχιακών τάξεων και και και... Γενικά, ξεκουράζομαι όταν δουλεύω, όχι όταν κάθομαι. 

Έχω όμως το πλεονέκτημα να ζω δίπλα στη θάλασσα + μικρά παιδιά κι αυτός είναι ο λόγος που πάω κάθε μέρα για μπάνιο. :)

• Like 5
Δημοσ.

Τσεκαρα την μια απο τις συνταγες της Δημητρας, αυτη με το παγωμενο γιαουρτι. Το φαγα ομως μετα την προπονηση. Το χα φτιαξει με γιαουρτι, ενα σκοοπ πρωτεινης και μια μπανανα. (Δεν εβαλα αμυγδαλα, oats, γλυκαντικο).

Λογω του γιαουρτιου καθυτερησε η πρωτεινη να μπει στο συστημα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...