gatokoritso Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 ειπε να εχει heart rate monitor.αυτο που εχω κανει και για τρεξιμο εχει χρονομετρα και τετοια..να μην πω οτι ειναι μαπα? 2
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Κλασσικος Μαραθωνιος της Αθηνας θα γινει στις 19/11, Καλλιμαρμαρο. Στα πλαισια αυτου την ιδια μερα εχει και αγωνες 5χλμ και 10χλμ εγω θα παω στων 5. 5 το πρωι ξυπνημα...ετσι θα ξυπναγα κ εγω αυριο αλλα ο Θεος με λυπηθηκε. Υπαρχει μια περιπτωση να μου πουν το Σαββατο να μαι 7:30 στον Υμμητο...ελπιζω να το γλιτωσω 1
Star_Light Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Κλασσικος Μαραθωνιος της Αθηνας θα γινει στις 19/11, Καλλιμαρμαρο. Στα πλαισια αυτου την ιδια μερα εχει και αγωνες 5χλμ και 10χλμ εγω θα παω στων 5. 5 το πρωι ξυπνημα...ετσι θα ξυπναγα κ εγω αυριο αλλα ο Θεος με λυπηθηκε. Υπαρχει μια περιπτωση να μου πουν το Σαββατο να μαι 7:30 στον Υμμητο...ελπιζω να το γλιτωσω Eλα ρε εχει και τοσο μικρους??? καλη φάση. Ειναι πολυ ωραια να ξυπνάς τέτοια ωρα αλλα δεν ειναι για κάθε μέρα. Κοιμασαι 9-10 σηκωνεσαι 5 τρώς και 7 εισαι στο γήπεδο με ηρεμια και δροσούλα να κάνεις οτι γουστάρεις. Το απογευμα πλακώνει κοσμος και τρολάρεται η κατάσταση. Απο την άλλη να τρέχω μετα τις 9 με τον ηλιο κατακέφαλα δεν το ψήνω καθολου. Στον Αγιο Κοσμα στο παρκάκι έχει πάει κανεις για τρέξιμο? μονο εκει αξιζει να τρέξεις το πρωι. Καθε γυρος ειναι 2.5 χλμ
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Αγιο Κοσμα εχω παει και θα ξαναπαω την αλλη βδομαδα. Ποιο παρκακι λες; Εκτος απο το ταρταν ειναι ωραια και να τρεχεις στον "πεζοδρομο" που ειναι κατα μηκος των εγκαταστασεων, περναει απ ολα τα γηπεδα, εχει δεντρα .. Ωραια φαση.
Akis1914 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά..Απολογισμός μετά τις διακοπές,+5 κιλά σε 20 μέρες(πως τα κατάφερα πάλι).Χθές ξεκίνησα γυμναστήριο πάλι με τον μπρο και πήγε καλύτερα απο οτι περίμενα.front και back squat στα 80 και 85 κιλά 5ρες πολύ easy.Περίμενα πρώτη μέρα μετά απο ένα μήνα αποχής να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου.Χθές μου κόλλησε στο μυαλό να ξανα αρχίσω τον ακοντισμό.Επειδή εδώ Κύπρο (Λεμεσό συγκεκριμένα μένω) δεν ξέρω προπονητές κλπ αν γνωρίζει κανέις τπτ να με ενημερώσει.Άλλοι λένε που πας στα 29 να ασχοληθείς είσαι μεγάλος,αλλοι λένε πανε για το χαβαλέ.Θα δείξει.Καλό χειμώνα. 5
Star_Light Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Αγιο Κοσμα εχω παει και θα ξαναπαω την αλλη βδομαδα. Ποιο παρκακι λες; Εκτος απο το ταρταν ειναι ωραια και να τρεχεις στον "πεζοδρομο" που ειναι κατα μηκος των εγκαταστασεων, περναει απ ολα τα γηπεδα, εχει δεντρα .. Ωραια φαση. Αυτο που ειναι κοντα στην ΜΥΚ την μονάδα υποβρυχιων αποστολών του λιμενικού. Εχει πιο κάτω μια πινακιδα που λέει κεντρο νεοτητας ή κάτι τέτοιο έχει και ενα μεγαλο γηπεδο εκει στιβου που κάνει προπονησεις η εθνική ομαδά? κατι τέτοιο ακουσα.
Antwni Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 δεν θα τρέξω το Νοεμβριο αλλα γενικά τρέχω απο μονος μου .... αμα δεν πάω για τρεξιμο θα κάνω κοιλιακους καμψεις και μονοζυγο Ραχιαίους?no? Eλα ρε εχει και τοσο μικρους??? καλη φάση. Ειναι πολυ ωραια να ξυπνάς τέτοια ωρα αλλα δεν ειναι για κάθε μέρα. Κοιμασαι 9-10 σηκωνεσαι 5 τρώς και 7 εισαι στο γήπεδο με ηρεμια και δροσούλα να κάνεις οτι γουστάρεις. Το απογευμα πλακώνει κοσμος και τρολάρεται η κατάσταση. Απο την άλλη να τρέχω μετα τις 9 με τον ηλιο κατακέφαλα δεν το ψήνω καθολου. Στον Αγιο Κοσμα στο παρκάκι έχει πάει κανεις για τρέξιμο? μονο εκει αξιζει να τρέξεις το πρωι. Καθε γυρος ειναι 2.5 χλμ Όταν λες τρολλάρεται, εννοείς γαμιέται αλλά είπες να το πεις πιο κόσμια?
Star_Light Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ραχιαίους?no? Όταν λες τρολλάρεται, εννοείς γαμιέται αλλά είπες να το πεις πιο κόσμια? Kαι ραχιαιους εννοειται ... τρολαρεται εννοω οτι γινεται το έλα να δεις ο ένας παιζει μπάλα και μπαινει μεσα στο ταρτάν ο αλλος ηρθε με ποδηλατο οι αλλοι πανε περπατόντας στα αριστεροτερα κουλουάρ που ειναι κανονικα για αυτους που τρέχουν κτλπ 1
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δε γνωριζω που ειναι η MYK... Η εθνικη κανει προπονησεις σ ενα μεγαλο γηπεδο ποδοσφαιρου το οποιο βρισκεται μεσα στο αθλητικο κεντρο και κοντα στο γηπεδο του στιβου..
Star_Light Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δε γνωριζω που ειναι η MYK... Η εθνικη κανει προπονησεις σ ενα μεγαλο γηπεδο ποδοσφαιρου το οποιο βρισκεται μεσα στο αθλητικο κεντρο και κοντα στο γηπεδο του στιβου.. Ωραια εκει ειναι το γηπεδο του στιβου που διπλα έχει και κλειστα γηπεδα ενοργανης ή για πινγκ πονγκ αν ειδα καλά ... γυρω γυρω απο εκει έχει ενα παρκάκι αυτο σου λέω 1
yannis27gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 -Τα αυγα τα χτυπαω στο συνολο εξαρχης, ή σκετα σαν να εκανα ομελετα και μετα ανακατεμα με τα υπολοιπα? -Αλευρι δεν θελω να βαλω, θα βαλω πιτουρο βρωμης που προταθηκε εναλλακτικα. -Baking powder δεν μου καθε καλα, αυτη η αντιδραση διοξειδιου του ανθρακα που συνεισφερει στο ουσκωμα λιγο για χημεια μου κανει.. Μηπως το βλεπω λαθος? Ενώ η υπόλοιπη διαδικασία ψησίματος τι είναι; Λατινικά; Οτιδήποτε έχει να κάνει με μαγείρεμα εμπεριέχει χημεία. Άμα σε χαλάει, γύρνα το στην ωμοφαγία, δε θα είσαι ο μόνος . ------------------------------- Ποτέ, μα ποτέ, μην κάνετε προπόνηση μετά απο σεξ. Ούτε η προπόνηση θα βγει σωστά, χώρια που δε θα μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας μετά. -------------------------------- Τις τελευταίες 2 μέρες, έτσι για πλάκα, ζυγίστηκα αμέσως πριν κοιμηθώ και αμέσως μόλις ξύπνησα. Και τις 2 μέρες ήμουν -1 κιλό. Γουάου. 1
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ενώ η υπόλοιπη διαδικασία ψησίματος τι είναι; Λατινικά; Οτιδήποτε έχει να κάνει με μαγείρεμα εμπεριέχει χημεία. Άμα σε χαλάει, γύρνα το στην ωμοφαγία, δε θα είσαι ο μόνος . ------------------------------- Ποτέ, μα ποτέ, μην κάνετε προπόνηση μετά απο σεξ. Ούτε η προπόνηση θα βγει σωστά, χώρια που δε θα μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας μετά. -------------------------------- Τις τελευταίες 2 μέρες, έτσι για πλάκα, ζυγίστηκα αμέσως πριν κοιμηθώ και αμέσως μόλις ξύπνησα. Και τις 2 μέρες ήμουν -1 κιλό. Γουάου. ζυγισμα παντα το πρωι με το που ξυπνησουμε και μετα το κατουρημα φυσικα χωρις ρουχα 1
Mau-Maus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 εμενα η διαφορα ειναι παντα - + 1 κιλο πρωι - βραδυ ! 88 δηλαδη δειχνει το πρωι και 89 το βραδυ ! οποτε ειμαι 88 μισο evabb!! εσυ εδω? γιατι οχι ? κατσε μηπως και γεμισετε ταξι σιγα σιγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις