Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια

Φιλος ψαχνει βιβλιο σχετικα με ασκηση και διατροφη, δεν ειναι και πολυ του ψαξιματος στο νετ,
αλλα γενικα ασχολειται πολυ με γυμναστικη καθε ειδους και προσεχει την διατροφη του.

Εχουμε καμια καλη προταση ?

Thanks

Μπορεί για αρχή να κοιτάξει το burn the fat feed the muscle του Tom Venuto. Είναι οκ για αρχάριο μιας και έχει αρκετά απλά πράγματα μέσα. Ας κοιτάξει την πιό καινούργια έκδοση.

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

ξερω οτι θα ειναι η πρωτη φορα που το ακουτε και ειναι λιγο κουλο αλλα πρεπει να ριξω λιπος και μυς !!! πρεπει να πεσω 2-4 κιλα!

Δημοσ.

νικος - φωτης ολοσωστοι ! απο την πρωτη μερα που ηρθα εδω ενα πραγματα λεω ..

βραστε βρε  το αυγουλακι σας να φατε και καντε την προπονησουλα σας !

ποσες φορες εχω πει αφηστε τις ζυγαριες , αφηστε τα μπλοκακια μη μπερδευετε το μυαλουδακι σας με νουμερα κ ενα σωρο αχρηστα πραγματα κ απλα καντε προπονησουλα ! τρωγοντας καλα και κανοντας προπονηση βελτιονομαστε .. συνηθιζει ο οργανισμος μας  την δοκιμασια και παει μπροστα ! ουτε με νεες συνταγες ουτε με καινουργιες ζυγαριες παμε μπροστα ..

Δημοσ.

Καλημερα παιδια

Φιλος ψαχνει βιβλιο σχετικα με ασκηση και διατροφη, δεν ειναι και πολυ του ψαξιματος στο νετ,
αλλα γενικα ασχολειται πολυ με γυμναστικη καθε ειδους και προσεχει την διατροφη του.

Εχουμε καμια καλη προταση ?

Thanks

με κλειστα τα ματια

diagonismos-dwro-vivlos-fitness-Men%E2%8

πιο κατανοητα ακομη και για τον πιο αρχαριο δε θα τα βρει πουθενα ! τα παντα ολα κ για προπονηση κ για δατροφη !
15 ευρο - για μενα η αξια του ειναι πολυυυυυυ μεγαλυτερη ...

θα το πω αλλη μια σε ολους 
βρειτε το σε ενα περιπτερο κ ξεφυλλιστε το να δειτε τι εχει μεσα , δεν υπαρχει περιπτωση να μη δωσετε τα 15 εωρο να το αγορασετε !
Δημοσ.

με κλειστα τα ματια

Το εχω αλλα δεν ξερω που…

πιο κατανοητα ακομη και για τον πιο αρχαριο δε θα τα βρει πουθενα ! τα παντα ολα κ για προπονηση κ για δατροφη !

Το εχω αλλα δεν ξερω που…

Δημοσ.

με κλειστα τα ματια

θα το πω αλλη μια σε ολους 
βρειτε το σε ενα περιπτερο κ ξεφυλλιστε το να δειτε τι εχει μεσα , δεν υπαρχει περιπτωση να μη δωσετε τα 15 εωρο να το αγορασετε !

κατι αντιστοιχο και για μας τα θηλυκα?? :P

Δημοσ.

μαργαριτα παρτο με κλειστα τα ματια !

περα απο προπονηση για ολα τα σταδια και για απιστευτες ασκησεις που δειχνει μεσα εχει κ ενα σωρο συνταγες ..

βρες το κ θα με θυμηθεις , τα λεφτα που κοστιζει ειναι αστεια γι αυτα που προσφερει !

ειναι πολυτελειας το βαζεις στην βιβλιοθηκη σου και το εχεις μια ζωη ...

σκεψου οτι εγω που ειμαι μια ζωη της πραξης και οχι της θεωριας ειναι απο τα λιγα που λεω οτι αξιζει τα λεφτα του 100%

Δημοσ.

οχι ειναι για ολα τα σταδια ! δειχνει ασκησεις που μπορουν να τις κανουν ολοι !

για σενα ειναι καλυτερα κι ολας γιατι στις φωτο τις δειχνουν αγορακια :)

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Τηρείς πρόγραμμα και σε γυμναστική και σε φαί και διαθέτεις και χρόνο.

σε γυμναστικη ναι αλλα δεν κανω τη γυμναστικη που θελω

για το φαι δεν μιλαω καν!! εχω φαει απειρα ολο το καλοκαιρι οσο για τον καιρο που ελειπα δεν μιλαω για το οτι εφαγα!!

ενα πραγμα θα σου πω! ειμαι χονκ κονκ και λεω θα φαω την πρωτη μαλακια που θα βρω μπροστα μου ε επεσα σε πιτσα σοκολατα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...