Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φωτη αν μπορεις να κανεις μια ερωτηση στο μαγαζι θα βοηθουσες! Πηρα πριν λιγες μερες μια ζωνη υδροδοσιας της salomon την xr energy και στο site τους λεει οτι εχει θεση για να βαζεις τον αριθμο συμμετοχης.. Αλλα δε βρισκω που σκατα μπαινει! Αν μπορεις να ρωτησεις..

ok θα ρωτησω αυριο .

Sent from my ipad4 using Insomnia

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

deload.. Ποδια...

Χτες δουλευα μεχρι της εφτα, σχεδον δωδεκα ωρες..

Ερχομαι αλλαζω και παω για προπονηση...

Σημερα, καθομαι στο κρεβατι, σηκωνομαι και δεν μπορω να σκυψω, να βαλω παντοφλες...

Χτες ομως το δωσα και καταλαβε..ειχα κατι μνευρα..τα βγαλα εκει

• Moderators
Δημοσ.

Κατι που παρατηρησα πριν λιγο και γελαω

24fkzn9.jpg

και το παρακατω ειναι δικο μου με μια..μικρουλα διαφορα :-D

ayt6vp.jpg

@Spect~

Το ψηνω για νεο ζευγαρι παπουτσια για τρεξιμο, κανε ενα κοπο εαν μπορεις να μου πεις μαρκα/μοντελο του νεου αποκτηματος σου.

• Like 5
Δημοσ.

Ρε παιδάκια έκανα μια παραγγελία από sportshoes από τις 5 του μηνού (ήρθε και email επιβεβαίωσης) αλλά ακόμα να τα τραβήξουν από το λογαριασμό μου τα χρήματα. Λογικό?

• Moderators
Δημοσ.

Τονι μέσω πειπαλ το έκανες; αν έχει θέμα το πειπαλ τους.εγω πλήρωσα απευθείας με κάρτα.

Hoka one one Clifton είναι.

Το γόνατο ξαφνικά από εχτές το βράδυ είσαι σαν να μην έχω τίποτα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μμμ ναι paypal. Έστειλα μαιλ και θα δούμε πως θα πάει. Ήμαρτον όμως αν έχει πρόβλημα

Επεξ/σία από tony81
Δημοσ.

Τονι μέσω πειπαλ το έκανες; αν έχει θέμα το πειπαλ τους.εγω πλήρωσα απευθείας με κάρτα.

Hoka one one Clifton είναι.

Το γόνατο ξαφνικά από εχτές το βράδυ είσαι σαν να μην έχω τίποτα

Κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα είναι το παπούτσι που θα αγοράσω. Αναμένω review για τα Kinvara 5 από τον Φώτη και αποφασίζω.

• Like 1
Δημοσ.

@wizzy: Ρε φίλε, 8 ώρες ποδήλατο; Εγώ 8 ώρες ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ :) Μεγάλο respect από μένα!

@aekoriginal21: Έτσι ακριβώς είναι. Οι αρχάριοι και οι άσχετοι έχουν νταλκα να σηκώσουν "πολλά" κιλά και το κάνουν εντελώς λάθος με αποτέλεσμα ούτε το μυ να γυμνάζουν όσο πρέπει αλλά και να τρώει άπειρο ζόρι η μέση ή τα γόνατα, ανάλογα την άσκηση.

Δημοσ.

79 κιλά είμαι. Τα χιλιόμετρα κυμαίνονται, ανάλογα τις  διαλλειματικές που θα κάνω, από 30 - 42 την εβδομάδα.   

Δημοσ.

μην το ψαχνεις στο λεω με 100% σιγουρια γιατι ειχα και γω το ιδιο θεμα 2 βδομαδες πριν!

Μόλις μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο....Τώρα θυμηθηκαν

Δημοσ.

@wizzy: Ρε φίλε, 8 ώρες ποδήλατο; Εγώ 8 ώρες ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ :) Μεγάλο respect από μένα!

Ευχαριστώ Γιάννη!

• Moderators
Δημοσ.

αν και δεν κανεις πολλα χιλιομετρα θα σε βολεψουν! θελει λιγο μεχρι να τα συνηθισεις αλλα ολοι λενε οτι μετα απο αυτα δεν ξαναγυρνας σε κανονικα παπουτσια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...