bosei Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 ρε συ μπος το θεμα ειναι οι 60 θερμιδες η το ''ξυπνημα'' που κανουμε στον μεταβολισμο μας μεσω αυτης της λειτουργιας ? αν δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο κι μετρας τις θερμιδες τοσο + τοσο = τοσο το θερμιδικο μας οφελος τοτε δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε ! Maus δεν θα τα βρούμε πάλι και θα γράφουμε τσάμπα. Ας το αφήσουμε εδώ... 1
Mau-Maus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 μπος συμφωνω και δεν ειναι τιποτα προσωπικο ! ομως δεν ειναι θεμα να τα βρουμε , ουτε αν εχω δικιο εγω η εσυ ! αυτο που λεω ειναι παγκοσμιος γνωστο - δεν χωραει καμμια αμφισβήτηση - ειναι κατι σαν μαθημα νηπιαγωγιου για οσους ασχολουντε !
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 ο μεταβολισμος κρινεται και απο αλλους παραγοντες, οπως προβλημα σε ορμονες κτλ. επισης τα 6 γευματα δν λενε κατι, μπορει να κανω τοσα με χαλια υδατανθρακα και ο μεταβολισμος να χαλασει με αποτελεσμα να λιπωσω. δν υπαρχει δεδομενο, το καθε σωμα αντιδρα με διαφορετικο τροπο. σε μενα πχ ως skinny fat τα πραγματα ειναι γαμησετα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 φατε σωστα καντε γυμναστικη και ολα θα ρθουν μονα τους!! αιντε και πολυ το κουρασαμε 1
bosei Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μα ούτε εγώ το θεωρώ προσωπικό αλλά δεν θα τα βρούμε και ούτε στην ουσία. Όταν λες πιο πριν δεν με απασχολεί να μάθω κάτι καινούργιο και τώρα το ότι δεν χωράει αμφισβήτηση δεν ξέρω πως να συνεχίσω την κουβέντα. Θα αρχίσω να λέω για evidence based practice κλπ και μονος μου θα τα διαβάζω στο τελος 1
Mau-Maus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 1. ο μεταβολισμος κρινεται και απο αλλους παραγοντες, οπως προβλημα σε ορμονες κτλ. 2. επισης τα 6 γευματα δν λενε κατι, μπορει να κανω τοσα με χαλια υδατανθρακα και ο μεταβολισμος να χαλασει με αποτελεσμα να λιπωσω. 100% σωστη ! 1. ακριβως , και το να τον ξυπναμε τν μταβολισμο μας μεσω της πεψης ειναι ενας απο αυτους τους παραγοντες ! 2. ακριβως ! μιλαω για πολλα αλλα σωστα γευματα με βαση την πρωτεινη μιας και η αναπτυξη των μυων και το χασιμο του λιπους ειναι αλλος ενας βασικος παραγοντας για να καλυτερεψουμε τον μεταβολισμο μας ! οντως κουρασαμε και μονο να φανω ξερολας δεν θελω σορρυ
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 ο μεταβολισμος κρινεται και απο αλλους παραγοντες, οπως προβλημα σε ορμονες κτλ. επισης τα 6 γευματα δν λενε κατι, μπορει να κανω τοσα με χαλια υδατανθρακα και ο μεταβολισμος να χαλασει με αποτελεσμα να λιπωσω. δν υπαρχει δεδομενο, το καθε σωμα αντιδρα με διαφορετικο τροπο. σε μενα πχ ως skinny fat τα πραγματα ειναι γαμησετα. αυτό ειναι στο 1-2% των περιπτώσεων , στις υπόλοιπες ειναι λάθος διατροφή+άσκηση μπορεί κάποιος να τρώει και να γυμνάζεται με ζυγαριά και χρονόμετρο , σημειώσεις κλπ και να έχει 100% κακό αποτέλεσμα ο λόγος? γιατι ακολουθεί 100% λάθος δρόμο άσχετα αν τον ακολούθησε σε επίπεδο ψύχωσης. (extreme περιπτώσεις ) τα 5-6 γευματα που λέει ο maus αφορούν μόνο τον αριθμό που σπας τις συνολικές θερμίδες της ημέρας σου , δεν ειπε να βάλει κάποιος απλό υδατάνθρακα ούτε τίποτα τέτοιο , ειπε οτι ειναι καλύτερο αντί να φας 3 χ 800 θερμίδες να φας για παράδειγμα 6 χ 400 πάντως προσωπικά με 3500-4000 θερμίδες σε ενα bulk(60-70f max τα υπόλοιπα carb/prot) δεν έχω επιλογή όποιος έχει φάει clean μέχρι αηδίας καταλαβαίνει πως ή θα γυρνάς σαν γκαστρωμένος ή θα σπάσεις σε 5-6 γεύματα γιατι μεσημέρι + βράδυ θα φάω και 500-600γρ λαχανικά τουλ 2
tehAllantin Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Λεπον, ποιος ψηνεται να παμε για κανα καφέ Σάββατο απογευματάκι; Αλλά νωρίς αν γινεται γιατί μετά έχω κάτι υποχρεώσεις!
bosei Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Λεπον, ποιος ψηνεται να παμε για κανα καφέ Σάββατο απογευματάκι; Αλλά νωρίς αν γινεται γιατί μετά έχω κάτι υποχρεώσεις! Σάββατο για μένα παίζει πρακτική, οπότε γιοκ. Για καμιά Κυριακή πρωί εγώ μέσα θα μουνα.
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ρε σεις, τα πράγματα είναι απλά. 1 κιλό μυικής μάζας = 50 θερμίδες ενώ 1 κιλό λίπους= 2 θερμίδες. Κάποιος λοιπόν που γυμνάζεται και αντικαθιστά 2 κιλά λίπους με 2 κιλά μυικής μάζας, πέρα από όλα τα άλλα οφέλη, αυξάνει τον μεταβολισμό του κατά 100 θερμίδες την ημέρα. Έτσι απλά Όσον αφορά τα γεύματα, κι εγώ είμαι υπέρ των πολλών μικρών γιατί άμα πεινάσω γίνομαι μεγάλος μαλάκας (σαν τη γνωστή διαφήμιση) και φροντίζω να μη συμβεί αυτό Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2015 από yannis27gr
tehAllantin Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Ε, οτι βολευει τους περισσοτερους ξερωγω. Εγώ διακοπές κάνω!
bosei Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Όσον αφορά τα γεύματα, κι εγώ είμαι υπέρ των πολλών μικρών γιατί άμα πεινάσω γίνομαι μεγάλος μαλάκας (σαν τη γνωστή διαφήμιση) και φροντίζω να μη συμβεί αυτό Εγώ πλέον τις μέρες εκτός gym κάνω 4 γεύματα. Προτιμάω χίλλιες φορές να τρώω ανά περίπου 4 ώρες. Ενώ αν ξυπνήσω αργά ξέρω γω και έχω 5 γεύματα τότε θα φάω χωρίς να πεινάσω, εκτός κι αν περιμένω να πεινάσω οπότε θα πρέπει να κοιμηθώ πολύ αργά. Το ζουμί είναι να κάνουμε ό,τι βολεύει την καθημερινότητά μας Ε, οτι βολευει τους περισσοτερους ξερωγω. Εγώ διακοπές κάνω! Οκ...εγώ ενημέρωσα πότε μπορώ...
Razor_7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Νταξ και να αλλάξεις λαβή οι διαφορές είναι μικρές. Κατα βάση είναι άσκηση δικεφάλων και λίγο πλάτης οπότε είναι καλό να κάνεις ένα γύρο και να κάνεις ένα δεύτερο με κάμψεις για να μπουν στο παιχνίδι στήθος, ώμοι και τρικέφαλοι. Αλλά έτσι αφήνεις εντελώς αγύμναστα τα πόδια. Έχεις ασκήσεις γι αυτά; Τέλος, μεγάλη διαφορά βλέπεις όταν εισαι συνεπής στις ασκήσεις σου. Στα πόδια ειμαι αρκετά γυμνασμένος.Και στον σώμα δεν ειμαι αγυμναστος αλλά σιγουρα λιγοτερο απ' όσο κάτω.Εν προκειμένω αυτό που ρωτάω σχετικά με το μονόζυγο ειναι: 1)Πόσους γύρους επαναλήψεών ειναι καλό να κάνω(π.χ. είπα οτι κάνω περίπου 7επαναλ*5λαβες, το 7ειναι μέσος όρος σ άλλη λαβή 6 σ άλλη 8 σ άλλη 7)Να πηγαίνω μετά από 3' ξεκουραση και σε δεύτερο γύρο ή να σταματάω? 2)κάνω κακο που ξεκινάω μπαμ-μπαμ χωρίς καθόλου ζέσταμα? Αυτό που λες για στήθος έχεις δίκιο,μάλιστα είχα στρώμα που έκανα ασκήσειςγια στήθος&τρικεφαλους απλά το βαριέμαι,όπως και το gym γενικα ;p, παρόλα αυτά κάνω πολλά αθλήματα από την άλλη.Τεσπα το μονόζυγο αφού το κάνω και γουστάρω λεω να το συνεχισω και αν στη συνέχεια κάτσει προσθέτω και τις ασκήσεις στο στρώμα.
yannis27gr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 1. Δεν υπάρχει μαγικός αριθμός σωστών επαναλήψεων. 2. Οι πιο πολλοί θα σου πουν ότι είναι κακό. Εγώ είμαι από κείνη τη μειοψηφία που δεν κάνει ούτε ζέσταμα πριν ούτε διατάσεις μετά. 3. Επιμένω: Κάνε κάμψεις εναλλάξ με το μονόζυγο. Θα δεις πολύ καλύτερη βελτίωση στο άνω σώμα σε σχέση μόνο με το μονόζυγο.
margaritagr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα! Σορυ γιαννη αν το χεις ξαναπει, αλλα γιατι το 2.;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις