Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνω ή γιατί είναι κακό;

Φαντάζομαι το 1ο. Γιατί απεχθάνομαι το ζέσταμα. Σοβαρά όμως, το απεχθάνομαι. Τώρα που έχει ψοφόκρυο κουνιέμαι σαν χαλασμένο σέικερ καμιά 20'' κι είναι ΟΚ, ζεστάθηκα.  :devil: Το καλοκαίρι καθόλου, κατευθείαν πάγκο όταν έχω άνω σωμα ή σκουοτ στο κάτω.

Προφανώς θα άλλαζα συμπεριφορά αν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά διαβάζοντας στο νετ είδα ότι υπάρχουν κι άλλοι που δεν κάνουν + ποτέ δεν είχα κάποιο τραυματισμό ή κάτι τέλος πάντως που θα με ανάγκαζε να αλλάξω συμπεριφορά. 

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Φαντάζομαι το 1ο. Γιατί απεχθάνομαι το ζέσταμα. Σοβαρά όμως, το απεχθάνομαι. Τώρα που έχει ψοφόκρυο κουνιέμαι σαν χαλασμένο σέικερ καμιά 20'' κι είναι ΟΚ, ζεστάθηκα.  :devil: Το καλοκαίρι καθόλου, κατευθείαν πάγκο όταν έχω άνω σωμα ή σκουοτ στο κάτω.

Προφανώς θα άλλαζα συμπεριφορά αν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά διαβάζοντας στο νετ είδα ότι υπάρχουν κι άλλοι που δεν κάνουν + ποτέ δεν είχα κάποιο τραυματισμό ή κάτι τέλος πάντως που θα με ανάγκαζε να αλλάξω συμπεριφορά. 

Είναι μέχρι να ανεβούν τα νούμερα.

Σκέψου τι "firing" πρέπει να κάνει το ΚΝΣ για τα 20 κιλά squat και τι για τα 120. Δεν σου λέω καν για να έχεις όσο πιό αποτελεσματικό form γίνεται σε κάθε lift. Άλλο pattern θα έχει το squat σου όταν θα έχεις κάνει 5-6, όσα πρέπει σετ ζεστάματος με πανομοιότυπη εκτέλεση και άλλο να μπεις κατευθείαν.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα κι εγω το βαριεμαι αλλα ειναι "αναγκαιο κακο"! Μια φορα ξεχασα να κανω διατασεις και ημουν ενα μηνα οφ απο τη μεση, θα θυμασαι. Ειναι μεχρι να σου τυχει κατι ασχημο. Μεχρι τοτε λες δε βαριεσαι δε μου χρειαζεται αλλα αν τη πατησεις εκει λες "ωπ μ@λακια εκανα" . Ακομα για το κρος της Κυριακης που μου λεγε η κοπελια οτι καλυτερο ειναι να μη οαω, εγω σκεφτομουν ελα μωρε τοσοι και τοσοι το κανουν. Και παλι την επαθα.

Προφανως χτυπαω ξυλο, ελπιζω ποτε να μη βρεθεις σ αυτη τη θεση!!!! Αλλα καλο θα ταν να μην αμελεις ουτε το ενα ουτε το αλλο... Πολλες φορες πχ μπορει να περασεις με κοκκινο, και τη τελευταια να σε στειλει στο νοσοκομειο...

Δημοσ.

Απο το κομματι της δυσπνοιας ειμαι λιιιγο καλυτερα. Κουραζομαι παρα πολυ ευκολα ειτε παω να περπατησω ειτε να μιλησω, οτιδηποτε. Συνεχιζω σπρευ μου δωσε και χαπια για 3 μερες που τελειωνουν αυριο, θα δουμε.

Η μεση μου καλα ειναι δε ποναει, νιωθω ομως πιασιματα σε μεση και πλατη κι εχω ορθοπαιδικο το απογευμα να δω τι θα μου πει.

Μολις μπορεσω να περπατησω χωρις να νιωθω οτι εχω τρεξει 10χλμ :P θα παω να παρω ενα ματακι :P

• Like 2
Δημοσ.

Κοιτα κι εγω το βαριεμαι αλλα ειναι "αναγκαιο κακο"! Μια φορα ξεχασα να κανω διατασεις και ημουν ενα μηνα οφ απο τη μεση, θα θυμασαι. Ειναι μεχρι να σου τυχει κατι ασχημο. Μεχρι τοτε λες δε βαριεσαι δε μου χρειαζεται αλλα αν τη πατησεις εκει λες "ωπ μ@λακια εκανα" . Ακομα για το κρος της Κυριακης που μου λεγε η κοπελια οτι καλυτερο ειναι να μη οαω, εγω σκεφτομουν ελα μωρε τοσοι και τοσοι το κανουν. Και παλι την επαθα.

Προφανως χτυπαω ξυλο, ελπιζω ποτε να μη βρεθεις σ αυτη τη θεση!!!! Αλλα καλο θα ταν να μην αμελεις ουτε το ενα ουτε το αλλο... Πολλες φορες πχ μπορει να περασεις με κοκκινο, και τη τελευταια να σε στειλει στο νοσοκομειο...

Εσύ είσαι γριά ρε, λογικό είναι να καταρρέεις. Εμείς τα νιάτα δε μασάμε... :P

Αλήθεια, ο silverado που χάθηκε; Είχα κι ένα μεγαλύτερο από μένα, πάει κι αυτός...

• Like 4
Δημοσ.

Ξεπαστρεψα τα ωμακια χερια μου.

Αχαχα απορω τα αγορακια πως οταν κανουν τετοιες προπονησεις χρησιμοποιουν χειροκινητα στις προσωπ.στιγμες τους

• Like 2
Δημοσ.

μια συνήθεια ειναι ολα δημητρουλλλα. 

Το γαματο μετα μερα χεριων ωμων ειναι που δεν την παλευω να λουστω! Δεν παει το χερι πανω απο ωμο!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι τα καλά παλιά χρόνια που έκανα στίβο αν ο προπονητής μου καταλάβαινε ότι δεν έκανα διατάσεις (όχι καθόλου,εννοώ να μαλακιζόμουν) η χριστοπαναγία ακουγόταν μέχρι την Καβάλα.Έχει δίκιο ο boss παίζουν τα κιλά.Είναι αναγκαίο κακό..

• Like 1
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη..Σε ένα καμένο γήπεδο ρίψεων πάνω στον περιφερειακό με εγκαταστάσεις χειρότερες και απο τους θαλάμους του στρατού :P

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση προς τους μυημένους σκουατάδες. Ακούω/βλέπω κάπου την εξωτική-σούπα-ίμπερ-πάουα άσκηση ΦΡΟΝΤ ΣΚΟΥΑΤ. Όπα λεω μάγκα μου εδώ είμαστε (θυμάμαι την έχει αναφέρει και εκθειάσει και ο μπός στο παρόν θρέντ). Ε το λοιπόν, βιντεάκι στον εσυσωλήνα, ε κλάιν τρέ μπανάλ. Φόρτωμα την μπάρα με 10-10 λάιτ φάση, ω(!) διάολε, παραλίγο να πνιγώ, να μου πέσουν, να πέσω ο ίδιος και το χειρότερο όλων άρχισε να γελάει ένα φ 7/10. Αφού έγινα ρεζίλι, θέλω κάποιον ξηγημένο να μου πει πως να την κάνω. Να σημειώσω, βέβαια, ότι δοκίμασα την ολυμπιακή λαβή και οι αγκώνες δεν ανεβαίνουν όπως στους τυπάδες στα βιντεάκια, αλλά κυλάει η μπάρα κάτω αντί να κάθεται στους δελτοειδής (αν τους λέω καλά). Λέει ένας μπρά εκεί να βάλω τα στράπς και να την πιάνω, λέτε να γίνει δουλειά;
Τσίρς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...