Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω  παιδια αυτες ολες τις πρασιναδες τις λεω με μια φραση "χαρτια εφημεριδας"  καταβαλω υπερανθρωπες προσπαθειες να τα φαω ...

εγώ αγγουροντομάτα / μαρούλι με βαλσάμικο ξύδι την τσακίζω και μου αρέσει πολύ. Με αυτή αλλάζω άλλα φαγητά κυρίως γιατί φτιάχνεται πολύ εύκολα. Αλλιώς θα μου άρεσε και καροτοσαλάτα αλλά σπαει αρχίδια με το καθάρισμα καρότου. 

Νομίζω υπάρχει κάποιο είδος σαλάτας για όλους, δεν γίνεται όλα να σου φένονται σανός. 

Καταρχάς, ευχαριστώ για τα καλά λόγια και για την εκτίμηση που δείχνετε όλοι στο thread για την προσπάθειά μου.

Το κάνουμε για ψυχολογική υποστήριξη. Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος κάνει 9 ώρες ποδήλατο σε μια μερα (και μάλιστα το ΣΚ) έχει ψυχολογικά προβλήματα. :D

• Like 7
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

εγώ αγγουροντομάτα / μαρούλι με βαλσάμικο ξύδι την τσακίζω και μου αρέσει πολύ. Με αυτή αλλάζω άλλα φαγητά κυρίως γιατί φτιάχνεται πολύ εύκολα. Αλλιώς θα μου άρεσε και καροτοσαλάτα αλλά σπαει αρχίδια με το καθάρισμα καρότου. 

Νομίζω υπάρχει κάποιο είδος σαλάτας για όλους, δεν γίνεται όλα να σου φένονται σανός. 

Οχι ρε  συ σαλατα    ντοματα και τετοια τρωω ,με τα μαρουλια εχω προβλημα .

Δημοσ.

Το κάνουμε για ψυχολογική υποστήριξη. Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος κάνει 9 ώρες ποδήλατο σε μια μερα (και μάλιστα το ΣΚ) έχει ψυχολογικά προβλήματα. :D

Αυτό μου το λένε κι άλλοι, λες να το κοιτάξω; :mrgreen:

Δημοσ.

Κλασσικα αν δεν κανω 2-3 μερες γυμναστικη χαλαρωνω και βαριεμαι να ξεκινησω... "ελα μωρε κανεις αυριο" ακουγεται η φωνουλα.
Αν την αγνοησεις ομως το αισθημα που νιωθεις μολις ολοκληρωσεις το προγραμμα ανεκτιμητο...

• Like 3
Δημοσ.

Που να νιώσεις το αίσθημα να κατεβαίνεις από τη σέλα του ποδηλάτου μετά από σχεδόν 10 ώρες ποδηλασία... Priceless! :D  :D  :D

• Like 2
Δημοσ.

Που να νιώσεις το αίσθημα να κατεβαίνεις από τη σέλα του ποδηλάτου μετά από σχεδόν 10 ώρες ποδηλασία... Priceless! :D  :D  :D

εχω νιωσει το αισθημα να κουνιεσαι απο το καναπε μετα απο 10 ωρες,  πολακις...

πιανεται?? :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Τα πήρα με τη στασιμότητα στα βυθίσματα. Χτες έβαλα +10 κιλά από την προηγούμενη προπόνηση. Οι τετρακέφαλοι με έβριζαν αλλά τα έβγαλα.

Η γυναίκα μου τσατίζεται όταν τοποθετούμαι δημόσια για ένα στόχο που θέτω γιατί αν δεν τον πετύχω θα γίνω ρεζίλι. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το κάνω βέβαια καθώς "εγκλωβίζομαι" έτσι κι αυτό είναι ακόμη μία παρακίνηση για να μην τα παρατήσω.

Δηλώνω λοιπόν ευθαρσώς ότι τη Δευτέρα 1 Ιουνίου θα κάνω 3*5 σκουότ με τα κιλά μου, με άρτια τεχνική και 1 λεπτό διάλειμμα αναμεσα στα σετ. Αν δεν το πετύχω -που θα το πετύχω-, απλά λέμε τώρα, αν δεν το πετύχω -που θα το πετύχω- θα βγω με κασκόλ του μπάοκ.

Ο θεός, αν υπάρχει, βοηθός :-D

• Like 3
Δημοσ.

PR σήμερα στον πάγκο με κιλά που πρώτη φορά έπιασα και μετά από δύο μονές στα ίδια κιλα.

Bench press: 2 x 1 @ 100

+ 1 x 3 @ 100 (AMRAP set)

+ 1 x 6 @ 90 (AMRAP set)

Μιάς και λέμε για σαλάτες εγώ τρώω τουλάχιστον 1 σαλάτα με: 5-6 φύλλα μαρούλι + 1 καρότο + 1 πιπεριά Φλωρίνης + 1 ντομάτα μαζί με λάδι και βαλσάμικο. Η προετοιμασία της είναι βαρετή όσο δεν πάει αλλά γαμεί.

• Like 11
Δημοσ.

είπα να ξυρίσω πόδι γιατι αρχίζω κ ιδρώνω και δε γουστάρω και τελικά έχουν παρει λίγο 
στη γράμμωση που θα είναι σαν χαρακωμένα θα τα προτιμώ καλύτερα όμως :3

δεν ειναι απο προπόνηση , 7 μέρες μετά την τελευταία προπόνηση ποδιών 

post-212651-0-92207400-1427460130_thumb.jpgpost-212651-0-38927500-1427460131_thumb.jpg

αυτή υποτίθεται οτι ειναι απο γάμπα αλλα είχε λιγο σκοτάδι στο δωμάτιο κ δεν φαίνεται λεπτομέρεια , δεν ειναι απο πλαστικό λελ 

post-212651-0-91785800-1427460129_thumb.jpg

τέλος μια αεροπλανική να φανεί λίγο το μέγεθος , σε άλλο δωμάτιο με φως 

post-212651-0-28439000-1427460383_thumb.jpg

μπαλκ μοντ μπαλκ μοντ αχχαχαχαχχαχαχαχα κλάμα 
καλή μου γράμμωση , it started! :"3

• Like 9
Δημοσ.

Ωραίος Νίκο...η 1 γάμπα σου είναι σαν δύο δικές μου.

Βγάλε όμως και καμιά φωτογραφία σαν άνθρωπος ρε να φανεί όλο το πόδι...κάτι τέτοιο --> http://www.true-natural-bodybuilding.com/pics/true-natural-bodybuilder-legs.jpg

τρεις φωτογραφίες για πλάκα τράβηξα απόλες τις γωνίες αλλα τις έκοψα για να μη σβήνω σιδερώστρες και μαλακίες 

να ολόκληρη

post-212651-0-36807400-1427461159_thumb.jpg

ps : το true natural bb με πέθανε αχαχαχχααχαχ

Δημοσ.

τρεις φωτογραφίες για πλάκα τράβηξα απόλες τις γωνίες αλλα τις έκοψα για να μη σβήνω σιδερώστρες και μαλακίες 

να ολόκληρη

ps : το true natural bb με πέθανε αχαχαχχααχαχ

Τώρα φαίνεται καλύτερα...μεγαλύτερο απ' ότι φαινόταν στις κομμένες. 

Χαχα...πάτησα στο google "legs bodybuilding picture".

• Like 1
Δημοσ.

Πράσινη σαλάτα τι εννοούμε? Μαρούλι/ρόκα/iceberg? Είναι κάποιο άλλο? Baby spinach τρώει κανείς?

Εγώ πετάω μέσα και μισό αβοκάντο, καρύδια και παξιμάδια (αν και θέλω να αποφεύγω τυποποιημένα αρτοσκευάσματα).

πρασινη σαλατα εννοουμε αυτα ολα οσα λες συν μπροκολο ! μαλλον ξεκιναμε απο μπροκολο και μετα βαζουμε οτι αλλο θελουμε !  επισης καροτο μπραβο γιαννη , ειναι τελειο τρωγεται με ολους τους τροπους, ωμο , βραστο , τριμενο , δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να το φαει καποιος και παει παντου , εγω το τριβω ακομη και πανω απο το ρυζι ! και κομματακια βρασμενο μπροκολο εννοειται ανακατευω στο ρυζι , οποιος δοκιμασει θα δει .. 

νικολα ωραιος ρε , τουμπανος !

επι της ευκαιριας - παιδες ειστε 2-3 που δεν εχω απαντησει καν στα πμ σας  σορρυ επεσε πολυ δουλεια κ δεν υπαρχει πολυς χρονος να μπαινω εδω , και παλι σορρυ ελπιζω συντομα  να σας βοηθησω οσο μπορω , ποσταρετε εδω οτι θελετε ειναι το ιδιο ακριβως !

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...