Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μπεργκερ που έφαγα το λένε γενναίο. Δεν μου φάνηκε πολύ. Έπεσε εύκολα και δεν έσκασα Ούτε για πλάκα :-P

τα μπέργκερ δεν τα γουστάρω να σου πω την αλήθεια , ειναι απο τα φαγητά που θέλω 3-4 μερίδες για να νιώσω xD .. κακό για την τσέπη , κακό για το σώμα 

μεγάλα εννοείται όχι τα ζελεδάκια των mcdonalds

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Ντάξει Αυτό είχε δύο μπιφτέκια μεγάλα μπέικον κρεμμύδι ντομάτα κάτι σως αυγά και δεν θυμάμαι τι άλλο μικρό δεν το λες

• Like 2
Δημοσ.

Ντάξει Αυτό είχε δύο μπιφτέκια μεγάλα μπέικον κρεμμύδι ντομάτα κάτι σως αυγά και δεν θυμάμαι τι άλλο μικρό δεν το λες

Σου έδωσα κι απ το δικό μου :P

Δημοσ.

Θέλει μαλακό, αφράτο χώμα. Και μένα δε μεγάλωσαν γιατί δεν έχω βάλει το κατάλληλο χώμα αλλά όπως λες ήταν απίστευτα γευστικά. Του χρόνου θα ξαναδοκιμάσω σε γλάστρα με φυτόχωμα, να δω μήπως εκεί πάρω καλύτερη παραγωγή.

Υ.Γ. Καλά, σ' αυτό το νήμα πώς καταφέρνουμε και μιλάμε για τα πάντα χωρίς ποτέ να χάνουμε τη βασική κατεύθυνση, μας το παραδέχομαι ;)

Και γω αυτα που καταφερα να φαω ηταν σε γλαστρες...με τοσες βροχες Κερκυρα οτιδηποτε με βολβους δεν φτουραει...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γιάννη Αυτό συμβαίνει γιατι είμαστε 6-7 άτομα και επικοινωνούμε μεταξύ μας. Αυτό πάει στο Πώς μένουμε στο θέμα παντα

Δημοσ.

Είμαστε πράγματι καμιά 10αριά βασικοί αλλά έχουμε κάμποσους αναπληρωματικούς που έρχονται και φεύγουν -και ξανάρχονται, όπως η Yin :)

-----------------------------

Λόγω της γαστρεντερίτιδας έχασα την προπόνα της Δευτέρας που είχα πόδια και χτες που έκανα είχε περάσει μια βδομάδα οπότε τα doms επέστρεψαν μεγαλόπρεπα. Βάλε και τα +10 κιλά, από τον κώλο μέχρι το γόνατο είναι απελπισία. Πάντως το ζόρι είναι στους πίσω μυς παρά στον τετρακέφαλο. Προφανώς αυτοί είναι λιγότερο γυμνασμένοι, σωστά;

Δημοσ.

leg curl Δεν κανεις;;

back hypper;

Σημερα βγηκα για ποτο σαν ανθρωπος, παω να κατσω στο μπαρ, διπλα καθοταν μια ευσωμη γυναικα, βλεπω να καθεται σε δυο σκαμπο, λεω που θα κατσω, θα το τραβηξω και ετσι εκανα... χαχχαχαχ δεν επεσε ομως...ευτυχως

Δημοσ.

Ευχαριστω ολους για τα likes!

Maus σ αυτη τη φωτο το χω στριψει λιγο για να φανει η γραμμη του ωμου.

Ας βαλω κ μια "κανονικου" προφιλ

post-179314-0-70743600-1427537801_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...