Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω τα αποφευγω ακριβως γι αυτο επειδη δε μπορω να τα φαω νεροβραστα με τιποτα. Θα δοκιμασω αυτο που προτεινει η αλεξ αλλα δε νομιζω να μ αρεσει..θα δειξει. Παντα γουσταρα τις μακαροναδες με φουλ σαλτσα, με κρεμα γαλακτος μανιταρια 4 τυρια και τετοιες φασεις.

Θα το δοκιμασω κ θα δω

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Παιδιά αυτό με το peperoccino το κάνει ο πατέρας μου και γαμάει..Βέβαια μέσα βάζει και μισό κιλό λάδι αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες  :P .

• Like 1
Δημοσ.

Μακαρόνια ρε φίλε... Το μόνο φαγητό που μου λείπει, γαμημένη δυσανεξία. Ντάξ, υπάρχουν και μακαρόνια χωρίς γλουτένη αλλά κάνουν 4-5€ το κιλό -λες και αγοράζεις κρέας ένα πράμα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω τα αποφευγω ακριβως γι αυτο επειδη δε μπορω να τα φαω νεροβραστα με τιποτα. Θα δοκιμασω αυτο που προτεινει η αλεξ αλλα δε νομιζω να μ αρεσει..θα δειξει. Παντα γουσταρα τις μακαροναδες με φουλ σαλτσα, με κρεμα γαλακτος μανιταρια 4 τυρια και τετοιες φασεις.

Θα το δοκιμασω κ θα δω

Γράψαμε μια συνταγή και γίναμε "η Αλεξ". Γιαυτό αποφεύγω να μιλάω για αυτά, ας μείνουμε στα βάρη.

• Like 10
Δημοσ.

Σύμφωνω 100%.

Και ειδικότερα στο να αλλάζεις ασκήσεις, εδώ εγώ που θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου αρχάριο μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργιες ασκήσεις (πάντα με αρκετή προσοχή στην τεχνική). Δεν βαριέσαι κιόλας.

Το μόνο που θα ήθελα είναι να μου διευκρινήσεις είναι το σημείο που λες ''προπονείσαι σκληρά''. Τελικά σκληρά είναι η πολύ ώρα, τα πολλά σετ, ή μέχρι τελικής πτώσεως ή ένας συνδυασμός των παραπάνω;

Κοίτα να δεις. Όταν ξεκινάς συνήθως ζορίζεσαι αρκετά. Σταδιακά οι μυς συνηθίζουν και εκεί που το γυμναστηριο ήταν μια "ζόρικη" κατάσταση, πλέον είναι νορμάλ.

Εκεί την πάτησες! Η μεγαλύτερη παγίδα είναι το βόλεμα. Πρέπει να χεις το νου σου όταν συμβεί αυτό να αλλάξεις κάτι -είδος άσκησης, κιλά, κτλ. 

Για να καταλάβεις αντίστοιχα ότι έχεις πάει στο άλλο άκρο, υπερπροπόνηση, είτε θα φτάσεις σε τραυματισμό είτε θα είσαι τυχερός και θα το προλάβεις νωρίτερα όταν το σώμα θα φωνάζει για ξεκούραση αφού θα νιώθεις κόπωση και κακή διάθεση. 

• Like 2
Δημοσ.

Οταν πιω καφε (μια στις τοσες δηλ) μπορει να μην εχω ορεξη να φαω απολυτως τιποτα για ολη την υπολοιπη μερα
και ας λιμοκτονουσα 10 λεπτα πριν . Συμβαινει σε κανεναν σας?

Δημοσ.

Φαντασου ημουν απο τις 9 το πρωι με ενα πρωινο , απο τις 10 μεχρι τις 4 σχολη με 2 καφεδες 
και πριν απο λιγο εφαγα μ τ χιλια ζορια μισο στηθος κοτοπουλο με 2 κομματια πατατα.

Δημοσ.

Ε μη πινεις καφε ρε συ αφου σε χαλαει. Εγω οταν πρεπει να ξυπνησω πινω κανα energy drink. Οχι οτι αυτο ειναι καλο - χημικο φουλ δε το προτεινω , αλλα δε μου επηρεαζει το στομαχι ενω με καφε ρισκαρω. Και δε μου κοβει μονο την ορεξη το ρημαδι αλλα καμια φορα γενικα νιωθω μια ψιλοναυτια.

Δημοσ.

Μηπως το παρακανα λιγο σημερα στα squat? :P

60χ12

80χ10

100χ6

90χ6

80χ10

Καταφερα να βελτιωσω και τεχνικη και ημουν τελειως ass to grass επιτελους..

Στο τελος εκανα και extensions/δικεφαλο αλλα μου φαινεται πως βγηκε καλα.

• Like 2
Δημοσ.

καλος !!
ας γραψω και γω τις σημερινες μου επιδοσεις ..

παγκος επικληνης      10χ100 -
                                     8 χ 120
                                     6 χ 140
                                     3 χ 160

1χ200
αρσεις                         10 χ180
                                     8χ  220
                                     6χ 250

1χ 300 (εδω ζοριστηκα λιγο)
σκουωτ                        12χ120
                                     8χ150
                                     6χ 180

ε μετα καμμια 1000αρα κοιλιακους -ραχιαιους και 1 ωρα ελλειπτικο !
βγηκαν ολα αψογα με πολυ καλη τεχνικη , θα ειχα φαει καλα φαινεται ..

ενα χρονο ακριβως περιμενα να σπασω τα περσινα ρεκορ του ντακον χαχααχαχα

αντε και χρονια πολλα !!  :-)  :ph34r: 

• Like 11
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...