margaritagr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εγω τα αποφευγω ακριβως γι αυτο επειδη δε μπορω να τα φαω νεροβραστα με τιποτα. Θα δοκιμασω αυτο που προτεινει η αλεξ αλλα δε νομιζω να μ αρεσει..θα δειξει. Παντα γουσταρα τις μακαροναδες με φουλ σαλτσα, με κρεμα γαλακτος μανιταρια 4 τυρια και τετοιες φασεις. Θα το δοκιμασω κ θα δω
Akis1914 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Παιδιά αυτό με το peperoccino το κάνει ο πατέρας μου και γαμάει..Βέβαια μέσα βάζει και μισό κιλό λάδι αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες . 1
yannis27gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μακαρόνια ρε φίλε... Το μόνο φαγητό που μου λείπει, γαμημένη δυσανεξία. Ντάξ, υπάρχουν και μακαρόνια χωρίς γλουτένη αλλά κάνουν 4-5€ το κιλό -λες και αγοράζεις κρέας ένα πράμα. 1
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εγω τα αποφευγω ακριβως γι αυτο επειδη δε μπορω να τα φαω νεροβραστα με τιποτα. Θα δοκιμασω αυτο που προτεινει η αλεξ αλλα δε νομιζω να μ αρεσει..θα δειξει. Παντα γουσταρα τις μακαροναδες με φουλ σαλτσα, με κρεμα γαλακτος μανιταρια 4 τυρια και τετοιες φασεις. Θα το δοκιμασω κ θα δω Γράψαμε μια συνταγή και γίναμε "η Αλεξ". Γιαυτό αποφεύγω να μιλάω για αυτά, ας μείνουμε στα βάρη. 10
yannis27gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Σύμφωνω 100%. Και ειδικότερα στο να αλλάζεις ασκήσεις, εδώ εγώ που θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου αρχάριο μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργιες ασκήσεις (πάντα με αρκετή προσοχή στην τεχνική). Δεν βαριέσαι κιόλας. Το μόνο που θα ήθελα είναι να μου διευκρινήσεις είναι το σημείο που λες ''προπονείσαι σκληρά''. Τελικά σκληρά είναι η πολύ ώρα, τα πολλά σετ, ή μέχρι τελικής πτώσεως ή ένας συνδυασμός των παραπάνω; Κοίτα να δεις. Όταν ξεκινάς συνήθως ζορίζεσαι αρκετά. Σταδιακά οι μυς συνηθίζουν και εκεί που το γυμναστηριο ήταν μια "ζόρικη" κατάσταση, πλέον είναι νορμάλ. Εκεί την πάτησες! Η μεγαλύτερη παγίδα είναι το βόλεμα. Πρέπει να χεις το νου σου όταν συμβεί αυτό να αλλάξεις κάτι -είδος άσκησης, κιλά, κτλ. Για να καταλάβεις αντίστοιχα ότι έχεις πάει στο άλλο άκρο, υπερπροπόνηση, είτε θα φτάσεις σε τραυματισμό είτε θα είσαι τυχερός και θα το προλάβεις νωρίτερα όταν το σώμα θα φωνάζει για ξεκούραση αφού θα νιώθεις κόπωση και κακή διάθεση. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Χαχαχαχα συγγνωμη λαθος!! πωπω τον δολοφόνησες τον άνθρωπο !!! ΧΑΧΑ 1
Arct1c Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Οταν πιω καφε (μια στις τοσες δηλ) μπορει να μην εχω ορεξη να φαω απολυτως τιποτα για ολη την υπολοιπη μερακαι ας λιμοκτονουσα 10 λεπτα πριν . Συμβαινει σε κανεναν σας?
margaritagr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ναι εχει συμβει και σ εμενα οχι για ολη τη μερα αλλα γι αρκετες ωρες να μου κοψει την ορεξη. Δε συμβαινει ομως καθε φορα :/
Arct1c Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Φαντασου ημουν απο τις 9 το πρωι με ενα πρωινο , απο τις 10 μεχρι τις 4 σχολη με 2 καφεδες και πριν απο λιγο εφαγα μ τ χιλια ζορια μισο στηθος κοτοπουλο με 2 κομματια πατατα.
margaritagr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ε μη πινεις καφε ρε συ αφου σε χαλαει. Εγω οταν πρεπει να ξυπνησω πινω κανα energy drink. Οχι οτι αυτο ειναι καλο - χημικο φουλ δε το προτεινω , αλλα δε μου επηρεαζει το στομαχι ενω με καφε ρισκαρω. Και δε μου κοβει μονο την ορεξη το ρημαδι αλλα καμια φορα γενικα νιωθω μια ψιλοναυτια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μαργαρίτα τα ενεργειακά ποτά είναι τίγκα στη ζάχαρη
margaritagr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δε το ανεφερα... Sugar free παιρνω οταν χρειαζεται.
Mikeasdf Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μηπως το παρακανα λιγο σημερα στα squat? 60χ12 80χ10 100χ6 90χ6 80χ10 Καταφερα να βελτιωσω και τεχνικη και ημουν τελειως ass to grass επιτελους.. Στο τελος εκανα και extensions/δικεφαλο αλλα μου φαινεται πως βγηκε καλα. 2
Mau-Maus Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 καλος !!ας γραψω και γω τις σημερινες μου επιδοσεις .. παγκος επικληνης 10χ100 - 8 χ 120 6 χ 140 3 χ 160 1χ200αρσεις 10 χ180 8χ 220 6χ 250 1χ 300 (εδω ζοριστηκα λιγο)σκουωτ 12χ120 8χ150 6χ 180ε μετα καμμια 1000αρα κοιλιακους -ραχιαιους και 1 ωρα ελλειπτικο !βγηκαν ολα αψογα με πολυ καλη τεχνικη , θα ειχα φαει καλα φαινεται .. ενα χρονο ακριβως περιμενα να σπασω τα περσινα ρεκορ του ντακον χαχααχαχα αντε και χρονια πολλα !! 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις