Liverpool89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Καλα σημερα τι γαμημενη μερα στην.κυριολεξια... Ξυπνησα οπως ειπα 6:00 αλλα.δεν ειχα κουραγιο να.σηκωθω... πηγα στην δουλεια λεω 18:00 η ωρα σχολαω 19:00 προπονηση να θυμηθω τις παλιες καλες μερες .. εσυ το λες βαρεσα ενα ωραιοτατο 12ωρο γυρισα 22:00 η ωρα πτωμα... το μετανιωσα που δεν πηγα να κανω πρωι πρωι...αυριο τωρα... Πρπονηση δυναμης κανεις ανετα σε ενα προγραμμα σπλιτ απλα οι κυριες ασκησεις θα ναι 3*5/ 5*3/ 3*5 3*3 3*1...μετα απο τρεις εβδομαδες deload επιβαλλεται, και ξεκινας ριχνοντας τα κιλα στο 60-70% και ανεβαζεις...
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Καλό ταξίδι Φώτη, φέρε μου ένα μαιμουδάκι όταν γυρίσεις (από μωρό το είχα καημό να πάρω ένα μαιμουδάκι για κατοικίδιο-ήμουν προβληματικό από τότε) Θα ΜΟΥ λείψεις, να προσέχεις γκουχου γκουχου δημητρα.το καημενο το μαιμουδακι δεν πιανεται στα κατοικιδια
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 γκουχου γκουχου δημητρα.το καημενο το μαιμουδακι δεν πιανεται στα κατοικιδια είσαι OFF topic, ΒΑΝ τώρα
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 καλα αυτο bannarome αλλα και σενα μαζι λογω μη σωστης συμπεριφορας απεναντι στα μαιμουδακια.βαζω και μια φωτογραφια για να ειμαι on topic με μερικα δωρακια για να σε καλοπιασω να γλυτωσω το ban 1
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 καλα αυτο bannarome αλλα και σενα μαζι λογω μη σωστης συμπεριφορας απεναντι στα μαιμουδακια.βαζω και μια φωτογραφια για να ειμαι on topic με μερικα δωρακια για να σε καλοπιασω να γλυτωσω το ban τπτ σε κρεατίνη έχει;
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 τπτ σε κρεατίνη έχει; nope.ατυχησες.το μενου δεν εχει φτασει ακομα εκει. ειναι λιτο μενου.
bosei Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Pouline πρέπει να ξεπαραδιάστηκες για την συγκεκριμένη πρωτεΐνη ε ?
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Half Δωρο απο τον bro.Πρεπει να ειχε πανω απο 140+ αν θυμαμαι καλα μειον καποια εκπτωση.
bosei Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Half Δωρο απο τον bro.Πρεπει να ειχε πανω απο 140+ αν θυμαμαι καλα μειον καποια εκπτωση. Τυχερός είσαι...πανάκριβη είναι. Αν είναι να ξαναπάρεις ελπίζω να πάρεις κάτι νορμάλ ε? Αυτοί εκεί νομίζουν ότι πουλάνε δεν ξέρω κι εγώ τι.
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Τυχερός είσαι...πανάκριβη είναι. Αν είναι να ξαναπάρεις ελπίζω να πάρεις κάτι νορμάλ ε? Αυτοί εκεί νομίζουν ότι πουλάνε δεν ξέρω κι εγώ τι. 140 μια καθαρή isolate whey????
bosei Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 140 μια καθαρή isolate whey???? Γάματα Δήμητρα. Καλά Αμερική εννοείται είναι πολύ φθηνότερα αλλά εδώ όσοι την φέρνουν την πάνε αλλού την τιμή.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Τυχερός είσαι...πανάκριβη είναι. Αν είναι να ξαναπάρεις ελπίζω να πάρεις κάτι νορμάλ ε? Αυτοί εκεί νομίζουν ότι πουλάνε δεν ξέρω κι εγώ τι. το Half δωρο σημαινει οτι καταναλωσε την μιση και μου δωσε την αλλη μιση.οχι οτι την πληρωσα.οχι δεν ειναι να δινεις τοσα λεφτα.οχι οτι αμα παιρνεις bar proteins δεν δινεις αρκετα.ειναι και εκει ενα κοστος.δυστυχως ναι ο καθενας πουλαει οσο θελει και γενικα μια ζωη ολα στην ελλαδα πιο ακριβα.επειδη καποια στιγμη θα ξαναπαρω ναι θα παρω κατι νορμαλ απλα δεν ξερω τι να παρω και θα χρειαστω βοηθεια. 140 μια καθαρή isolate whey???? ηταν τριψηφιο το νουμερο και πηγαινε κοντα στο 150 οσο θυμαμαι το νουμερο.απλα υπηρχε εκτπωση αφου σε ολα σου λενε οτι οκ εχει εκπτωση στο εξωτερικο πχ με μια γρηγορα ματια 4.4 Lbs. ΑΠΟ $118.99 ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ $78.48 που ειναι αμερικη και ειναι πιο φτηνα.
bosei Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 το Half δωρο σημαινει οτι καταναλωσε την μιση και μου δωσε την αλλη μιση.οχι οτι την πληρωσα.οχι δεν ειναι να δινεις τοσα λεφτα.οχι οτι αμα παιρνεις bar proteins δεν δινεις αρκετα.ειναι και εκει ενα κοστος.δυστυχως ναι ο καθενας πουλαει οσο θελει και γενικα μια ζωη ολα στην ελλαδα πιο ακριβα.επειδη καποια στιγμη θα ξαναπαρω ναι θα παρω κατι νορμαλ απλα δεν ξερω τι να παρω και θα χρειαστω βοηθεια. Καλά και οι μπάρες για τον πέοντα είναι οι περισσότερες. Χίλιες φορές whey σε σκόνη. Αν κάνεις μεγάλη παραγγελία ή μαζέψεις άτομα τότε myprotein με τα χίλλια. Ειδικά αν μπορείς να πιεις άγευστη έχει κάπου 60 ευρώ τα 5 κιλά.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Καλά και οι μπάρες για τον πέοντα είναι οι περισσότερες. Χίλιες φορές whey σε σκόνη. Αν κάνεις μεγάλη παραγγελία ή μαζέψεις άτομα τότε myprotein με τα χίλλια. Ειδικά αν μπορείς να πιεις άγευστη έχει κάπου 60 ευρώ τα 5 κιλά. δεν με πειραζει η αγευστη ουτε γενικοτεερα η γευση αυτο κανονιζεται.που την βρισκω αυτην που λες? γενικα δεν τρωω κολλημα με τις γευσεεις οτι κατι πρεπεει να εχει ωραια γευση.ειτε βαζω κατι αλλο για να σπασει την ασχημη γευση ειτε απλα την υπομενω.πχ η vpx πιο πανω με νερο ειναι λιγο χαλια.με γαλατακι παει πιο ευκολα κατω.το ιδιο και με το φαγητο.δεν με νοιαζει τοσο η γευση σε αυτο που τρωω οσο οτι οταν πειναω ΘΕΛΩ να φαω οτιδηποτε No matter γευση. Πιο παλια εριχνα πχ και ασπραδι αυγου σε γαλα ή σε μουσλι κτλ αλλα το εκοψα γιατι μου ειπαν για θεμα σαλμονελλας(ηταν αγνωστη λεξη για μενα) και β.πολυ δυσκολο στο να το χωνεψεις το σκετο ασπραδι αλλο τοσο για μενα που παιζουν καποια θεματακια.
bosei Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 δεν με πειραζει η αγευστη ουτε γενικοτεερα η γευση αυτο κανονιζεται.που την βρισκω αυτην που λες? γενικα δεν τρωω κολλημα με τις γευσεεις οτι κατι πρεπεει να εχει ωραια γευση.ειτε βαζω κατι αλλο για να σπασει την ασχημη γευση ειτε απλα την υπομενω.πχ η vpx πιο πανω με νερο ειναι λιγο χαλια.με γαλατακι παει πιο ευκολα κατω.το ιδιο και με το φαγητο.δεν με νοιαζει τοσο η γευση σε αυτο που τρωω οσο οτι οταν πειναω ΘΕΛΩ να φαω οτιδηποτε No matter γευση. Πιο παλια εριχνα πχ και ασπραδι αυγου σε γαλα ή σε μουσλι κτλ αλλα το εκοψα γιατι μου ειπαν για θεμα σαλμονελλας(ηταν αγνωστη λεξη για μενα) και β.πολυ δυσκολο στο να το χωνεψεις το σκετο ασπραδι αλλο τοσο για μενα που παιζουν καποια θεματακια. http://www.myprotein.com/ Το κακό είναι τα 20 ευρώ μεταφορικά για παραγγελίες από 200 λίρες και κάτω. Σχεδόν κάθε μέρα βγαίνουν διάφοροι κωδικοί οπότε κάπως ισοσκελίζεται η κατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις