Fotis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μια χαρα, ζωαρα εχεις !!! Ζωαρα και απειρο ελευθερο χρονο εχει η Μαργαριτα που ξυπναει μεσημερι καθε μερα και εχει γυρισει ολες τις καφετερειες του λεκανοπεδιου αττικης Eγω δουλευω ολη την βδομαδα 12 ωρες καθημερινα,φευγουμε και κανα σαββατοκυριακο σιγα...
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ζωαρα και απειρο ελευθερο χρονο εχει η Μαργαριτα που ξυπναει μεσημερι καθε μερα και εχει γυρισει ολες τις καφετερειες του λεκανοπεδιου αττικης Eγω δουλευω ολη την βδομαδα 12 ωρες καθημερινα,φευγουμε και κανα σαββατοκυριακο σιγα... τι να πω και γω ρε φωτη που ξυπναω πρωι μεχρι τη 1 συνηθως εχω κανει τις δυο προπονησεις και μετα παραλια 1
wizzy Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 [...]. (έσβησα το κείμενο για να μην γεμίζω τη σελίδα). Man, σε ευχαριστώ για την (υπέρ!)ανάλυση! Θα διαβάσω το post με την ησυχία μου και αν έχω απορίες θα επανέλθω. @bosei: thanks για το link, φαίνεται ενδιαφέρον. Θα το διαβάσω και θα σχολιάσω. @Spect~: είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στο παρόν στάδιο δεν μπορώ να τρέξω με τον "σωστό" τρόπο περιγράφεις. Ίσως τα vibram να "βοηθήσουν" προς αυτή την κατεύθυνση. Είδωμεν...
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ζωαρα και απειρο ελευθερο χρονο εχει η Μαργαριτα που ξυπναει μεσημερι καθε μερα και εχει γυρισει ολες τις καφετερειες του λεκανοπεδιου αττικης Eγω δουλευω ολη την βδομαδα 12 ωρες καθημερινα,φευγουμε και κανα σαββατοκυριακο σιγα... Απαπαπα μ εφαγες πια!! Η μαργαριτα εχει εξεταστικη να πλησιαζει κ ενα μηνα θα φαει μεγαλο πηξιμο... 2
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Απαπαπα μ εφαγες πια!! Η μαργαριτα εχει εξεταστικη να πλησιαζει κ ενα μηνα θα φαει μεγαλο πηξιμο... 1 μηνα πηξιμο και 11 μηνες διακοπες θελω και εγω ! 4
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 3 μηνες πηξιμο ειναι 3 οι εξεταστικες μες το χρονο Ασε ρε εψαχνα δουλεια μετα την εξεταστικη του Φλεβαρη και δε βρηκα τιποτα. Ειχα στειλει παντου βιογραφικα, vodafone public intersport wind κλπ κλπ . Οποτε με το ζορι διακοπες! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (έσβησα το κείμενο για να μην γεμίζω τη σελίδα). Man, σε ευχαριστώ για την (υπέρ!)ανάλυση! Θα διαβάσω το post με την ησυχία μου και αν έχω απορίες θα επανέλθω. @bosei: thanks για το link, φαίνεται ενδιαφέρον. Θα το διαβάσω και θα σχολιάσω. @Spect~: είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στο παρόν στάδιο δεν μπορώ να τρέξω με τον "σωστό" τρόπο περιγράφεις. Ίσως τα vibram να "βοηθήσουν" προς αυτή την κατεύθυνση. Είδωμεν... αν δεν τρεξεις ξυπολητος ή με τετοια παπουτσια δυσκολο θα μαθεις αυτο το τροπο πιστεψε με
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Φευγω 3ημερακι σε 3 ωρες για το δευτερο μερος της σχολης Canyoning kai αυτη την βδομαδα πηγα μονο μια φορα gym την Δευτερα ,Τεταρτη ειχα προπονηση σε κλειστη πιστα αναρριχησης σουκου θα λειπω . Το ιδιο εγινε και την προηγουμενη βδομαδα . Δεν παιζει ρολο ομως την γυμναστικη μας την κανουμε γιατι δουλευουν και μυς που συνηθως ειναι ανενεργοι. ακουω αναρριχησεις και τετοια.δικος μας δικος μας.παντα τετοια (έσβησα το κείμενο για να μην γεμίζω τη σελίδα). Man, σε ευχαριστώ για την (υπέρ!)ανάλυση! Θα διαβάσω το post με την ησυχία μου και αν έχω απορίες θα επανέλθω. ασε χτες νευριασα με το κειμενο.πρεπει να το γραψα 3-4 φορες.οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε. αν δεν τρεξεις ξυπολητος ή με τετοια παπουτσια δυσκολο θα μαθεις αυτο το τροπο πιστεψε με ξυπολυτος ή με vibram και να σε κυνηγανε να σε δειρουν.ετσι μαθαινεις να τρεχεις.xaxa 1
Sellers Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Τον τελευταίο καιρό ξεκίνησα HIIT στον διάδρομο. Τι κάνω: - 5 λεπτά στο 5,5 - 15 επαναλήψεις το εξής: 1,5 λεπτό στο 5,5 και μισό λεπτό στο 13 - 10 λεπτά στο 5,5 - Παραγγέλνω πίτσα Ήθελα να ρωτήσω. Μέχρι στιγμής αυτό είναι το όριο μου. Δεν βγαίνει 16η φορά. Έχω τις εξής επιλογές. Α) Να αυξήσω την ταχύτητα του μάξιμουμ και να μειώσω τις επαναλήψεις. Β) Να ελλατώσω τον χρόνο ξεκούρασης και να μειωσω τις επαναλήψεις. Γ) Να χαμηλώσω το μάξιμουμ και να βάλω πιο πολλές επαναλήψεις. Δ) Να μην βάζω έξτρα μπέικον στην πίτσα. Τι είναι το καλύτερο πιστεύετε? 3
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Τον τελευταίο καιρό ξεκίνησα HIIT στον διάδρομο. Τι κάνω: - 5 λεπτά στο 5,5 - 15 επαναλήψεις το εξής: 1,5 λεπτό στο 5,5 και μισό λεπτό στο 13 - 10 λεπτά στο 5,5 - Παραγγέλνω πίτσα Ήθελα να ρωτήσω. Μέχρι στιγμής αυτό είναι το όριο μου. Δεν βγαίνει 16η φορά. Έχω τις εξής επιλογές. Α) Να αυξήσω την ταχύτητα του μάξιμουμ και να μειώσω τις επαναλήψεις. Β) Να ελλατώσω τον χρόνο ξεκούρασης και να μειωσω τις επαναλήψεις. Γ) Να χαμηλώσω το μάξιμουμ και να βάλω πιο πολλές επαναλήψεις. Δ) Να μην βάζω έξτρα μπέικον στην πίτσα. Τι είναι το καλύτερο πιστεύετε? Ειναι θλιβερο που πρέπει να κανεις όλα αυτα για να παραγγείλεις πιτσα και οτι το σκεφτεσαι για εξτρα μπεικο. 2
Mau-Maus Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μετα τα 5 λεπτα στο 5.5 ριξτο στο 4.5 - 5 και βαλε κληση 15% τραβα την ανηφορα δηλαδη για αλλα 5 λεπτα μετα κανε 1 λεπτο ξεκουραση αντι για 1.5 και 30'' στο 10-11 οχι στο 13 στο τελειωμα αντι για 10 λεπτα στο 5.5 , κανε 5 λεπτα ανηφορα στο 4-5 , 5 και 5 λεπτα στο 5.5 ! Και ετσι μπορεις να φας 2 πιτσες μετα ανετα ! 2
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Τον τελευταίο καιρό ξεκίνησα HIIT στον διάδρομο. Τι κάνω: - 5 λεπτά στο 5,5 - 15 επαναλήψεις το εξής: 1,5 λεπτό στο 5,5 και μισό λεπτό στο 13 - 10 λεπτά στο 5,5 - Παραγγέλνω πίτσα Ήθελα να ρωτήσω. Μέχρι στιγμής αυτό είναι το όριο μου. Δεν βγαίνει 16η φορά. Έχω τις εξής επιλογές. Α) Να αυξήσω την ταχύτητα του μάξιμουμ και να μειώσω τις επαναλήψεις. Β) Να ελλατώσω τον χρόνο ξεκούρασης και να μειωσω τις επαναλήψεις. Γ) Να χαμηλώσω το μάξιμουμ και να βάλω πιο πολλές επαναλήψεις. Δ) Να μην βάζω έξτρα μπέικον στην πίτσα. Τι είναι το καλύτερο πιστεύετε? με κανες να λυθω στα γελια.χαχα.παραγγελνω πιτσα.α.κοψε το μπεικον.η κοψε την πιτσα.β.βαλε λιγο παραπανω κλιση στο διαδρομο Βαζε γαλοπουλα. ολη με τα φτερα?
Sellers Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μετα τα 5 λεπτα στο 5.5 ριξτο στο 4.5 - 5 και βαλε κληση 15% τραβα την ανηφορα δηλαδη για αλλα 5 λεπτα μετα κανε 1 λεπτο ξεκουραση αντι για 1.5 και 30'' στο 10-11 οχι στο 13 στο τελειωμα αντι για 10 λεπτα στο 5.5 , κανε 5 λεπτα ανηφορα στο 4-5 , 5 και 5 λεπτα στο 5.5 ! Οπότε λες καλύτερα να ρίξω τον χρόνο ξεκούρασης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις